رفتن به مطلب

تعریف شما از آزاد.....

ارسال های توصیه شده

سلام خدمت دوستان عزیز

یه مسئله ای که همیشه ذهن منو درگیر خودش کرده مسئله ی آزادی هستش که تناقضات زیادی تو این یه کلمه که ظاهرا خیلی خوب و ...هستش وجود داره

میخوام بپرسم تعریف شما از آزادی چیه؟آزادی بیان و. ......

این آزادی شامل کجاها میشه؟خونه اداره دانشگاه جامعه و یا ....

و سوال آخر اینکه آزادی با ترس معنی داره یانه؟و میشه اینو آزادی مطلق در نظر گرفت؟

• Like 37
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 104
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

چقدر همه نظر دادن:ws3:

خب من شروع میکنم بقیه پیشو بگیرن:دی

آزادی در صورتیکه به دیگران ضرر نرسونه وواسه خودمون خوبه.....آزادی که مناسب با عرف باشه...به نظرم

ولی اینکه میگی ترس؟؟؟؟

اگه ترس باشه که آزادی نمیشه میشه؟:ws38:

• Like 12
لینک به دیدگاه

سلام.هرکسی یکسری گشتل های مخصوصی داره (یعنی واسه خودش چارچوب داره).وهمچنین یکسری ***** حالا این ***** ها میتونن تعیین کنن که به چه اندازهای ما آزاد هستیم چه در کار و چه در دانشگاه و.... وفرهنگ خیلی تعیین کننده هستش چون باعث میشه ما آزادی رو تعریف کنیم.یه نفر میتونه دانشگاه رفتن رو یه آزادی محسوب کنه ولی یه نفر دانشگاه رفتن رو جز روال زندگی بدونه

• Like 12
لینک به دیدگاه

به نظر من ازادی خیلی خوبه از همه نظر اما در چهار چوبش .مثلا ازادی بیان به شرطی که به شخصی یا گروهی یا چیزی توهین نشود . ازادی با ترس فک میکنم رابطه ای معکوس داشته باشه .انسان ترسو ازاد نیست

• Like 10
لینک به دیدگاه

آزادی در صورتیکه به دیگران ضرر نرسونه وواسه خودمون خوبه.....آزادی که مناسب با عرف باشه...به نظرم

ولی اینکه میگی ترس؟؟؟؟

فرض کنید یه جایی حق با شماست یا اصلا یه جایی هست که به نظر خودتون باید دیدگاهتونو بیان کنید انجا اگه اجازه ندن حرف بزنید چکار میکنید؟

ترس مخالف آزادیه؟چرا خیلیا آزادی میدن اما ما میترسم حرفمونو بزنیم؟چه دلیلی باعث این قضیه میشه؟

آیا غیر اینکه همه ی آدما دوس دارن حرفشونو بزنن؟پس چرا مترسیم؟

• Like 8
لینک به دیدگاه

ولی اینکه میگی ترس؟؟؟؟

آزادی که مناسب با عرف باشه ؟

• Like 5
لینک به دیدگاه
سلام.هرکسی یکسری گشتل های مخصوصی داره (یعنی واسه خودش چارچوب داره).وهمچنین یکسری ***** حالا این ***** ها میتونن تعیین کنن که به چه اندازهای ما آزاد هستیم چه در کار و چه در دانشگاه و.... وفرهنگ خیلی تعیین کننده هستش چون باعث میشه ما آزادی رو تعریف کنیم.یه نفر میتونه دانشگاه رفتن رو یه آزادی محسوب کنه ولی یه نفر دانشگاه رفتن رو جز روال زندگی بدونه

به نظر شما دانشگاه رفتن آزادی محسوب میشه؟یا حق هر انسانی هست تحصیل کنه و باید باشه

پوشش یه چیز عرفی هستش مد نظرم پوشش نیست بیشتر آزادی بیانه.تو آزادی بیان چه فی ل تر هایی هست؟

به نظر من ازادی خیلی خوبه از همه نظر اما در چهار چوبش .مثلا ازادی بیان به شرطی که به شخصی یا گروهی یا چیزی توهین نشود . ازادی با ترس فک میکنم رابطه ای معکوس داشته باشه .انسان ترسو ازاد نیست

اگه بخوایم آزاد باشیم اما از یه چیزایی بترسیم چی؟بازم تناقض داره؟

• Like 7
لینک به دیدگاه
آیا غیر اینکه همه ی آدما دوس دارن حرفشونو بزنن؟پس چرا مترسیم؟

شاید خجالت میکشن.

خجالت؟:w58:یعنی آدم خجالت میکشه آزادی بیان داشته باشه؟

• Like 5
لینک به دیدگاه

آزادی ...

کلمه عجیبیه ...یه وقتااااایی هرچی بهش نزدیک میشی بیشتر اسیر ودربند میشی

یه وقتایی هم هرچی ازش دور میشی آزاد تر میشی ....

مهم اینه که این آزادی رو کجا قرار بدی ؟

آزادی بیان ..بتونی راحت حرف بزنی ..بدون ترس از عواقب حرفت ...اما باید همیشه حرمت رو نگه داری که به اون آزادی که در اختیارت گذاشتن لطمه نزنی

آزادی پوشش ..جوری باشه که اسیر دیگرانمون نکنه ...

آزادی روابط ...اونقدی که گرفتارمون نکنه ...

آزادی در منزل ...اونقدری که حرمتها شکسته نشه ...اما عواطف خانوادگی رو زیاد کنه..

ودر نهایت نظرم اینه ترس که باشه آزادی یه کم رنگ خودشو از دست میده ...

• Like 6
لینک به دیدگاه
آزادی ...

کلمه عجیبیه ...یه وقتااااایی هرچی بهش نزدیک میشی بیشتر اسیر ودربند میشی

یه وقتایی هم هرچی ازش دور میشی آزاد تر میشی ....

مهم اینه که این آزادی رو کجا قرار بدی ؟

آزادی بیان ..بتونی راحت حرف بزنی ..بدون ترس از عواقب حرفت ...اما باید همیشه حرمت رو نگه داری که به اون آزادی که در اختیارت گذاشتن لطمه نزنی

آزادی پوشش ..جوری باشه که اسیر دیگرانمون نکنه ...

آزادی روابط ...اونقدی که گرفتارمون نکنه ...

آزادی در منزل ...اونقدری که حرمتها شکسته نشه ...اما عواطف خانوادگی رو زیاد کنه..

ودر نهایت نظرم اینه ترس که باشه آزادی یه کم رنگ خودشو از دست میده ...

وقتی ترس هست چطور میشه گفت آزادیم؟اگه حرمتا حفظ بشه و ... اما حرف من نوعی برا منفعت خیلیا ضرر داشته باشه حتی اگه حق با من نوعی باشه واقعا میشه گفت آزادیم؟و عواقب خیلی سنگین به خاطر حرفی که زده براش در نظر بگیرین میتونه نترسه؟

• Like 5
لینک به دیدگاه
شاید خجالت میکشن.

خجالت؟:w58:یعنی آدم خجالت میکشه آزادی بیان داشته باشه؟

تا حالا واستون پیش نیومده بخوای یه حرفی رو بزنی ولی خجالت بکشی و نتونی بگی:sad0:مثلا با یکی رودربایستی داری و طرف هم خیلی پر حرفه روت میشه بگی سرم رفت چقدر حرف میزنی.:icon_redface:ولش کن از موضوع بحث خارج شدیم

• Like 5
لینک به دیدگاه
وقتی ترس هست چطور میشه گفت آزادیم؟اگه حرمتا حفظ بشه و ... اما حرف من نوعی برا منفعت خیلیا ضرر داشته باشه حتی اگه حق با من نوعی باشه واقعا میشه گفت آزادیم؟و عواقب خیلی سنگین به خاطر حرفی که زده براش در نظر بگیرین میتونه نترسه؟

زبان سرخ سر سبز میدهد بر باد

• Like 4
لینک به دیدگاه
زبان سرخ سر سبز میدهد بر باد

پس آزادی سرو بر باد میده؟

یه جاهایی به خاطر ترس خیلی چیزارو از دست میدیدم از جمله آزادی بیان و وقتی آزادی بیان نداریم یعنی ........

درسته؟

• Like 4
لینک به دیدگاه

حتی بعضی از کشور های اروپایی هم از نظر ازادی پوشش واسه بعضی از اماکن عمومی (اداره ها ...)محدودیت گذاشتن که نباید بیش از حد لباسشون ***ی باشه.اما ازادی تو موارد دیگه :یه شهری هم مثل امستردام به کل دیگه ازادی .حتی مواد مخدر ،اما درصد معتادین کشورشون از خیلی کشور ها شاید کمتر باشه

• Like 5
لینک به دیدگاه

تو آدم هوشیاری هستی ولی باید دانست كه دو لذت عجیب در دنیا وجود دارد یكی لذت ساختن و دیگری خراب كردن هر كس یكی از آنها را تجربه كرده باشد با دیگری مخالف است و هر كس هر دو را تجربه كرده باشد نسبت به آنها بی اعتناست.

من آزادي و لذت رو تو انتقام مي ديدم اما بعد ها متوجه شدم آزادي تو تخريب نيت تو ساختنه !

• Like 6
لینک به دیدگاه

میدونی به نظرم وقتی بترسی دیگه آزادی معنا نداره که ...هرچه قدر هم حرفت رو پایه واساس باشه ...

یه وقتی هم هست حرفت درسته ...ترسی هم درکار نیست ..اما به قول شما طرف مقابل به دلیل از بین رفتن منافعش حاضر نیست این آزادی رو در اختیار شما بگذاره ..این نمونه دیگه نیازی به مثال نداره ..تو کشورمون فراونه ..

یه وقتی هم هست یه نفر آزادی مطلق داره برا گفتن هرچی دلش میخواد اما متاسفانه از این آزادی جوری استفاده میکنه که هم به خودش وهم به دیگران لطمه میزنه ..

• Like 5
لینک به دیدگاه
پس آزادی سرو بر باد میده؟

یه جاهایی به خاطر ترس خیلی چیزارو از دست میدیدم از جمله آزادی بیان و وقتی آزادی بیان نداریم یعنی ........

درسته؟

هم داشته باشی هم نداشته باشی سر بر باد میره

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...