دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۲ سلام بنظرم فاطمه خانوم یه دختر احساساتیه.. فک کنم یه کم زودرنج هم باشه ... خوش اخلاقه...و البته درسخون منم دوسش دارم یه عالمه چون خیلی دوست داشتنیه 7 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ سلام فاطمه خانوم گل..... اول از همه ممنون بابت دعوتت.... بعد اینکه از نظر من فاطمه یه دختر خیلی خوب و پر از احساسات پاک هست .... دوست داره هیچ چیز و هیچ کس مانع رسیدن به آرزوهاش نباشه و مثل یک کبوتر به هر جا که دوست داشت پرواز کنه.... تنها نکته از دید من که باید روش کار کنه این هست که از بدی ها و ناراحتی ها برای خودش کوه غم نسازه ،زندگی میگذره و بستگی داره که شاد زندگی کنیم یا ناراحت ... خیلی سخت نگیر گلم.... 8 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ عاشقتــــــم سوتت مشکوک بود این رو اون رو ندارم باباا ، همش یه روست بگو بدو بیان جا نمونن ، دارم میرماااااااااا مشکوکیش تابلو بود نه نرو...دارن میانیکیشون آق مهندس از سر بازار اومده...یکیشون.....شما بگو!!!!:hapydancsmil: عجب تاپیکی همش تعریف تمجید ودروغ ریا و پاچه خواری!!!بچه ها شجاااع باشید من از این تاپیکا بزنم همه میان انتقام فک کنم:icon_pf (34): 9 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ سلامبنظرم فاطمه خانوم یه دختر احساساتیه.. فک کنم یه کم زودرنج هم باشه ... خوش اخلاقه...و البته درسخون منم دوسش دارم یه عالمه چون خیلی دوست داشتنیه منم دوستت دارم عزیزم :hapydancsmil: ممنونم سلام فاطمه خانوم گل.....اول از همه ممنون بابت دعوتت.... بعد اینکه از نظر من فاطمه یه دختر خیلی خوب و پر از احساسات پاک هست .... دوست داره هیچ چیز و هیچ کس مانع رسیدن به آرزوهاش نباشه و مثل یک کبوتر به هر جا که دوست داشت پرواز کنه.... تنها نکته از دید من که باید روش کار کنه این هست که از بدی ها و ناراحتی ها برای خودش کوه غم نسازه ،زندگی میگذره و بستگی داره که شاد زندگی کنیم یا ناراحت ... خیلی سخت نگیر گلم.... سلام هستی بانوی عزیزم ،کاملا خوب منو شناختی ممنون تشریف آوردی عزیزم 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ سلام خدمت فاطمه عزیز یه دختر خانم فعال و مهربون پر انرژی و شاد و شنگول برات آرزوی موفقیت و سلامتی میکنم عزیزم 10 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ سلام عزیزم. ممنون از دعوتت. مهربون، خون گرم و شیطون. فکر کنم فرد حساسی باشی؛ برخورد احساسی زیاد دیدم ازت. یه مدتی خیلی آروم و کمرنگ شده بودی نبودت حس میشد. در کل خیلی دوست داشتنی و ماهی . :aghosh: 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ سلام خدمت فاطمه عزیزیه دختر خانم فعال و مهربون پر انرژی و شاد و شنگول برات آرزوی موفقیت و سلامتی میکنم عزیزم سلام ، ممنون عزیز دلم ، خیلی لطف داری ، متشکرم که اومدی:love070: سلام عزیزم.ممنون از دعوتت. مهربون، خون گرم و شیطون. فکر کنم فرد حساسی باشی؛ برخورد احساسی زیاد دیدم ازت. یه مدتی خیلی آروم و کمرنگ شده بودی نبودت حس میشد. در کل خیلی دوست داشتنی و ماهی . :aghosh: الهی ... مرسی مهربونم :aghosh: 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ از همه ی دوستانم که تشریف آوردن خیلی ممنونم ... از صحبتای تک تک دوستانم استفاده کردم و تونستم بهتر خودمو بشناسم ، حتی حرفای بععضی از دوستان باعث شد به خودم تلنگری بزنم تا بتونم زندگیمو بهتر بسازم . همه ی حرفها امید بخش بود ، نقاط ضعفم رو بهتر شناختم و تصمیم گرفتم برطرفشون کنم و نقاط قوت بهم قوت قلب داد . دست تک تک دوستانم رو میبوسم و متشکرم سراسر زندگیتون به شادی و پاینده باشید 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۲ ببخشید که من دیر امدم راستش داشتم تحقیق می کردم فاطمه خانم یک دختر مهربون و احساسی و کسیه که خرفشو رک میگه ولی مشکلاتشو خیلی بزرگتر از اونی که هست میدونه 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۲ ببخشید که من دیر امدم راستش داشتم تحقیق می کردم فاطمه خانم یک دختر مهربون و احساسی و کسیه که خرفشو رک میگه ولی مشکلاتشو خیلی بزرگتر از اونی که هست میدونه سپاس دوست عزیزم 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۲ خب از کجا شروع کنم دختری به شدت مهربان که گاهی این مهربونی زیاد براش تبدیل میشه به نقطه ضعف کمی حساس و زود رنج زیاد خودشو سرزنش میکنه و از خودش راضی نیست دوست داره آینده درخشانی برای خودش رقم بزنه میخواد کاملا مستقل و متکی به نفس باشه اما باید بدونه همیشه همه کارهارو نمیشه تنها انجام داد باید به دیگران اعتماد کنه و ازشون کمک بخواد بیشتر باید به حال بپردازه و از لحظه لذت ببره 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۲ خب از کجا شروع کنم دختری به شدت مهربان که گاهی این مهربونی زیاد براش تبدیل میشه به نقطه ضعف کمی حساس و زود رنج زیاد خودشو سرزنش میکنه و از خودش راضی نیست دوست داره آینده درخشانی برای خودش رقم بزنه میخواد کاملا مستقل و متکی به نفس باشه اما باید بدونه همیشه همه کارهارو نمیشه تنها انجام داد باید به دیگران اعتماد کنه و ازشون کمک بخواد بیشتر باید به حال بپردازه و از لحظه لذت ببره البته همیشه انتظار ندارم بتونم همه کارارو خودم انجام بدم اما در الویت دوست درم تمام تلاشمو بکنم بعد اگه نیاز به کمک داشتم ، از فردی که خودم تشخیص بدم برای کمک به من مناسب هست حتما یاری میخوام . حال وقتی بیشتر شیرین میشه که همراه با امید به آینده ای درخشان باشه ممنون دوست عزیز ، 7 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۲ درود فاطمه خانوم دختری حساس و پر از احساس و سنگین و رنگین با موضوعات مختلفی اشناست سیاست/ادبیات/اشپزی و کارهای بیشتر خاصه دخترا متاثر از بحث های دیگران بخصوص تاپیک های سیاسی سابق.. فاطمه جان شرمنده که این حافظه دیگه یاری نمیکنه:viannen_38: 7 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۲ به به فاطمه خانم در مورد فاطمه خانم, فقط میتونم بگم که: یه دونه اس، لنگه نداره! 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ من اول اومدم اینجا یه سری دعوا کنم بعد تحلیل شخصیت:167: اسپم هم ابدا حساب نمیشه چون دلیلشو میگم چرا همه راه های ارتباطی رو بستییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هااااان؟؟؟؟؟؟؟ :167: :167::vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ یه پری مهربون و دوس داشتنی...که آرزو دارم ببینمش... و خیلی دوسش دارم.. 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ درودفاطمه خانوم دختری حساس و پر از احساس و سنگین و رنگین با موضوعات مختلفی اشناست سیاست/ادبیات/اشپزی و کارهای بیشتر خاصه دخترا متاثر از بحث های دیگران بخصوص تاپیک های سیاسی سابق.. فاطمه جان شرمنده که این حافظه دیگه یاری نمیکنه:viannen_38: سلام به به علی اقا ... ممنون که تشریف اوردی و ممنون از نظراتت به به فاطمه خانم در مورد فاطمه خانم, فقط میتونم بگم که: یه دونه اس، لنگه نداره! ممنون مهدی اقا ... شما عزیزی من اول اومدم اینجا یه سری دعوا کنم بعد تحلیل شخصیت:167: اسپم هم ابدا حساب نمیشه چون دلیلشو میگم چرا همه راه های ارتباطی رو بستییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هااااان؟؟؟؟؟؟؟ :167: :167::vahidrk: شما خودتم نبودیا .... یه پری مهربون و دوس داشتنی...که آرزو دارم ببینمش...و خیلی دوسش دارم.. ایجانه دلم عزیزم ، منم خیلی دوستت دارم با اون قلب مهربونت .............................................. ینی من اینقد شخصیتم قابل تحلیله که بعد یه ماه اینجا بسته نشده ؟!!! 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ خب حالا تحلیل شخصیت به صورت کاملا بی پرده و واضح خانوم آریودخت یکی از کاربرای قدیمی این انجمنه و مسلما به گردن انجمن حق آب و گل داره بچه خوبیه و اهل شوخی هم هست ظرفیت شوخیش هم بالاست البته شوخی هاااا؟! ولی یه مشکلی داره و اونم اینکه خیلی زود رنجه و خیلی زود ناراحت و دیپرس میشه که این نکته ی انتقادی بود امیدوارم هرجا که هست همیشه موفق باشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده