داريوش 2148 ارسال شده در 31 فروردین، 2014 از ازادی یه میدون مونده .... چند وقت پیش یه کیلیپ دیدم تو همین سرزمین خودمون که فقط پز تمدن چند هزار سالشو میدیم .. حیونای کمیاب که از سرما بدون ازار رسوندن به ادما به جرم گرسنه بودن و نزذیک شدن به ادما کشتننشون بچه هاشون یا اسیر شدن یا توپ فوتبال و یا تاکسی درمی شدن .... ما حتی به حقوق ازاد بودن یه حیون که چه عرض کنم حتی حق زندگیشو راحت ازش میگیریم ... چه ازادی.... شاید نوشته ام به این تاپیک زیاد مربوط نبود . ولی خیلی دردناک بود برام 3
آرتاش 33340 سازنده ارسال شده در 31 فروردین، 2014 از ازادی یه میدون مونده .... چند وقت پیش یه کیلیپ دیدم تو همین سرزمین خودمون که فقط پز تمدن چند هزار سالشو میدیم .. حیونای کمیاب که از سرما بدون ازار رسوندن به ادما به جرم گرسنه بودن و نزذیک شدن به ادما کشتننشون بچه هاشون یا اسیر شدن یا توپ فوتبال و یا تاکسی درمی شدن .... ما حتی به حقوق ازاد بودن یه حیون که چه عرض کنم حتی حق زندگیشو راحت ازش میگیریم ... چه ازادی.... شاید نوشته ام به این تاپیک زیاد مربوط نبود . ولی خیلی دردناک بود برام اتفاقا ربط داره ممنون به خاطر پستتونحیونا هم انگار ازاد نیستن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 به احترام آزادی یه دیقه سکوت لازم نیست یه عمر سکوت لازمه 4
داريوش 2148 ارسال شده در 31 فروردین، 2014 اتفاقا ربط داره ممنون به خاطر پستتونحیونا هم انگار ازاد نیستن:5c6ipag2mnshmsf5ju3به احترام آزادی یه دیقه سکوت لازم نیست یه عمر سکوت لازمه نمیدونم چرا ادما فکر میکنن این حق بهشون داده شده که میتونن راحت ازاد بودن را از دیگر موجودات یا هم نوع خودشون سلب کنند 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 31 فروردین، 2014 آزاد برا من تو یه جمله کوتاه خلاصه میشه من جایی میگم آزادم که بذارن خودم باشم 3
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 24 خرداد، 2014 آزادی یعنی آقا زادی همین حالا ما قا ف میدیم یا نمیدیم بماند 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری