داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ از ازادی یه میدون مونده .... چند وقت پیش یه کیلیپ دیدم تو همین سرزمین خودمون که فقط پز تمدن چند هزار سالشو میدیم .. حیونای کمیاب که از سرما بدون ازار رسوندن به ادما به جرم گرسنه بودن و نزذیک شدن به ادما کشتننشون بچه هاشون یا اسیر شدن یا توپ فوتبال و یا تاکسی درمی شدن .... ما حتی به حقوق ازاد بودن یه حیون که چه عرض کنم حتی حق زندگیشو راحت ازش میگیریم ... چه ازادی.... شاید نوشته ام به این تاپیک زیاد مربوط نبود . ولی خیلی دردناک بود برام 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ از ازادی یه میدون مونده .... چند وقت پیش یه کیلیپ دیدم تو همین سرزمین خودمون که فقط پز تمدن چند هزار سالشو میدیم .. حیونای کمیاب که از سرما بدون ازار رسوندن به ادما به جرم گرسنه بودن و نزذیک شدن به ادما کشتننشون بچه هاشون یا اسیر شدن یا توپ فوتبال و یا تاکسی درمی شدن .... ما حتی به حقوق ازاد بودن یه حیون که چه عرض کنم حتی حق زندگیشو راحت ازش میگیریم ... چه ازادی.... شاید نوشته ام به این تاپیک زیاد مربوط نبود . ولی خیلی دردناک بود برام اتفاقا ربط داره ممنون به خاطر پستتونحیونا هم انگار ازاد نیستن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 به احترام آزادی یه دیقه سکوت لازم نیست یه عمر سکوت لازمه 4 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ اتفاقا ربط داره ممنون به خاطر پستتونحیونا هم انگار ازاد نیستن:5c6ipag2mnshmsf5ju3به احترام آزادی یه دیقه سکوت لازم نیست یه عمر سکوت لازمه نمیدونم چرا ادما فکر میکنن این حق بهشون داده شده که میتونن راحت ازاد بودن را از دیگر موجودات یا هم نوع خودشون سلب کنند 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۲ آزاد برا من تو یه جمله کوتاه خلاصه میشه من جایی میگم آزادم که بذارن خودم باشم 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ آزادی یعنی آقا زادی همین حالا ما قا ف میدیم یا نمیدیم بماند 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده