Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ نقشه های طرح هادی روستای حسام آباد استان زنجان شامل 14 نقشه کاربری اراضی موجود، درجه بندی شبکه معابر موجود، نوع مالکیت، کیفیت ابنیه، تعداد طبقات، نوع مصالح بنا، قدمت بنا، مراحل توسعه، محلات روستا،محدودیت ها و امکانات توسعه، شیب عمومی، شیب معابر و جهت دفع آب های سطحی، موقعیت روستای حسام آباد، کاربری اراضی پیشنهادی، عرض و اولویت بندی اجرای معابر پیشنهادی به صورت اتوکد می باشد. این طرح برای سال 1382 هستش. 2 لینک به دیدگاه
zeinab ferdos 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ سلام من طرح هادی روستای ورجان از توابع کهک استان قم را لازم دارم.اگه ممکنه این رو هم قرار بدید. 1 لینک به دیدگاه
hossein barzamini 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ وظیفه نقشه برار از فاز صفر تا فاز 3 چیست؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ وظیفه نقشه برار از فاز صفر تا فاز 3 چیست؟ وظیفه نقشه برداری رو نمیدونم، چون تخصصم نیست. ولی خب وظیفش نقشه برداری زمینی از روستای مورد نظر و پیاده سازی اون در اتوکد با استانداردهای درست. تمام عوارض مصنوعی و طبیعی به صورت کامل باید پیاده سازی بشه. بعدش چک شدن نقشه توسط مجری طرح و عامل چهارم و اصلاح نقشه در صورت نیاز تا زمان دریافت تأییدیه. لینک به دیدگاه
hossein barzamini 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام مرسی من دارم گزارش کار مینویسم هر فاز نقشه بردار وظیفه داره باید بگم لینک به دیدگاه
ecsi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ Mohammad Aref عزیز سلام به نقشه طرح هادی جدید روستای انارور (اندرور) از توابع نوشهر احتیاج دارم ممنون لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ Mohammad Aref عزیز سلام به نقشه طرح هادی جدید روستای انارور (اندرور) از توابع نوشهر احتیاج دارم ممنون متأسفانه نقشه طرح هادی این شهر رو ندارم لینک به دیدگاه
sArAss 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ سلام طرح هادی و طرح پیشنهادی معابر برای روستای کلوان (واقع در جاده چالوس) دارید؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ سلام طرح هادی و طرح پیشنهادی معابر برای روستای کلوان (واقع در جاده چالوس) دارید؟ نه متأسفانه نقشه این روستا رو نداریم لینک به دیدگاه
ashkan safaeyan gal 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۵ با سلام و خسته نباشید در صورت امکان نقشه جدید طرح هادی روستای قلات شیراز را می خواهم. با تشکر. لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۵ نقشه طرح هادی شریف آباد از روستاهای شهرستان قزوین البته قابل ذکر است که این روستا در سالهای اخیر به شهر تبدیل شده و این نقشه طرح پیشنهادی مربوط به آن می باشد که از لینک داده شده با فرمت DWG می توانید دانلود کنید. لینک به دیدگاه
علی مستوفی 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۶ سلام. نقشه طرح هادی نوشهر و روستاهاش رو دارید؟ لینک به دیدگاه
fatemeasghari13786 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۷ سلام لطفا طرح هادي روستاي لالان (تهران شميرانات) هم بذاريد؟؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۷ در در 25 خرداد 1396 در 15:35، علی مستوفی گفته است : سلام. نقشه طرح هادی نوشهر و روستاهاش رو دارید؟ در در 12 آذر 1397 در 22:23، fatemeasghari13786 گفته است : سلام لطفا طرح هادي روستاي لالان (تهران شميرانات) هم بذاريد؟؟ سلام. متأسفانه نقشه هاشون رو نداشتیم. خوشحال میشیم اگه دوستان دیگه داشتن، به اشتراک بذارن لینک به دیدگاه
jahani2020 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۸ سلام با تشکر از مطالب زیبا و اطلاعات قشنگتون شما نقشه طرح هادی روستاهای لاهیجان رو هم دارن ؟ لینک به دیدگاه
mehdijgn 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۸ سلام ممنون ميشم اگر نقشه طرح هادي مازندران (تنكابن - بخش مركزي - گلیجان) رو بذاريد لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۸ در در 9 تیر 1398 در 15:11، jahani2020 گفته است : سلام با تشکر از مطالب زیبا و اطلاعات قشنگتون شما نقشه طرح هادی روستاهای لاهیجان رو هم دارن ؟ در ۱ ساعت قبل، mehdijgn گفته است : سلام ممنون ميشم اگر نقشه طرح هادي مازندران (تنكابن - بخش مركزي - گلیجان) رو بذاريد متأسفانه نقشه های این روستاها رو نداریم 1 لینک به دیدگاه
adel7178 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۹ سلام نقشه طرح هادی روستای اسکنده شهر محموداباد استان مازندران رو میخوام لینک به دیدگاه
nhoandishaan 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۹ سلام در حالت کلی نقشه های طرح هادی روستایی یک روستا با فرمت dwg را از کجا میتوان پیدا کرد؟ با تشکر لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۹ در 2 ساعت قبل، nhoandishaan گفته است : سلام در حالت کلی نقشه های طرح هادی روستایی یک روستا با فرمت dwg را از کجا میتوان پیدا کرد؟ با تشکر سلام. به صورت کلی جای خاصی نداره. مشاور تهیه کننده طرح و بنیاد مسکن فایلها رو دارن. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده