VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۲ ای بابا چه بد شد که بلدی ، میخواستم یه دعوا باهاش راه بندازی دخترم ما برای وصل کردن آمدیم نه بررای فصل کرن آمدیم 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۲ دخترم ما برای وصل کردن آمدیم نه بررای فصل کرن آمدیم نمیشه حالا بخاط من دعوا کنی؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۲ روجا (آفتاب،در پارسی میانه مورد استفاده قرار میگرفت) ما یه دوست داشتیم به این اسم بهش میگفتیم جارو 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۲ نمیشه حالا بخاط من دعوا کنی؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 دستاشو ببند جفت پا بریم تو دلش 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۲ دستاشو ببند جفت پا بریم تو دلش فدات بشم اگه خودم دستاشو ببندم که میتونم خفش کنم نیاز نیست شما زحمت بکشی خودتو خسته کنی 6 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۲ بچه ها با هم مهربون باشید چرا دعوا می کنید؟ 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۲ بچه ها با هم مهربون باشید چرا دعوا می کنید؟ باید بزنمیت آریو دختو اذیت کردی:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۲ باید بزنمیتآریو دختو اذیت کردی:icon_razz: خاااااااله....منم اذیت کرده 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۲ باید بزنمیتآریو دختو اذیت کردی:icon_razz: تنهایی؟ خاااااااله....منم اذیت کرده آخی 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۲ تنهایی؟ آخی تو تاپیک خودتم اسپم میکنی؟ 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۲ تو تاپیک خودتم اسپم میکنی؟ ایم اسپم نیست اعلام موضعه 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۲ ایم اسپم نیست اعلام موضعه میدونی 3 به 1 ینی چی دیگه خوشم میاد یکی نمونده که مورد آزار قرار نداده باشی 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۲ میدونی 3 به 1 ینی چی دیگه خوشم میاد یکی نمونده که مورد آزار قرار نداده باشی سه به یک یعنی سه نفر اون طرفن یه نفر این طرف 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۲ سه به یک یعنی سه نفر اون طرفن یه نفر این طرف دقیقا وضعیتیه که من و دوستان داریم در مقابل شما نتیجه : دمتو بزار رو کولت و دررو 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۲ دقیقا وضعیتیه که من و دوستان داریم در مقابل شما نتیجه : دمتو بزار رو کولت و دررو تهدید نکن میرم ها 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۲ تهدید نکن میرم ها بری ینی تسلیم شدی، مقاومت کن 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۲ تهدید نکن میرم ها داداشی یه راه ارتباطی بزار جون داداش 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۲ تهدید نکن میرم ها پس بیا پروفایلم صوبت کنیم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۲ تهدید نکن میرم ها ای تو روحت ، کجا رفتی ؟ جوزفی برگرد ، 2 به 2 میشیم بجونه خودم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۲ ای تو روحت ، کجا رفتی ؟ جوزفی برگرد ، 2 به 2 میشیم بجونه خودم تو روح خودت به خاطر تهدید تو نبود که قبل تهدیدت میخواستم برم اصلا یادته 2 هفته پیش میخواستم برم ولی حواسم نبود نزدیک تولدمه دیگه ضایه بود برگشتیم و الان میخوایم بریم نترس تو افق محو نمیشم، برمیگردم بابا بذار پایان نامم رو جمع کنم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده