رفتن به مطلب

همین الآن لیوانهایتان را زمین بگذارید!

ارسال های توصیه شده

استادي درشروع كلاس درس، ليواني پر از آب به دست گرفت. آن را بالا گرفت كه همه ببينند. بعد از شاگردان پرسيد: به نظر شما وزن اين ليوان چقدر است؟

شاگردان جواب دادند: 50 گرم، 100 گرم، 150 گرم...

استاد گفت: من هم بدون وزن كردن، نمي دانم دقيقاً وزنش چقدر است؛ امّا سوال من اين است: اگر من اين ليوان آب را چند دقيقه همين طور نگه دارم، چه اتفاقي خواهد افتاد؟

شاگردان گفتند: هيچ اتفاقي نمي افتد. استاد پرسيد: خب، اگر يك ساعت همينطور نگه دارم، چه اتفاقي مي افتد؟

يكي از شاگردان گفت: دستتان كم كم درد مي گيرد.

-حق با توست. حالا اگر يك روز تمام آن را نگه دارم چه؟

شاگرد ديگري گفت: دستتان بي حس مي شود. عضلات به شدت تحت فشار قرار مي گيرند و فلج مي شوند و مطمئناً كارتان به بيمارستان خواهد كشيد ؛ و همه شاگردان خنديدند. استاد گفت: خيلي خوب است ولي آيا در اين مدت وزن ليوان تغييركرده است؟ شاگردان جواب دادند: نه.

- پس چه چيز باعث درد و فشار روي عضلات مي شود؟ درعوض من چه بايد بكنم؟

شاگردان گيج شدند. يكي از آنها گفت: ليوان را زمين بگذاريد.

استاد گفت: دقيقاً مشكلات زندگي هم مثل همين است. اگر آنها را چند دقيقه در ذهنتان نگه داريد اشكالي ندارد. اگر مدت طولاني تري به آنها فكر كنيد، به درد خواهند آمد. اگر بيشتر از آن نگه شان داريد، فلج تان مي كنند و ديگر قادر به انجام كاري نخواهيد بود. فكركردن به مشكلات زندگي مهم است؛ اما مهم تر آن است كه در پايان هر روز و پيش از خواب، آنها را زمين بگذاريد. به اين ترتيب تحت فشار قرار نمي گيرند. هر روز صبح سرحال و قوي بيدار مي شويد و قادر خواهيد بود از عهده ی هر مسئله و چالشي كه برايتان پيش مي آيد، برآييد. [و در پایان گفتنش چقدر آسان است:persiana__hahaha:] همین الآن لیوانهایتان را زمین بگذارید.

:icon_gol:

• Like 10
لینک به دیدگاه

واقعا حقیقت داره...من چند وقته هرچی لیوان دم دستم بوده گذاشتم رو زمین انقدر ارووم شدم...خودم میفهمم که چقدر حالم عوض شده.....تا وقتی خدا رو داریم باید بی خیال هرچی لیوان هست بشیم....

• Like 6
لینک به دیدگاه
واقعا حقیقت داره...من چند وقته هرچی لیوان دم دستم بوده گذاشتم رو زمین انقدر ارووم شدم...خودم میفهمم که چقدر حالم عوض شده.....تا وقتی خدا رو داریم باید بی خیال هرچی لیوان هست بشیم....

:w72:

• Like 5
لینک به دیدگاه

بزنم لیوان و هم بشکنم فایده نداره

کار از این حرفا گذشته

تو حرف خیلی راحته در عمل بسیار سخت

شعار ندید تو رو خدا

• Like 1
لینک به دیدگاه

تبریک میگم قهرمان:hapydancsmil::icon_gol:

بزنم لیوان و هم بشکنم فایده نداره

کار از این حرفا گذشته

تو حرف خیلی راحته در عمل بسیار سخت

شعار ندید تو رو خدا

حکایت هموناست که میگن اینایی که واسه شما آرزوئه واسه ما خاطره ست.:ws3:

اینایی که واسه یه عدّه شعاره واسه ی یه عدّه هم برنامه ست مهرساجان! ماها انقدر زیر بارش خورد و خمیر میشیم که دیگه توان بلند شدن نداریم. البته همه شم تقصیر ما نیست ولی خب عوض کردن نگاهمون شاهکار ماست. امید که بتونیم...:icon_pf (17)::icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

حکایت هموناست که میگن اینایی که واسه شما آرزوئه واسه ما خاطره ست.:ws3:

اینایی که واسه یه عدّه شعاره واسه ی یه عدّه هم[/color] برنامه ست مهرساجان! ماها انقدر زیر بارش خورد و خمیر میشیم که دیگه توان بلند شدن نداریم. البته همه شم تقصیر ما نیست ولی خب عوض کردن نگاهمون شاهکار ماست. امید که بتونیم...:icon_pf (17)::icon_gol:

حکایت ماها تو دنیای مجازی مثل اونایی که با کت و شلوار شیک رو مبل نشستن و دارن با به به و کف زدن کارگرها رو تشویق به کار میکنن اما اگه بهشون بگی اقا شما هم بیا کمک میگین ما که نمیتونیم کاری کینیم فقط تشویق میکنیم

حالا شدیم ما همه جمله ای زیبا رو میخونیم لایک میزنیم احسنت میگیم آؤزو میکنیم دنیا رو با این جمله ها به کمال برسونیم اما پای عمل که میشه هیچی بارمون نیست میشیم همون شهروند عامی بی کلاس که فقط فکر منافع خودشه:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه

حکایت ماها تو دنیای مجازی مثل اونایی که با کت و شلوار شیک رو مبل نشستن و دارن با به به و کف زدن کارگرها رو تشویق به کار میکنن اما اگه بهشون بگی اقا شما هم بیا کمک میگین ما که نمیتونیم کاری کینیم فقط تشویق میکنیم

حالا شدیم ما همه جمله ای زیبا رو میخونیم لایک میزنیم احسنت میگیم آؤزو میکنیم دنیا رو با این جمله ها به کمال برسونیم اما پای عمل که میشه هیچی بارمون نیست میشیم همون شهروند عامی بی کلاس که فقط فکر منافع خودشه:a030:

چه فکر کنی موفق میشی، چه نه به هر حال حق با خودته!:ws3::icon_gol:

و مطلب دیگه اینکه خوندن این مطالب تو دنیای به قول شما مجازی، واقعاً و عیناً تو دنیای واقعی به من کمک می کنه دوست گلم. حالا شاید برای دوستای دیگه هم حتی سر سوزنی روزنه ای باز کنه و تأثیرگذار باشه. این خوشحالم می کنه.:w70:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...