bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ مردی در کنار ساحل دورافتاده اي قدم می زد. کسی را در فاصله دور مي بيند که مدام خم ميشود و چيزي را از روي زمين بر ميدارد و توي اقيانوس پرت ميکند. نزديک تر مي شود، ميبيند مردي بومي صدفهايي را که به ساحل مي افتد در آب مياندازد. صبح بخير رفيق، خيلي دلم مي خواهد بدانم چه مي کني؟ - اين صدفها را داخل اقيانوس مي اندازم. الآن موقع مدّ درياست و اين صدف ها را به ساحل دريا آورده؛ اگر آنها را توي آب نيندازم از کمبود اکسيژن خواهند مرد. دوست من! حرف تو را مي فهمم ولي در اين ساحل هزاران صدف اين شکلی وجود دارد. تو که نميتواني آنها را به آب برگرداني. خيلي زياد هستند و تازه همين يک ساحل نيست! نمي بيني کار تو هيچ فرقي در اوضاع ايجاد نمي کند؟! مرد بومي لبخندي زد و خم شد و دوباره صدفي برداشت و به داخل دريا انداخت و گفت: "براي اين يکي اوضاع فرق کرد!" 21 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ خ خوب بود عالی برای من یکی هم اوضاع فرق کرد با خوندن متن 7 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ خ خوب بود عالیبرای من یکی هم اوضاع فرق کرد با خوندن متن خوشحااالممم.:hapydancsmil: واقعاً خبر خوبیه برای من.:62izy85: زنده باد... 8 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۲ ممنون از دعوتت باران جان بعضی مواقع یکی هم یک دنیاست 4 لینک به دیدگاه
Mahdi Askari 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۲ بسیار متن زیبایی بود منو یاد یک متنی از قبل انداخت عنوان موضوع: ناتانائیل بگذار عظمت در نگاه تو باشد نه به آنچه مینگری 5 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ دوست داشتم گلم....مرسی از دعوتت ...زیبا بود .... باعث حرکت شد... 3 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ یه دنیا ممنون دوستای مهربون و به واقع نواندیشم.:hapydancsmil: بسیار متن زیبایی بودمنو یاد یک متنی از قبل انداخت عنوان موضوع: ناتانائیل بگذار عظمت در نگاه تو باشد نه به آنچه مینگری زنده باشی.:hapydancsmil: آری عنوان رو با همین حال و هوا انتخاب کردم. دوست داشتم گلم....مرسی از دعوتت ...زیبا بود .... باعث حرکت شد... این حرکت میشه سود من از کل زندگیم:hapydancsmil: دمت گرم باد ای دوست 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده