Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ جواب چند شد؟ جواب همونی هست که با نرم افزار حساب شده، این فقط حل دستی هست. 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ جواب همونی هست که با نرم افزار حساب شده، این فقط حل دستی هست. نه بابا اولین پست رو بخون باید درحد سوم راهنمایی بنویسی. من پنج دراوردم ولی من باز میگم یه چیزی یه عددی یه خطی کم داره تو شکل طراح سوالم خودش شک داره 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ نه بابااولین پست رو بخون باید درحد سوم راهنمایی بنویسی. من پنج دراوردم ولی من باز میگم یه چیزی یه عددی یه خطی کم داره تو شکل طراح سوالم خودش شک داره منم چیز خاصی استفاده نکردم که، میگم همون جوابی رو بدست آوردم که تو این پست با نرم افزار حساب شده: فکر کنم شکل اصلی اینظور بوده . اگه اینطور بوده جواب این میشه . البته به صورت عددی 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ منم چیز خاصی استفاده نکردم که، میگم همون جوابی رو بدست آوردم که تو این پست با نرم افزار حساب شده: اوهههوم طراحشم معلوم نیست کجاست کوروش بیا جواب بده بابا 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ منم چیز خاصی استفاده نکردم که، میگم همون جوابی رو بدست آوردم که تو این پست با نرم افزار حساب شده: اوهههوم طراحشم معلوم نیست کجاست کوروش بیا جواب بده بابا 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ اوهههومطراحشم معلوم نیست کجاست کوروش بیا جواب بده بابا آبجی دوتا دو تا تاپیک میزنی امتیاز بیشتر بگیری داش ایمان بچه سوم راهنمایی چه میفهمه متلب چیه 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ آبجی دوتا دو تا تاپیک میزنی امتیاز بیشتر بگیری داش ایمان بچه سوم راهنمایی چه میفهمه متلب چیه متلب رو از کجا آوردی، این کجاش متلب میخواد: 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ متلب رو از کجا آوردی، این کجاش متلب میخواد: خب جواب نهایی شما چنده؟عدد روند شده رو بگو 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ خب جواب نهایی شما چنده؟عدد روند شده رو بگو بزرگترین شعاعی که میتونه داشته باشه: 4.1421 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ بزرگترین شعاعی که میتونه داشته باشه: 4.1421 نه جوابش تو کتاب یه چیز دیگه بود داداش......جواب دقیقشو پیدا میکنم میذارم اینجا ببینید به این جواب میرسید یا نه 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ بزرگترین شعاعی که میتونه داشته باشه: 4.1421 نه جوابش تو کتاب یه چیز دیگه بود داداش......جواب دقیقشو پیدا میکنم میذارم اینجا ببینید به این جواب میرسید یا نه من حولو هوش همون 5رو پیدا کردم. اقا پیدا کن. ذهنمون درگیر شده.. جواب چیه...:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ من حولو هوش همون 5رو پیدا کردم.اقا پیدا کن. ذهنمون درگیر شده.. جواب چیه...:vahidrk: خب نزن:vahidrk: عجله داری؟بذا برم خدمت بیام بعد جوابشو میگم 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ خب نزن:vahidrk: عجله داری؟بذا برم خدمت بیام بعد جوابشو میگم اوهههههههه ختمت نرفتیبعدش خدمت نه ختمت.... خسته نباشی... میخوای بری مرد شی بیای.. زود برو مرد شو بیا.. به خدا لازم دارید شما پسرا.... 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ صحبت از متلب شد: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ صحبت از متلب شد: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چقدر تخصصی شد.... 2 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ صحبت از متلب شد: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام راه حل فرمولی بدون استفاده ازمتلب نداره؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ راه حل فرمولی بدون استفاده ازمتلب نداره؟؟ چرا دیگه توی این پست گذاشتم: لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ شماها هنوز تو نخ این سوالید 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ سوال ریاضی هرکی میگه مهندسم بیاد جلو در این شکل شعاع ربع دایره 10 سانتی متر هستش .....شعاع دایره داخلی چنده سوالت ایراد داره...باید میپرسیدی شعاع بزرگترین دایره ای که تو ربع دایره قرار میگیره چنده...جوابش اینه: بعدی؟! هرچی سوال هندسه دارید بپرسید... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده