Eng.KouRosH 9,176 ارسال شده در 14 دی 1392 سوال ریاضی هرکی میگه مهندسم بیاد جلو در این شکل شعاع ربع دایره 10 سانتی متر هستش .....شعاع دایره داخلی چنده 12 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Abbas.H 15,120 ارسال شده در 14 دی 1392 اینجوری که شکل کشیده، هر مقداری بین صفر تا کمتر از 5 میتونه باشه 10 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
مهندس مملکت 1,404 ارسال شده در 14 دی 1392 این چقدر شبیه مرکز سطحه! 1/3 شعاع ربع دایرست؟ 6 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Yamna 1 17,419 ارسال شده در 14 دی 1392 سوالای امتحانی استادا کم بود حالا باز سوال تو سایت یه جا نشون بدین سوال نباشه من برم اونجا:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 6 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Eng.KouRosH 9,176 ارسال شده در 15 دی 1392 قابل توجه دوستان این سوال سوم راهنمایی 5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Eng.KouRosH 9,176 ارسال شده در 15 دی 1392 من اون شکلی رو که دیدم کشیدم 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Eng.KouRosH 9,176 ارسال شده در 15 دی 1392 این چقدر شبیه مرکز سطحه!1/3 شعاع ربع دایرست؟ نه این نیست 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
omidheidari70 170 ارسال شده در 15 دی 1392 من که خودم میگم مهندس نیستم .ولی همکلاسیام اونم موقعی که جزومو نیاز دارن یا وقتی میخوان مسخرم کنن بهم میگن مهندس آیا منظور از شعاع ربع دایره همان شعاع در حالت کامل دایره است یا دایره ی محاطی اون؟ 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
black banner 9,102 ارسال شده در 15 دی 1392 شكل رو درست كشيديد ؟؟ 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Eng.KouRosH 9,176 ارسال شده در 15 دی 1392 من که خودم میگم مهندس نیستم .ولی همکلاسیام اونم موقعی که جزومو نیاز دارن یا وقتی میخوان مسخرم کنن بهم میگن مهندس آیا منظور از شعاع ربع دایره همان شعاع در حالت کامل دایره است یا دایره ی محاطی اون؟ منم هبچ ادعایی ندارم که هستم نه سوال رو دوباره بخون شعاع دایره داخلی یعنی دایره ای که داخل ربغ دابره است 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Eng.KouRosH 9,176 ارسال شده در 15 دی 1392 شكل رو درست كشيديد ؟؟ آره همینه 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
black banner 9,102 ارسال شده در 15 دی 1392 آره همینه ببين يا شكل اشتباه هست ! يا اينكه اطلاعات مسئله كمه ! چون با اين حساب و اطلاعاتي كه شما گذاشتي ما بي نهايت جواب داريم ! حتما از اين تست هاي تيزهوشان و كنكور و اينا آوردي ؟؟ آره ؟؟ آخه سوالات غير استاندارد زياد ديده ميشه توي اين دست امتحانات ! اين مسئله يك چيز كم داره بشه به يك جواب قطعي رسيد ! 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Eng.KouRosH 9,176 ارسال شده در 16 دی 1392 ببين يا شكل اشتباه هست ! يا اينكه اطلاعات مسئله كمه ! چون با اين حساب و اطلاعاتي كه شما گذاشتي ما بي نهايت جواب داريم ! حتما از اين تست هاي تيزهوشان و كنكور و اينا آوردي ؟؟ آره ؟؟ آخه سوالات غير استاندارد زياد ديده ميشه توي اين دست امتحانات ! اين مسئله يك چيز كم داره بشه به يك جواب قطعي رسيد ! نه شکلش همینه جوابشم میشه 10 به روی رادیکال 2 به اضافه 1 ..... منتهی به نظر خودمم یه ایرادی داره خودمم خیلی سروکله زدم اما نشد راه حلی براش پیدا کنم حالا باز به کتاب گاج سوم راهنمایی یه نگاه بنداز شاید من بد کشیدم اما گمون نکنم با اینی که من کشیدم تفاوتی داشته باشه چون عکس نگرفتم چیزی که تو ذهنم بود رو کشیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
بی انتها ... 27 ارسال شده در 16 دی 1392 نه شکلش همینه جوابشم میشه 10 به روی رادیکال 2 به اضافه 1 ..... منتهی به نظر خودمم یه ایرادی داره خودمم خیلی سروکله زدم اما نشد راه حلی براش پیدا کنم حالا باز به کتاب گاج سوم راهنمایی یه نگاه بنداز شاید من بد کشیدم اما گمون نکنم با اینی که من کشیدم تفاوتی داشته باشه چون عکس نگرفتم چیزی که تو ذهنم بود رو کشیدم شما خودتون یه بار دیگه به شکلی که گذاشتین نگاه کنید. واقعا به نظرتون میشه فقط یک جواب داشته باشه ؟؟؟ خب اون دایره داخلی اندازش همه چی میتونه باشه دیگه دوست عزیز من. تنها شرطی که برای مسئله گذاشتی اینه که دایره داخلی به دو تا شعاع ربع دایره مماس باشه همین. این شرط اصلا کافی نیست! 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Eng.KouRosH 9,176 ارسال شده در 16 دی 1392 شما خودتون یه بار دیگه به شکلی که گذاشتین نگاه کنید. واقعا به نظرتون میشه فقط یک جواب داشته باشه ؟؟؟خب اون دایره داخلی اندازش همه چی میتونه باشه دیگه دوست عزیز من. تنها شرطی که برای مسئله گذاشتی اینه که دایره داخلی به دو تا شعاع ربع دایره مماس باشه همین. این شرط اصلا کافی نیست! دوست عزیز من چیزی رو که دیدم کشیدم خودمم هرچی روش فکر کردم جواب نداد این دیگه تقصیر من نیست تقصیر طراحشه ...اطلاعاتشم همین بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
masi eng 47,038 ارسال شده در 16 دی 1392 یه ذره صبرکن. 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
masi eng 47,038 ارسال شده در 16 دی 1392 این سوال هندسی 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
masi eng 47,038 ارسال شده در 16 دی 1392 سوال ریاضی هرکی میگه مهندسم بیاد جلو در این شکل شعاع ربع دایره 10 سانتی متر هستش .....شعاع دایره داخلی چنده این شکلت یعنی یه ربع از یه دایره..... خوب نتیجه ها.... بزار چیزایی که فکر کردمو بنویسم زاویه ی بین دو نیمساز مجاور، برابر با نصف مجموع دو زاویه است خوب زاویه ی بین دو نیمساز مجاور، برابر با نصف مجموع دو زاویه است خوب 10+10=20 میشه قطردایرمون مساحت دایره 2Rپی=A مساحتموم میشه 638 C= 3.14 /10 C=314 314=2(314)r=314.2r r=2 شعاع شد2 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
omidheidari70 170 ارسال شده در 16 دی 1392 فکر کنم شکل اصلی اینظور بوده . اگه اینطور بوده جواب این میشه . البته به صورت عددی 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
black banner 9,102 ارسال شده در 16 دی 1392 فکر کنم شکل اصلی اینظور بوده . اگه اینطور بوده جواب این میشه . البته به صورت عددی منم حدس ميزنم اصل شكل همين باشه وگرنه اون شكل كه بي نهايت جواب داره 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال