رفتن به مطلب

آرایشگاهی که میرید چقدر پول میگیره ؟

ارسال های توصیه شده

خواستم یه آماری بگیرم ببینم چقدر پول میدیدین به آرایشگرتون !البته بستگی به شهرتون هم داره ... احتمالا شهرهایی مث تهران و مشهد بیشتر میشه ...من دفعه قبل یکی از آرایشگاههای بالاشهر مشهد (احمدآباد) رفتم بعد وقتی گفتم چند شد گفت 15 هزار تومن !! مدل خاصی هم اصلاح نکرد ... خودم گفته بودم چجوری بزنه ... (ولی خداییش دمش گرم... کارش خیلی تمیز بود...)دفعه قبلش هم یه جای دیگه رفته بودم 10 تومن گرفت ... اونم خوب بود اما خیلی راضی نبودم ...کلا هم چند سالی بود پیش یک آرایشگر میرفتم معمولا 6-7 تومن بیشتر نمیگرفت این آخرا... قبل ترش هم 5 میگرفت...حالا میخواستم ببینم شما پیش آرایشگری که میرید چقدر میگیره ؟ (البته خانوم ها هم میتونند در تاپیک شرکت کنند اما من منظورم آرایشگاه آقایون هست...)

• Like 6
لینک به دیدگاه

قبلا هم چنین تاپیکی بود

دوباره:

بستگی داره کدوم آرایشگاه برم

رشت:یه جا هست فقط جلوی موهاتو چتری کنه ازت 15 میگیره یه ابرو رو 18 تومن میگیره(از مدل ابروشم راضی نیستم نازک میکنه)

اما آرایشگاه خودم هر چند وقت یبار میرم زیر موهامو تمیز کنم ازم واسه مو 7 تومن میگیره(کلی هم وقت میزاره که فقط زیرشو کوتاه کنه به بدنه اصلی ضربه نزنه و حجمشم کم میکنه) یه قیچی هم داره اینجوری تیغ داره با اونم تیز تیز کوتاه میکنن و ... ابرو هم اصلا 6 تومن میگیره...تازشم خانومه خیلی مهربونه

یه آرایشگاه دیگه واسه جشنا میرم که انصافا نسبت به کارش مفت میگیره :gnugghender:ولی چون پایین شهره کشف نشده:gnugghender:

تهران: یه جا تو انقلاب تو جمالزاده جنوبی میرم بدک نیست کارش..ولی همچینم به دل نمیشه

بستگی به جای آرایشگاه هم داره اخه ... یکی هم اینکه مشتری کجا باشی

• Like 7
لینک به دیدگاه
خواستم یه آماری بگیرم ببینم چقدر پول میدیدین به آرایشگرتون !البته بستگی به شهرتون هم داره ... احتمالا شهرهایی مث تهران و مشهد بیشتر میشه ...من دفعه قبل یکی از آرایشگاههای بالاشهر مشهد (احمدآباد) رفتم بعد وقتی گفتم چند شد گفت 15 هزار تومن !! مدل خاصی هم اصلاح نکرد ... خودم گفته بودم چجوری بزنه ... (ولی خداییش دمش گرم... کارش خیلی تمیز بود...)دفعه قبلش هم یه جای دیگه رفته بودم 10 تومن گرفت ... اونم خوب بود اما خیلی راضی نبودم ...کلا هم چند سالی بود پیش یک آرایشگر میرفتم معمولا 6-7 تومن بیشتر نمیگرفت این آخرا... قبل ترش هم 5 میگرفت...حالا میخواستم ببینم شما پیش آرایشگری که میرید چقدر میگیره ؟ (البته خانوم ها هم میتونند در تاپیک شرکت کنند اما من منظورم آرایشگاه آقایون هست...)

خیلی ازت خوب گرفته. داداش من رفته 27تومن... مفته برو باز کوتاه کن:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه

من پول خاصی برای آرایشگاه رفتن خرج نمیکنم چون خودم بلدم هم موهامو کوتاه میکنم هم رنگ و ابرو هم خودم برمیدارم

(دلتون بسوزه:ws3:)

• Like 4
لینک به دیدگاه
نیست پسرا بر نمیدارن:icon_razz:ما هر چی مدل ابرو قشنگ دیدیم تو ابرو پسرا دیدیم:banel_smiley_4:

پسرا و ابرو برداشتن.................:w58:

نگو تو رو خدا....................

بیچاره ها نه اینکارو می کنن و نه این چیزهارو مبینن..............

فقط یه کوچولو موهاشونو مش میکنن و دم ابروشونو کوتاه می کنن و چند تا چیز جزئی دیگه..............:ws28:

• Like 7
لینک به دیدگاه
يك چيز ميگم

اصلا نخنديد

توي ايران هم زندگي ميكنم بخدا:w16:

2 هزار تومن !!

تاپيك قبلي هم گفتم دو هزار تومن !

هنوزم همونو ميدم ... :ws3:

:w58::w58:

عجب آدم منصفی ارایشگره

شاید ارایشگره روش نمیشه بگه گرون شده

پسرا و ابرو برداشتن.................:w58:

نگو تو رو خدا....................

بیچاره ها نه اینکارو می کنن و نه این چیزهارو مبینن..............

فقط یه کوچولو موهاشونو مش میکنن و دم ابروشونو کوتاه می کنن و چند تا چیز جزئی دیگه..............:ws28:

بله

همه هم سر به زیر اصلا نمیدونن ابرو چی هست:ws3:

• Like 8
لینک به دیدگاه
کلا با کلمه ابرو بیگانه اند.....:ws3:

وای،عجب امضایی دارید شما؟

خیلی عالیه

آره ما می تونیم.:w16:

ببخشید یادم رفت چی می خواستم در مورد آرایشگاه بگم

حالا بعدا

• Like 4
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
یبار دامن پوشیدنو تقلید نکنن ..والا گوش سوراخ کردنو رنگ کردنو مو رو که خیلی واردن...تازه شنیدم بعضی ومادا رو آرایش میکنن خخخخخخخخخخخخخ

پ ن: هر تمیز کردن ابرویی بد نیستا با اون یه عده تابلو ام

بحث رنگ کردن مو افتاد...همین 2-3 هفته پیش یه پسری رو گرفته بودن، واسه بازی تراختور موهاشو قرمز رنگ کرده بود...ازونجایی که رنگش پلاستیکی بود و میشد با آب شستش ، منم دلم سوخت بهش...گفتم الان بره امنیت اخلاقی کارش ساختست...بردم کلشو با آب یخ شستم...فک کنم یا الان داره حبس میکشه یا ذات الریه کرده مرده....:w02:

لینک به دیدگاه

من17تومن واسه ابروام میدم(بالاشهرهمدان)ولی خداییش کارش عالیه مثه بعضیاابرو رومثه نخ نمیکنه تحویلت بده!کوتاهی موهم بستگی به مدلش داره از15گرفته تا30تومن!

• Like 4
لینک به دیدگاه
میشه تاپیک رو بالا بیارید ؟

کلی سرچ کرم چون عنوانش یادم نمی اومد پیدا نشد اما یادمه یه تاپیک پر طرفدار بود:w02:ببخشید بهرحال

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...