m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۲ سلام دوستان ... این تاپیک رو زدم که یاد مادران عزیز تازه بشه و مقامشون رو دوباره به یاد بیاریم ... بیایید با شعر و عکس از این عزیزان در حد توان تشکر کنیم ... مادر.............. 27 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۲ ممنون تاپیک جالبیه من الان شعری یادم نیست ولی اینو یادگاری مینویسم مادر کسیه که مارا 9ماه درون خود تحمل میکنه بعد 20سال نگهداری میکنه ولی ما تحمل 1روز نگهداری از اونو نداریم 18 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۲ مامان جونم دوستت دارم فقط فقط تويي كه تو سخت ترين لحظه هاي زندگيم، مطمئن ام كه آغوش حمايتگرت رو ازم دريغ نميكني! همون طور كه تا الان پناهي امن تر از آغوشت پيدا نكردم... خدايا همه پدر مادرهامونو حفظ كن 6 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۲ به بهشت نمیروم اگر مادرم آنجا نباشد 8 لینک به دیدگاه
parniyan71 560 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ یجمله بهتر از هر شعر و عکسی... " بهترینم دوستت دارم" تقدیم به همه ی مامانای مهربون دنیا خصوصا مامان گلم... 7 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ شرمنده می کند فرزند را ، دعای خیر مادر ، در کنج خانه ی سالمندان ... 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۲ وقتی خیس از باران به خانه رسیدم برادرم گفت: چرا چتری با خود نبردی؟ خواهرم گفت: چرا تا بند آمدن باران صبر نکردی؟ پدرم با عصبانیت گفت: تنها وقتی سرما خوردی متوجه خواهی شد اما مادرم در حالی که موهای مرا خشک می کرد گفت: باران احمق این است معنی مادر:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ای مادرم افسانه ای تو نور چشم و دیده ای شیدا و هم شوریده ای یا رب که را پرورده ای؟ > شمع فروزنده تویی خورشید رخشنده تویی هم اخگر و هم اختری از هر کسی تو بهتری حقا تو چیز دیگری مادر 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده