z.b 6335 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ فرض کنید شما مهمترین انسان شهر هستید.. اون قدر محترم باشید که به خاطر جایگاه و مقام برجسته شما بهترین و کاملترین امکانات به شهر شما اختصاص داده بشه.. و خلاصه اینکه مردم شهر شما فقط و فقط به خاطر شما از یک زندگی منحصر به فرد و بینظیر برخوردار بشن.. حالا فرض کنید همین مردم که شما واسطه این همه خوبی براشون هستید دربرخوردهاشون با شما کاملا بیتفاوت باشن، اون قدر غرق امکانات شدن، که حتی متوجه حضور شما نباشن، حتی درحد یک همسایه، همشهری یا هموطن هم براتون احترامی قائل نباشن.. و اونقدر بیاعتنا از کنارتون عبور کنن که یک سلام و احوالپرسی ساده رو هم از شما دریغ میکنن! تا کی میتونید این وضع رو تحمل کنید؟ با علم به اینکه تمام چیزهایی که این مردم رو از شما غافل کرده چیزهایی هستن که شما واسطه، وجودشون هستید و با یک اشاره با یک درخواست کوچیک به راحتی میتونید همه اونها رو از این داشتهها محروم کنید. صادقانه تا چند روز، چند هفته، چندماه در برابر این قدرنشناسیها صبوری میکنید؟ اصلا کسی رو میشناسید که توان تحمل این وضع رو حتی برای یه مدت کوتاه داشته باشه؟ اما.....! من کسی رو میشناسم که مقامش به مراتب از کسی که تو این داستان ازش صحبت شد بالاتره، نه پیش مقامات یک شهر و کشور و دنیا که پیش خدا.. و کسانی که به خاطر این فرد ازحق زندگی کردن، و نه فقط امکانات زندگی، استفاده میکنن خیلی بیشتر از مردم یک شهر که به تعداد کل مخلوقات خدا هستند.. نازنینی که نه تنها مردم غریبه شهر که حتی فرزندانش گاهی به سلامی هم ازش یادی نمیکنند.. عزیزی که کاش فقط رنج بیاعتناییهای این مردم صدچهره رو به دوش میکشید و نه بار سنگین توهین ها و تهمتها و ناسزاها بهوجود نازنین خودش و عزیزانش که عزیزان خدا هستند.. و کاش این نامردمیهای جانوران انساننما درحد حرفهای گاه گاه بود و نه هجوم وحشیانهی مدام با تمام قوا و ابزارها.. مظلومی که نه یک ماه و یک سال و ده سال که بیشتر از هزار و صد و سی و هشت ساله رنجهایی رو تحمل میکنه که حتی تحمل یک لحظهاش هم کار احدی از ما نیست.. بزرگواری که نه از سر اجبار و ناچاری که ازسر لطف در برابر تمام این زشتیها صبر کرده.. و اینجاست که میرسیم به سخن هدایتگر هشتم: «الامام کامل الحلم...» * و حلم هم مثل تمام خوبیهای دیگه در نهایت کمال خودش به وجود نازنین امام میرسه.. راستی، من و تو کجای این قصهایم؟ آیا ما قدر این صبوریها رو شناختیم؟ و از این وجود نازنین دفاع کردیم؟ یا نشستیم و تماشا کردیم؟ *اصول كافی ج1ص198 باب نادر جامع في فضل الامام و صفاته؛ سایت نبض زمین 36 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ تکونم دادی... واقعا ما داریم کجا میریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_pf (34)::sorry: 14 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ به وسطای قصه رسیدم نظرم این بود که اگه فکرم خوبی و خیر مردمه و رضای خدا پس نیازی به توجه مردم ندارم نمیدونستم قصه میخواد اینطورتموم بشه چون پرسیدی اگه من بودم چه میکردم جوابم اینه: اما باز نظرم همینه خوبی من منتی برای مردم نداره البته با احترام به ساحت حضرت 12 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ جالب و تاثیرگزار بود. تشکر فراوان:icon_gol: 11 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ فقط اینو میتونم بگم .... هرچند کمی فرج تمنا کردیم آقا زسر خویش تورا وا کردیم شرمنده ولی خلاصه تر میگویم با واژه انتظار بد تا کردیم 12 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ شاید بی مرام باشیم ولی حداقلش اینه که بعضی موقع ها دلمون براش تنگ میشه ولی میدونم هم خیلی بی مرامم... السلام علیک یا صاحب الزمان....... ممنونم از دعوتتنون... 10 لینک به دیدگاه
parniyan71 560 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ مهدیم من که مرا گرمی بازاری نیست بهتر از یوسفم و هیچ خریداری نیست همه گویند که در حسرت دیدار من آواره ترینند لیک در گفته ی این طایفه کرداری نیست ای که دائم به دعایی که ببینی رخ من تا که خالص نشوی با تو مرا کاری نیست السلام علیک یا بقیه الله.... ممنون زیبا بود. 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۲ یا مهدی کی نقاب غیبت بر می کنی اقا هر چند ما بد شما به بزرگی خود مارا دریاب 6 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۲ ابرضوی، امضی طوی، او غیرها عزیز علی ان اری الخلق ولا تری.... کجاااااااااااااایییی آقاااااا؟ 3 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۲ خیلی زیبا بود فقط میتونم بگم: اللهم عجل لولیک الفرج (آمین) 3 لینک به دیدگاه
mahyar_hematpoor 118 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۲ خيلي سخت فقط خدا میتونه به دادت برسه که صبر پیشه کنی اگه با خدا همراه بشی همه چی رو میشه تحمل کرد مگه همین حالا خودمون این همه سختی زندگی رو تحمل نمیکنیم دوستانمون بدون اینکه از حال ما مطلع باشند با روح و روان ما بازی میکنند .مرسی از مطلبی که گذاشتی آدم رو اول از همه به یاد خدا میندازه عزیزم 2 لینک به دیدگاه
AkbarKeyvan 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۲ با سلام خیلی زیبا بود. جایی خواندم مثل اینکه روایت بود که اگر کسی برای کاری که برای ما انجام می دهد پول در یافت می کند یا وظیفه اصلی آو می باشد باز باید از او تشکر کنیم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده