zibeder 599
مهندس کدوماش به پلیمر های pvc ربط داره دقیقن؟؟؟؟
- 2
تو این کتابا دقیق نمیدونم الان که بخام بگم. چون هیشکدوم مستقیم تو عنوانشون pvc نداره. باید تو فصلهاش رو نگاه کنیم. فکر میکنم دنبال سنتز نباشی و پیویسی سخت میخوای.
1- دو تا کتاب لاتین خوب هست که گویا متاسفانه نسخه دیجیتال نداره و کتابه. تو کتابخونهمون دیده بودم.
2-یه کتاب فارسی هم هست علوم و تکنولوژی پلی وینیل کلراید، دکتر ابراهیمی، انتشارات دانشگاه امیرکبیر (نخوندمش اما که بعید میدونم چیز خاصی توش باشه، مگر اینگه بخوای از صفر بدونی راجع به pvc ).
3- این کتاب هم گویا نزدیک به اون چیزی که میخای رو داره:
4- تو این کتابای زیری هم شاید باشه. باید سرفصل هارو چک کنیم.
مهندس خیلی ممنون خیلی زحمت شد ، من میخاستم فقط اسم چندتا کتاب رو تو پروژم نام ببرم که فک کنم کافی باشه اینا
http://www.noandishaan.com/forums/thread131133.html#post1428520
اگه خاستین یه کمکی هم اینجا بکنین بهم
تو این کتابا دقیق نمیدونم الان که بخام بگم. چون هیشکدوم مستقیم تو عنوانشون pvc نداره. باید تو فصلهاش رو نگاه کنیم. فکر میکنم دنبال سنتز نباشی و پیویسی سخت میخوای.
1- دو تا کتاب لاتین خوب هست که گویا متاسفانه نسخه دیجیتال نداره و کتابه. تو کتابخونهمون دیده بودم.
2-یه کتاب فارسی هم هست علوم و تکنولوژی پلی وینیل کلراید، دکتر ابراهیمی، انتشارات دانشگاه امیرکبیر (نخوندمش اما که بعید میدونم چیز خاصی توش باشه، مگر اینگه بخوای از صفر بدونی راجع به pvc ).
3- این کتاب هم گویا نزدیک به اون چیزی که میخای رو داره:
4- تو این کتابای زیری هم شاید باشه. باید سرفصل هارو چک کنیم.
5- اینرو اول بخون..از بخش 10 رو فرایند pvc توضیح داده6- ** دو تا مقاله خوب لاتین هست متاسفانه سیستمم یه مشکلی داره احتمالا باز نمیشه فایل ها تو کامپیوترتحالا بازببین این دو تا باز میشن تو کامپیوترت؟ اگه باز نشد بگو سعی میکنم تا فردا با یه سیستم دیگه برات بذارم.
فایلهارو هم باز کرد ولی اینا که انگلیسین :(
فایلهارو هم باز کرد ولی اینا که انگلیسین :(
گفتم كه لاتين هستند. مقاله هاي خيلي خوبي اند. فكر كنم براي مطالعه ت خوب باشن.
من بي تقصيرم علم ب زبان ه لاتين ه... فارسي مقاله به درد بخوري تو اين زمينه پيدا نكردم.همش چرت و پرت بود. اينو بريز تو اون بعد تست بگير. يا اينكه روش سنتزي بود ك بعيد ميدونم ب كارت بياد.
اگه عجله اي نيس كارت بذار از بچه ها سراغ مي گيرم ببينم كسي تو اين زمينه كار كرده يا نه. الان كسي ب ذهنم نمياد
گفتم كه لاتين هستند. مقاله هاي خيلي خوبي اند. فكر كنم براي مطالعه ت خوب باشن.من بي تقصيرم علم ب زبان ه لاتين ه... فارسي مقاله به درد بخوري تو اين زمينه پيدا نكردم.همش چرت و پرت بود. اينو بريز تو اون بعد تست بگير. يا اينكه روش سنتزي بود ك بعيد ميدونم ب كارت بياد.
اگه عجله اي نيس كارت بذار از بچه ها سراغ مي گيرم ببينم كسي تو اين زمينه كار كرده يا نه. الان كسي ب ذهنم نمياد
ممنون مهندس
درست میگین واقعن علم به لاتینه ، الان خود من ، وقتی تو درست کردن یه خودپرداز میبینم این همه عاجزم خیلی شرم دارم واقعن آخه این عابر بانکه این همه مشکلات داره یا از ناتوانی علم ماست که نمیتونیم یه چیز به این سادگی رو یه نظر بدیم؟؟؟ساختشو حالا نمیگم اینکه نمیتونیم یه نظر قاطع هم بدیم خیلی ضایس نه؟؟؟
در مورد عجله هم بگم که زیاد عجله ای نیس دارم مطالبمو یه جا جمع میکنم که بعد ویرایشو اصلاح کنم که تحویل بدم 5 ماهه رو این پروژه کار میکنم هر روزم یه مطلب جدید پیدا میکنم و آخر سر هم به این انجمن رو آوردم ، بدونه تارف میگم این انجمن از بین همه انجمن ها خیلی قدرتمنده
ممنون مهندسدرست میگین واقعن علم به لاتینه ، الان خود من ، وقتی تو درست کردن یه خودپرداز میبینم این همه عاجزم خیلی شرم دارم واقعن آخه این عابر بانکه این همه مشکلات داره یا از ناتوانی علم ماست که نمیتونیم یه چیز به این سادگی رو یه نظر بدیم؟؟؟ساختشو حالا نمیگم اینکه نمیتونیم یه نظر قاطع هم بدیم خیلی ضایس نه؟؟؟
در مورد عجله هم بگم که زیاد عجله ای نیس دارم مطالبمو یه جا جمع میکنم که بعد ویرایشو اصلاح کنم که تحویل بدم 5 ماهه رو این پروژه کار میکنم هر روزم یه مطلب جدید پیدا میکنم و آخر سر هم به این انجمن رو آوردم ، بدونه تارف میگم این انجمن از بین همه انجمن ها خیلی قدرتمنده
سلام
ایراد از خیلی جاهاست.
1- مهم اینه این تکنولوژی این دستگاه مال کشورهای پیشرفتهست(حتی اگه خ ساده باشه). اونا هم با چهار یا پنج سال کار بهش نرسیدن. اگه این دستگاه رو میبینی شاید اسمش این باشه که مثلا 1 ساله روش کار کردن و ساختن... اما حقیقت امر اینه که از سوزنهاشون تا فضاپیماهاشون همه حاصل دانشیه که در عرض سالها بدست آوردن.
شرمنده هم نباش... داری اطلاعات جمع میکنی برسی به ساختش دیگه. اون کسی که الان اوستای ساخت خودپردازه اولش که اومده تو کارش مطمئنا فقط الفباشو میدونسته . کم کم اوستا شده.
تازه مشکلاتت مونده واس یه کاری بعد از کلی مطالعه روش ساخت یه قطعهای رو پیدا کردم... اما مادهای میخاستم که گریدش تو ایران نبود. حتی گفتم اون ماده رو خودم بسازم اما دستگاههایی که برای ساختش لازم بود هم نمیتونستن اندازهای که مدنظرم بود رو در حالت روتینش دربیارن. یعنی صاحباش ریسک هم نمیکردن دستگاه رو دو روز در اختیارم قرار بدن. کاری که خ دوست داشتم و یک سال با ذوق دنبالش بودم رفت تو بایگانی خاطراتم.
2- سیستم اموزشی مشکل داره. الان تو دانشکده ما به یه ارشد پلیمر بگی پلی یورتان، یه سری اطلاعات کلی میده بهت و اگه موضوع پروژهش نباشه میگه تخصص من نیست . راست هم میگه چون سیستم طوریه که در زمان دانشگاه مجبوره فقط رو یه زمینه خاص کار کنه. تو اون زمینه بهترین میشه اما خیلی از زمینه ها رو از دست میدیم. فرصت زیادی برای کارای دیگه نمیمونه. همین PVC اگه وقت داشتم میتونستم کمکت کنم اما درگیریها مجالی نمیذاره.
امیدوارم بتونم کمکی کنم. در حد بضاعتم تمام تلاشم رو میکنم.
سلامایراد از خیلی جاهاست.
1- مهم اینه این تکنولوژی این دستگاه مال کشورهای پیشرفتهست(حتی اگه خ ساده باشه). اونا هم با چهار یا پنج سال کار بهش نرسیدن. اگه این دستگاه رو میبینی شاید اسمش این باشه که مثلا 1 ساله روش کار کردن و ساختن... اما حقیقت امر اینه که از سوزنهاشون تا فضاپیماهاشون همه حاصل دانشیه که در عرض سالها بدست آوردن.
شرمنده هم نباش... داری اطلاعات جمع میکنی برسی به ساختش دیگه. اون کسی که الان اوستای ساخت خودپردازه اولش که اومده تو کارش مطمئنا فقط الفباشو میدونسته . کم کم اوستا شده.
تازه مشکلاتت مونده واس یه کاری بعد از کلی مطالعه روش ساخت یه قطعهای رو پیدا کردم... اما مادهای میخاستم که گریدش تو ایران نبود. حتی گفتم اون ماده رو خودم بسازم اما دستگاههایی که برای ساختش لازم بود هم نمیتونستن اندازهای که مدنظرم بود رو در حالت روتینش دربیارن. یعنی صاحباش ریسک هم نمیکردن دستگاه رو دو روز در اختیارم قرار بدن. کاری که خ دوست داشتم و یک سال با ذوق دنبالش بودم رفت تو بایگانی خاطراتم.
2- سیستم اموزشی مشکل داره. الان تو دانشکده ما به یه ارشد پلیمر بگی پلی یورتان، یه سری اطلاعات کلی میده بهت و اگه موضوع پروژهش نباشه میگه تخصص من نیست . راست هم میگه چون سیستم طوریه که در زمان دانشگاه مجبوره فقط رو یه زمینه خاص کار کنه. تو اون زمینه بهترین میشه اما خیلی از زمینه ها رو از دست میدیم. فرصت زیادی برای کارای دیگه نمیمونه. همین PVC اگه وقت داشتم میتونستم کمکت کنم اما درگیریها مجالی نمیذاره.
امیدوارم بتونم کمکی کنم. در حد بضاعتم تمام تلاشم رو میکنم.
ممنون مهندس از امیدواری هایی که بهم دادیم خیلی خرسند شدم :) راستش من یه پروژه ای رو خودم به آخرش رسوندم درسته تو دانشگاه آزاد درس میخونم و همه میگن دانشگاه آزاده اینا علمی ندارن که ، ولی من دوست دارم همیشه خودم باشم و بمونم هر پروژه ای که بهم واگذار میشه با تمام دقت به آخر میرسونم ؛ اگه یادتون باشه تا چندوقت پیش رویه طراحی کارخانه تردمیل کار میکردم ، از خودم تعریف نمیکنم و نمیگم پروژم نقصی نداشت ولی از بین همه پروژه هایی که ارائه داده بودن پروژه ام خیلی کامل بود در حدی بود که استاد گفت واسه استارت طراحی این مطالب و طراحی کافیه این خودش خیییییلی قوت قلب میده به آدم و خیلی خوشحالم که بلخره کسی پیدا شد که فرق کار خود آدمو با بیرون بدونه ، منظورم از گفتن این همه حرف اینه که وقتی یه کاری به دست خود آدم تموم میشه خیلی آدم راضی از کارش و تلاشش میشه الانم پروژه من در مورد ساخت رک هایه این خودپردازه بود ولی من درمورد ساخت کلی این دستگاه کار کردم و به خیلی چیزا رسیدم و اینیم که میبینم بغیر خودم کسی هم هست تو این مملکت که علاقه داره به یادگرفتن و یاد دادن خیلی خوشحالم میکنه
اگه یه بار تو گوگل سرچ بزنین خودپرداز یا عابر بانک اولین لینکی که پیدا میکنه نواندیشان :) این ینی اینکه این اطلاعات تو ایران (وبلاگها و وبسایتهای ایرانی) برای اولین بار در این سایت بحث میشه
بازم ممنون از قوت قلبتون
ارسال های توصیه شده