Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۲ دستت مرسی مدیر ، مسابقه بعدی مارو هم بخبر 6 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۲ مرسی از همه اول از محمد عزیز بابت زحماتش دوم از بچه ها که اومدن، خوندن، نظر دادمن، رای دادن سوم از کارشناسای عزیز خیلی چیزا یاد گرفتم از مسابقه یه جورایی اولین مسابقه ای بود که شرکت می کردم تو زمینه شهرسازی! اون ایراداتیم که گرفتین واسه گول زدن مردم و اینا درست بود :دی ولی خب من طرحمو خوب بیان نکردم و یه جورایی به سخره گرفته شد وگرنه هدف چیز دیگه بود کلا :دی اصلا منظور گول زدن مردم نبود!! قضیه بانک هم خب بانک سود خودشو داره! مردم پولشونو دور نمیریزن که! البته خب من خودم زیاد وارد نیستم تو این چیزا :دی یه قضیه دیه هم هس که اعتراف می کنم :دی اول گفتم نظر همه دوستان خوبه رای نمیدم ولی راستش چون دیدم نظر نفر دوم بهتر و کامله رای ندادم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بازم خسته نباشید همگی.... خدا قوت راستی به آقا رضا تبریک میگم.. مبارکتون باشه واقعا برازندتونه :دی خسته نباشی مریم جون پ.ن: مرسی از دوست گلــــــم که کمکم کرد و خیلی چیزا بهم یاد داد.. یه دنیا برام عزیزی 9 لینک به دیدگاه
reza-khan 647 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۲ سلام به دوستان ! اول یه معذرت که این روزا به دلیل امتحانای دانشگاه خیلی خیلی کم میام نت و فکر کنم همین باعث شد یه هاله ی راز مانندی به خودم بگیرم دوما که اینو باید اولش میگفتم! منم مثل آقا محمد از اینکه تعداد شرکت کننده ها خیلی کم بود شاکی ام و حالا نظر یکی از دوستانمون که حذف شد به کنار!:icon_pf (34): من نمی دونم پس پسرایی که شهرسازی می خونن کجا بودن پس؟ هان؟ ( حالا بحث فیمنیسم میاد وسط بیا جمعش کن اصلا من از همین الان میگم بذارید رو حساب شاکی بودنم) سوم اینکه با وجود خوشحالی از برنده شدن واقعا خودم رو در حدی نمی دونم که بخوام خودم رو با بقیه ی دوستان مقایسه کنم و مطمئنم که سطح سواد و بینش شما خیلی خیلی بیشتر از من دانشجوی ترم 3 هست!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 از صمیم قلب میگم که برای من فقط صرف شرکت کردن مهم بود و از اینکه بتونم با دوستان شهرسازم تبادل نظری داشته باشم و چیز جدیدی یاد بگیرم برا من مهمترین چیز بود کما اینکه از خوندن نظرات شما و همچنین کارشناس محترم کلی مطالب جدید یاد گرفتم که باید ازتون تشکر کنم! (البته یه تشکر ویژه از آقا محمد که این مسابقه رو شروع کردند هم فراموش نشه) چهارم (برسد به دست کارشناسان) اول کار باید بگم از نقد تند و تیز شما خیلی لذت برم ولی خب هممون میدونیم که شهرسازی کار فردی نیست و همونطور که میبینید اگر نظرات چهار نفر رو به صورت یه گروه تحویل میدادیم مسلما خیلی خیلی بهتر میشد ! چه بسا اینکه اگر گروه های بیشتری هم شرکت میکردند راه حل نهایی خیلی دیگه عالی میشد! آهان یه پیشنهادی هم که داشتم به شما این بود که کاش یه راه حل جامع رو از صحبتای ما نتیجه میگرفتین و اون رو به صورت تلفیقی با نظر خودتون به عنوان راه حل نهایی ارائه میدادین اینکه گفتین باید گروه های ذینفع و ذینفوذ و مشارکت مردم رو هم دخیل میدونستم واقعا یه نکته ی به جا هست و به سوادم اضافه شد (شکلک سپاس به حالت ژاپنی) و اینکه گفتید متوجه نشدید چطور میتونه رفت و برگشت مردم یه فرصت باشه منظورم این بود که پس از ایجاد فضای سبز مردم شهر من چون برای کار میرن به کلانشهر چون ارتباط دارن با اونا پس مردم کلانشهر از وجود این امکانات آگاه میشن و اینکه جمعیت ایران به صورت دیفالت، فعال هست هم به سوادم اضافه شد اما خب این فعال بودن به صورت نسبی هست و بالطبع باید در هر شهری راجع به جمعیت و نمودار سنی اون خیلی توجه کرد(البته این نظر من هستش) باز هم متشکرم از همه ی دوستان شهرساز و غیر شهرساز (شکلک سپاس به حالت هندی) 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده