sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۲ به طور عجیبی تصاویر از نظر زیبایی در یک سطح هستن... یک رای به هر تصویر توسط من اضافه شد... قاب هاتون همنشین بهترین سکانس های فضایی معمارانه... 11 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۲ به طور عجیبی تصاویر از نظر زیبایی در یک سطح هستن... یک رای به هر تصویر توسط من اضافه شد... قاب هاتون همنشین بهترین سکانس های فضایی معمارانه... با کنجکاوی تمام اومدم ببینم باز هم رویه " رای به تمام عکس ها " رو ادامه میدین یانه. خیالم راحت شد 11 لینک به دیدگاه
علیرضارضایی 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۲ دستون درد نکنه عکسان عزیز واقعا انتخاب بین بعضی از موارد سخت بود 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ دست همه عکاسان و معماراش درد نکنه. قشنگ بودند همشون به همشون رأی دادم. ولی رقابت تنگاتنگی دارند باهم.. 7 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ نفهمیدم از زیبایی ه معماریها بود که عکسا قشنگ بود یا زیباییها به خاطر هنر عکاسها بود. البته یکی از هنرای عکاس پیدا کردن سوژههای قشنگه. همشون فوقالعاده بودن. 6 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ واقعا همه عکس ها و تصاویر زیبا هستند، بی صبرانه منتظر نتیجه هستیم 6 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ عالی بودن دست همگی درد نکنه واقعا 7 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ وافعا عالي بود! بابت اين همه استعداد تبريك ميگم دوستان! 6 لینک به دیدگاه
mary94 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ خیلی عالی بودن...ممنون! مخصوصا اونی که من بهش رای دادم 6 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ همه عکسا هنرمندانه بودن ولی بعداز کلی تفکر به دوتاش رای دادم لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ عالی بودن همه عکسا نتونستم انتخاب کنم به همه رای دادم 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۲ خیلی عکسای خوبی بود، دست همگی طلا:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۲ خیلی قشنگ بودن ممنون رای دادم مینا جون 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ نظرسنجی بسته شد بسیار بسیار سپاسگزارم از کسانی که توو نظرسنجی شرکت کردن و آمــــــــــــــــــــــــــــــا :gnugghender: بحث شیرینِ امتیازاااااتــــــــــــــــــــــ عکس شماره 1 با 38 رای متعلق به atefehkhanoom عزیز بود که طبق روال مسابقه برنده 200 امتیاز به همرا یک عکاس برتر شدن عاطفه جون تبریک میگم عزیزم...ممنون که شرکت کردی عکس شماره 8 با 28 رای متعلق به nice-arch عزیز بود که نفر دوم شدن و 150 امتیاز بهشون تعلق میگیره تبریک میگم ...ممنونم که شرکت کردین عکس شماره 9 با 27 رای متعلق به Mina Yousefi عزیز بود که نفر سوم شدن و 100 امتیاز بهشون تعلق میگیره تبریک میگم مینای عزیزم..ممنون که شرکت کردی و اما سایر دوستان عزیزی که شرکت کردند: عکس شماره 2 برای Ghasem zare عزیز بود..ممنونم دوست من که شرکت کردی عکس شماره 3 برای Н α м ί đ _ Ŝ ђ α ђ г $ α ž عزیز بود...ممنونم دوست من که شرکت کردی عکس شماره 4 برایShaMoh عزیز بود...ممنونم دوست من که شرکت کردی عکس شماره 5 برای zahra22 عزیز بود...ممنونم دوست عزیزم که شرکت کردی عکس شماره 6 برایآرتاش عزیز بود...مممنونم دوست من که شرکت کردی عکس شماره 7 برای سارای عزیز بود...ممنونم دوست عزیزم که شرکت کردی تا مسابقه بعدی بدرود 8 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ به همه دوستای گلم به ویژه عاطفه جان تبریک میگم مرسی که شرکت کردید 5 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ این دفعه عکسا خیلییییی قشنگ بودن.. به همگی به خصوص 3 نفر اول تبریک میگم 6 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۲ ممنون دوستان از تبریکاتون:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: اما فایده که نداره؟مدال ندادن:4564: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده