Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ مرد ثروتمند بدون فرزندی بود که به پایان زندگیاش رسیده بود کاغذ و قلمی برداشت تا وصیتنامه خود را بنویسد: ((تمام اموالم را برای خواهرم میگذارم نه برای برادر زادهام هرگز به خیاط هیچ برای فقیران.)) اما اجل به او فرصت نداد تا نوشته اش را کامل کند و آنرا نقطه گذاری کند . پس تکلیف آن همه ثروت چه میشد ؟ برادر زاده او تصمیم گرفت ، آن را اینگونه تغییر دهد: «تمام اموالم را برای خواهرم میگذارم ؟ نه ! برای برادر زادهام . هرگز به خیاط . هیچ برای فقیران . » خواهر او که موافق نبود آن را اینگونه نقطهگذاری کرد : «تمام اموالم را برای خواهرم میگذارم. نه برای برادر زادهام . هرگز به خیاط . هیچ برای فقیران . » خیاط مخصوصش هم یک کپی از وصیت نامه را پیدا کرد و آن را به روش خودش نقطهگذاری کرد: «تمام اموالم را برای خواهرم میگذارم؟ نه . برای برادرزادهام؟ هرگز . به خیاط . هیچ برای فقیران.» پس از شنیدن این ماجرا فقیران شهر جمع شدند تا نظر خود را اعلام کنند: «تمام اموالم را برای خواهرم میگذارم؟ نه . برای برادر زادهام ؟ هرگز . به خیاط ؟ هیچ . برای فقیران . » نکته اخلاقی: به واقع زندگی نیز این چنین است: او نسخهای از هستی و زندگی به ما میدهد که درآن هیچ نقطه و ویرگولی نیست و ما باید به روش خودمان آن را نقطهگذاری کنیم. از زمان تولد تا مرگ تمام نقطه گذاریها دست ماست … 18 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ من کاملا موافقم که ما ادمها برای خودمون برای خودمون تصمیم میگیریم 8 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ قشنگ بود ممنون راضيه جان 8 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ قشنگ بودممنون راضيه جان قابل شما ور نداشت دوستی 4 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ مرسی/ p.s : اگه 1 درصد این قصه ها رو واسه من هم میزاری ،ممنون میشم با فونت معمولی بزاری ! چشمام درد میگیره با این فونت! 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ مرسی/ p.s : اگه 1 درصد این قصه ها رو واسه من هم میزاری ،ممنون میشم با فونت معمولی بزاری ! چشمام درد میگیره با این فونت! خواهش میکنم اینجوری خوبه؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ واقعا قشنگ بود خداییش جمله آخریه بهش میخوره.... 3 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ او نسخهای از هستی و زندگی به ما میدهد که درآن هیچ نقطه و ویرگولی نیست و ما باید به روش خودمان آن را نقطهگذاری کنیم. از زمان تولد تا مرگ تمام نقطه گذاریها دست ماست … و چه سخته گذاشتن جای این نقطه ویرگولاش 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده