naghshebardari@ymail.com 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۹ سلام فایل اتوکد طرح هادی روستاهای سمت کن سولقان تهران رو میخواستم تشکر لینک به دیدگاه
AKARABY 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۹ سلام من چند سوال دارم آیا ابتدا روستا بوجود میاد بعد طرح هادی نوشته میشه؟ آیا نمیشه یک روستایی پیش از بوجود اومدن بر اساس یک طرح هادی استاندارد، طراحی و ساخته بشه؟ آیا اگر از شما خواسته بشه که یک طرح هادی بنویسید، با توجه به دانش (رشته تحصیلی) و تجربه های قبلی عملی اتون و مهارتی که نسبت به تعداد نقشه های هادی دارید، آیا یک نقشه هادی دارای مزیت های بالاتر از سایر روستاها برای یک روستای در حال ساخت دارید؟ من زمینی دارم در حدود 100 هکتار که تصمیم به ساخت اون دارم ممنون میشم من رو راهنمایی کنید و یا اگر ممکنه یک وقت مشاوره به من بدین منتظر پیام شما هستم DR.A.K لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۹ سلام. اونقدر تجربه ندارم ولی تا جایی که اطلاع دارم، طرح هادی نداریم که قبل به وجود اومدن روستا تهیه شده باشه. امکانش هست که مثلا روستا براساس سوانح طبیعی کلا از بین رفته باشه و براساس طرح جدید ایجاد بشه (حالا یا تو همون مکان یا با جابجایی به دلیل قرارگیری در نقطه امن تر). هر روستا هم با توجه به اقلیم، شرایط جمعیتی، اجتماعی، اقتصادی و موقعیتی که داره، شرایط خودش رو داره و نمیشه با یک اصول مشخص نقشه ها رو تهیه کرد. اینطوری نیست که مثلا بگیم یه زمین 100 هکتاری هست تو ایلام، واسش یه طرح تهیه بشه. مطالعات قبلش واسه همینه که همه شرایط مطالعه بشه و چشم انداز و اهداف طرح مشخص بشه، و بعدش نقشه پیشنهادی تهیه بشه. نمونه روستاهایی که میتونستم بذارم رو گذاشتم، یه سری هم هست که چون هنوز به مرحله تصویب و ابلاغ نهایی نرسیده، نمیتونم در اختیار بذارم. 1 لینک به دیدگاه
12345hossein 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۴۰۰ سلام خسته نباشید. طرح شهری تنکابن.شیرود و رامسر و طرح هادی روستاهای اطرافش رو از کجا میتونم بدس بیارم؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۴۰۰ در ۳ ساعت قبل، ۱۲۳۴۵hossein گفته است : سلام خسته نباشید. طرح شهری تنکابن.شیرود و رامسر و طرح هادی روستاهای اطرافش رو از کجا میتونم بدس بیارم؟ سلام. یا از مشاور تهیه کننده طرح ها یا بنیاد مسکن استان 1 لینک به دیدگاه
eli7131 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۴۰۰ در در ۱۳۹۲/۱۰/۱۶ در ۲۰:۵۵، Mohammad Aref گفته است : نقشه های کد طرح هادی روستایی، روستاهای مختلف کشور رو از این تاپیک می تونید دانلود کنید.کلیه نقشه های طرح هادی روستای وزیرآباد (شهرستان شیراز - استان فارس) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فایل زیپ رمز داره؟چون رمز میخواد لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۴۰۰ در در ۱۴۰۰/۵/۱۰ در ۱۶:۳۹، eli۷۱۳۱ گفته است : فایل زیپ رمز داره؟چون رمز میخواد پسورد فایلها=www.noandishaan.com لینک به دیدگاه
Mahtab.q 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۴۰۰ سلام خسته نباشید نقشه های طرح هادی روستای قلات استان فارس رو اگه دارید میشه بذارید لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۴۰۰ 13 ساعت قبل، Mahtab.q گفته است: سلام خسته نباشید نقشه های طرح هادی روستای قلات استان فارس رو اگه دارید میشه بذارید سلام و احترام نه متأسفانه نداریم ? لینک به دیدگاه
majid1359ra 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۴۰۱ سلام اگر لطف کنید نقشه های آخرین طرح هادی روستای شیرکلا مربوط به بخش چمستان شهرستان نور از استان مازندران را ارسال نمایید . با تشکر لینک به دیدگاه
alaleh_vkh 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۴۰۱ سلام. طرح هادی روستای رشته پلنگان بخش تنیان شهرستان صومعه سرا رو دارید؟ لینک به دیدگاه
پهلوانزاده 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۴۰۲ برای خراسان رضوی شهر مشهد بخش مرکزی روستای سروآباد نقشه طرح هادی رو میفرستین لینک به دیدگاه
TNB 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر سلام وقت بخیر من دنبال نقشه طرح هادی دهستان بلوکات- بخش رحمت آباد و بلوکات-شهرستان رودبار-استان گیلان هستم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده