siahkamar 402 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۲ با سلام دوستان من مدرک کاردانی رو تو نقشه برداری میگیرم میخام برای کارشناسی برم عمران یا ساختمان یا معماری به نظرتون برم کدوم رشته یا بمونم همون نقشه برداری؟ امکان رفتن هست به این رشته ها بدون گذراندن پس یا پیش نیازی؟ از لحاظ بازار کار کدوم خوب تره؟ ممنون پیشنهادی هم بود لطفا بفرمایید یا نصیحتی 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۲ سلام. من درباره ادامه تحصیل که خودم سوال میکردم به من میگفتن اگه یه رشته رو از اول ادامه بدید تا اخر بخونی بهتره!اونجوری تخصصی تره.باز این نظر اطرافیانه من بود. موفق باشید. 2 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۲ من اگه جای شما بودم نقشه برداری ادامه می دادم با توجه به زیاد شدن و فراوانی دانشجویان در رشته معماری و عمران بنظرم نقشه برداری جای کار بهتری داره اما در مورد حذف پیش نیاز ها خب اگه درس و واحد هایی مشترکی وجود داشته باشه بله قابل تطبیق است یه نکته کوچیک هم بگم اگه بخوای عمران بخونی حتما باید ادامش بدی یعنی حداقل باید ارشد بگیری 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده