hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۲ سلام خدمت دوستان عزیز یه مسئله ای که همیشه ذهن منو درگیر خودش کرده مسئله ی آزادی هستش که تناقضات زیادی تو این یه کلمه که ظاهرا خیلی خوب و ...هستش وجود داره میخوام بپرسم تعریف شما از آزادی چیه؟آزادی بیان و. ...... این آزادی شامل کجاها میشه؟خونه اداره دانشگاه جامعه و یا .... و سوال آخر اینکه آزادی با ترس معنی داره یانه؟و میشه اینو آزادی مطلق در نظر گرفت؟ بستگی داره چه بخشی از آزادی مده نظر باشه؟ اجتماعی ، سیاسی،......؟ 3 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۲ آزادی همون حسیه که ما نمیتونیم شیرینیشو درک کنیم چون هیچ وقت حسش نکردیم یا بهتره بگم نمیزارن حسش کنیم چون براشون گرون تموم میشه آزادی اگر روزی به سرزمین ما آمدی با آگاهی بیا با ریش نیا اتفاقا امشب فیلم یک خوانواده محترمو دیدم و چقدر قشنگ اسیری مونو معنی کرد شما هم ببینید خیلی جالبه آزادی یعنی اینکه خودت مسیر زندگیتو انتخاب کنی نه این که از روی اجبار بین بد و بدتر یکیرو اتنخاب کنی 3 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۲ به این میگن یه کلام ختم کلام ... 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۲ بستگی داره چه بخشی از آزادی مده نظر باشه؟ اجتماعی ، سیاسی،......؟ متاسفانه این اشتباه جوونای ماست که سیاست رو مقوله ای جدا تلقی می کنند و با افتخار هم میگن ما سیاسی نیستیم ، غافل ازاین که جامعه ، اقتصاد ، فرهنگ ، و هر چیزی که مسیر زندگی انسان رو تعیین میکنه زاییده سیاست هست 6 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۲ بستگی داره چه بخشی از آزادی مده نظر باشه؟ اجتماعی ، سیاسی،......؟ آزادی بیان تو همه ی زمینه ها ........ 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۲ به این میگن یه کلام ختم کلام ... اینجاست که تمثیل ها و کنایه های شیخ اسی نیازه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۲ آزادی همون حسیه که ما نمیتونیم شیرینیشو درک کنیم چون هیچ وقت حسش نکردیم یا بهتره بگم نمیزارن حسش کنیم چون براشون گرون تموم میشه آزادی اگر روزی به سرزمین ما آمدی با آگاهی بیا با ریش نیا اتفاقا امشب فیلم یک خوانواده محترمو دیدم و چقدر قشنگ اسیری مونو معنی کرد شما هم ببینید خیلی جالبه آزادی یعنی اینکه خودت مسیر زندگیتو انتخاب کنی نه این که از روی اجبار بین بد و بدتر یکیرو اتنخاب کنی دقیقا همینه ماها هیچ وقت آزاد واقعی نبودیم چون تو کوچیکترین موارد هم حق اعتراض نداریم..... مسیر زندگی؟؟؟؟به قول آقا مهدی سیاست تو همه ی زندگیمون تاثیر گذاشته مثالا جالبی زدن با این اوصاف ما حتی حق انتخاب بد و بدترم نداریم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۲ تنهاراهش اینه بریم راننده تاکسی بشیم ..اونوقت میتونی باصدای بلند تو شهر دادبزنی آزاادی ..آزادی... 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۲ تنهاراهش اینه بریم راننده تاکسی بشیم ..اونوقت میتونی باصدای بلند تو شهر دادبزنی آزاادی ..آزادی... فکر خوبیه آزادیییییی 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۲ ازاد ی یعنی ازاد بودن تا انجایی که به کسی لطمه ای مادی و معنوی وارد نکنی . نه به کسی و نه به قوانین اونجایی که هستی . 6 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۲ ازاد ی یعنی ازاد بودن تا انجایی که به کسی لطمه ای مادی و معنوی وارد نکنی . نه به کسی و نه به قوانین اونجایی که هستی . پس با این حساب ما خیلی آزاد نیستیم 6 لینک به دیدگاه
uldoz3 470 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۲ فکر آزاد؟آیا همیشه این اجازه رو داریم که تفکر آزادی داشته باشم؟اگه تفکر آزاد شما خلاف دیدگاه یکی که خیلی چیزا دست اونه باشه حتی اگه بسیار سازنده برید جلو اما اجازه بیان هم به شما ندن چطور میشه بازم تفکر آزاد داشت؟ آفرين دقيقا ! اگر اونطوري باشه كه شما مي گين مي شه برعكس آزادي .... 4 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۲ پس با این حساب ما خیلی آزاد نیستیم ما یعنی کی و در کجا ؟؟ حالا من پست قبلی خودم رو اینجا دوباره مینویسم و ادامه اش میدم ازاد ی یعنی ازاد بودن تا انجایی که به کسی لطمه ای مادی و معنوی وارد نکنی . نه به کسی و نه به قوانین اونجایی که هستی . الان میشه از دو سو پست قبلی را تحلیل کرد اولا اگر کسی نذاره من وشما رو که میخواهیم کاری انجام دهیم که ان کار مخالفتی با منافع ادمهای دیگه نداره این ازادی ما را سلب کرده دوم اگه به ما اجازه دادند کاری انجام دهیم حتی بسیار ساده و ابتدایی مثلا با موتور سیکلتی که صدای نا خوش ایندی دارد یا ماشینی که دود زاست رانندگی کنیم ما ازادی ادمهای دیگر را در که خواهان هوایی پاک هستند سلب کرده ایم . اگر به ما اجازه ندهند بنویسیم ازادی ما سلب شده است اگر اجازه دادند واما ما با نوشته ای احساسات ملت را جریحه دار کردیم ما ضد ازادی قدم برداشته ایم . 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۲ ما یعنی کی و در کجا ؟؟ حالا من پست قبلی خودم رو اینجا دوباره مینویسم و ادامه اش میدم ازاد ی یعنی ازاد بودن تا انجایی که به کسی لطمه ای مادی و معنوی وارد نکنی . نه به کسی و نه به قوانین اونجایی که هستی . الان میشه از دو سو پست قبلی را تحلیل کرد اولا اگر کسی نذاره من وشما رو که میخواهیم کاری انجام دهیم که ان کار مخالفتی با منافع ادمهای دیگه نداره این ازادی ما را سلب کرده دوم اگه به ما اجازه دادند کاری انجام دهیم حتی بسیار ساده و ابتدایی مثلا با موتور سیکلتی که صدای نا خوش ایندی دارد یا ماشینی که دود زاست رانندگی کنیم ما ازادی ادمهای دیگر را در که خواهان هوایی پاک هستند سلب کرده ایم . اگر به ما اجازه ندهند بنویسیم ازادی ما سلب شده است اگر اجازه دادند واما ما با نوشته ای احساسات ملت را جریحه دار کردیم ما ضد ازادی قدم برداشته ایم . ما یعنی مردم این مملکت منم پست قبلیمو تکمیلش میکنم منظورم اینه که با تعریفی که شما از آزادی داشتن ما اون آزادی رو که شما میگید رو هم نداریم نه در جامعه نه در دانشگاه و .... اینکه نباید به اعتقادات مردم بی احترامی کرد قبول داارم و انکه نباید خلاف قانون حرکت کرد انم قبول دارم و اینکه نباید با کارامون آرامش و زندگی مردمو به خطر بندازیم این قبول دارم... اما آزادی که من میگم هیچ چیزش ضرری به دیگران نمیرسونه هیچ ضرری به مردم وارد نمیکنه اما شاید آزادی بیان من اعتراض و یا ایراد گیری از بالا دستیا باشه این بالا دستی میتونه رئیس دانشگاه اداره و کشور و .... باشه فرقی نداره به نظر شما وقتی یه تعداد شهروند زیر فشار همه جانبه ی قرار بگیره به خاطر تصمیم و دیدگاه اشتباه یه عده و حق اینم نداشته باشه که اعتراض کنه میتونیم بگیم آزاده؟ این رفتار و آزادی بیان آیا خلاف قوانین هست و یا به ضرر مردمه؟ بارها دیدیم که رسانه ی کشور بازتاب اعتراض مردم به گرونی و....کشورای دیگه رو نشون داده و این نشان دهنده ی آزادی اون ملت برا اعتراض به وضع موجوده این حرکت به ضرر مردمه؟ 5 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۲ متاسفانه این اشتباه جوونای ماست که سیاست رو مقوله ای جدا تلقی می کنند و با افتخار هم میگن ما سیاسی نیستیم ، غافل ازاین که جامعه ، اقتصاد ، فرهنگ ، و هر چیزی که مسیر زندگی انسان رو تعیین میکنه زاییده سیاست هست من نگفتم سیاست از زندگی ما جداست ولی ازادی سیاسی با ازادی های دیگه فرق داره 4 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۲ ما یعنی مردم این مملکتمنم پست قبلیمو تکمیلش میکنم منظورم اینه که با تعریفی که شما از آزادی داشتن ما اون آزادی رو که شما میگید رو هم نداریم نه در جامعه نه در دانشگاه و .... اینکه نباید به اعتقادات مردم بی احترامی کرد قبول داارم و انکه نباید خلاف قانون حرکت کرد انم قبول دارم و اینکه نباید با کارامون آرامش و زندگی مردمو به خطر بندازیم این قبول دارم... اما آزادی که من میگم هیچ چیزش ضرری به دیگران نمیرسونه هیچ ضرری به مردم وارد نمیکنه اما شاید آزادی بیان من اعتراض و یا ایراد گیری از بالا دستیا باشه این بالا دستی میتونه رئیس دانشگاه اداره و کشور و .... باشه فرقی نداره به نظر شما وقتی یه تعداد شهروند زیر فشار همه جانبه ی قرار بگیره به خاطر تصمیم و دیدگاه اشتباه یه عده و حق اینم نداشته باشه که اعتراض کنه میتونیم بگیم آزاده؟ این رفتار و آزادی بیان آیا خلاف قوانین هست و یا به ضرر مردمه؟ بارها دیدیم که رسانه ی کشور بازتاب اعتراض مردم به گرونی و....کشورای دیگه رو نشون داده و این نشان دهنده ی آزادی اون ملت برا اعتراض به وضع موجوده این حرکت به ضرر مردمه؟ این اخری در مورد مطبوعات که در چارچوب قوانین کنونی کارشون را انجام میدن که به ضرر مردم کاری نکردن . اما در مورد قوانین که من گفتم ازاد نیستیم ضد انها عمل کنیم باید این سوال را مطرح کرد که ایا این قوانین خود ضامن ازادی هستند یا خیر ؟؟ ایا احترام به همه ی انها واجب است ؟؟ ایا قانون گذار حتما خود میدونسته ازادی چیه و انچه نوشته متضمن ازادی های لازم برای ملتش بوده ؟؟ این بستگی به جوامع مختلف و نخبگان قانونگذار انها داره . قوانین قابل تغییرند باید با روشهای دموکراتیک در صورتیکه حد اقل های مور نیاز در مورد ازادی های را تامین نمیکنند تغییرشان داد . یه مثال بزنم الان در تونس یک قانون اساسی جدید در حال تدوین است گروه نویسنده ی ان در یکی از اصول تصویب کردند که اسلام منشا قانون گذاری در کشور است دو سه روز قبل این قانون برای تایید به مجلس ان کشور امده انها یعنی اکثریت نمایندگان این را رد کرده اند یعنی اسلام نمیتوالند مرجع قانوگذاری باشد حالا اگر این تصویب نهایی باشد یا اگر بعدا هم به همه پرسی عمومی و ملی گذاشته شود مردم یا با ان رای میدهند یا نه . اینجا دیگه این مردم هستند که برای خود تصمیم گرفته اند . خود ان مردم موافق یا مخالفین ان همه باید به ان تصمیم اکثریت احترام بگذارند . 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۲ این اخری در مورد مطبوعات که در چارچوب قوانین کنونی کارشون را انجام میدن که به ضرر مردم کاری نکردن . اما در مورد قوانین که من گفتم ازاد نیستیم ضد انها عمل کنیم باید این سوال را مطرح کرد که ایا این قوانین خود ضامن ازادی هستند یا خیر ؟؟ ایا احترام به همه ی انها واجب است ؟؟ ایا قانون گذار حتما خود میدونسته ازادی چیه و انچه نوشته متضمن ازادی های لازم برای ملتش بوده ؟؟ این بستگی به جوامع مختلف و نخبگان قانونگذار انها داره . قوانین قابل تغییرند باید با روشهای دموکراتیک در صورتیکه حد اقل های مور نیاز در مورد ازادی های را تامین نمیکنند تغییرشان داد . یه مثال بزنم الان در تونس یک قانون اساسی جدید در حال تدوین است گروه نویسنده ی ان در یکی از اصول تصویب کردند که اسلام منشا قانون گذاری در کشور است دو سه روز قبل این قانون برای تایید به مجلس ان کشور امده انها یعنی اکثریت نمایندگان این را رد کرده اند یعنی اسلام نمیتوالند مرجع قانوگذاری باشد حالا اگر این تصویب نهایی باشد یا اگر بعدا هم به همه پرسی عمومی و ملی گذاشته شود مردم یا با ان رای میدهند یا نه . اینجا دیگه این مردم هستند که برای خود تصمیم گرفته اند . خود ان مردم موافق یا مخالفین ان همه باید به ان تصمیم اکثریت احترام بگذارند . خوب هیچ کدوم از اینا به ضرر مردم نیست تو پست قبلی گفتم رسانه اعتراض مردم کشورای دیگه رو نشون میده آیا ما هم مثل اونا حق اعتراض داریم؟ قوانینی که گفتید کاملا به جا هستند اما آزادی که من میگم این نیست که بزنم بکشم و .... آزادی اینه که بتونم در مورد وقایع کشورم حق نظر داشته باشم بحث سر اسلام نیست من خودم کاملا موافق اسلام هستم اما انسان بدون اشتباه و ... نیست مردمم وقتی چیزی رو انتخاب میکنن یعنی اعتماد کردیم یعنی بهترین کارارو از مسئول میخوایم حالا این وسط ممکنه مسئول یه جاهایی اشتباه کنه تا یه حدی قبوله اما از یه حد به بعد گوش دادن به حرف مردم اعتراض مردم بد نیست که هیچ خوبم هست 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۲ خوب هیچ کدوم از اینا به ضرر مردم نیست تو پست قبلی گفتم رسانه اعتراض مردم کشورای دیگه رو نشون میده آیا ما هم مثل اونا حق اعتراض داریم؟ قوانینی که گفتید کاملا به جا هستند اما آزادی که من میگم این نیست که بزنم بکشم و .... آزادی اینه که بتونم در مورد وقایع کشورم حق نظر داشته باشم بحث سر اسلام نیست من خودم کاملا موافق اسلام هستم اما انسان بدون اشتباه و ... نیست مردمم وقتی چیزی رو انتخاب میکنن یعنی اعتماد کردیم یعنی بهترین کارارو از مسئول میخوایم حالا این وسط ممکنه مسئول یه جاهایی اشتباه کنه تا یه حدی قبوله اما از یه حد به بعد گوش دادن به حرف مردم اعتراض مردم بد نیست که هیچ خوبم هست معلومه شما هم حق اعتراض دارید . ظاهرا هم کسی اونرا رد نکرده یعنی قانونی هم هست اما اگه نگذارند اون دیگه معنای بدی داره که خدا بخیر کند ! 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۲ معلومه شما هم حق اعتراض دارید . ظاهرا هم کسی اونرا رد نکرده یعنی قانونی هم هست اما اگه نگذارند اون دیگه معنای بدی داره که خدا بخیر کند ! منظور از من خودم نیستم همه رو میگم ممنونمخدا به خیر کنه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده