رفتن به مطلب

مولتی یوزر بودن چرا؟

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 162
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من که همین یه دونه هم مونده رو دستم:ws3:

ولی این چیزی رو که میگی برا یکی از بچه ها میدونم:ws3:و جالب اینه که با یوزر قبلی حتی نگام هم نمیکرد الان گه گاهی بهم سر هم میزنه:ws3:

و جالب اینه که وقتی ازش پرسیدم اسمت چیه(با اینکه میدونستم ) یه اسم دیگه گفت:w58:

ولی به قول شما ، برای تجسس اومده:ws3:

• Like 18
لینک به دیدگاه

محمد تاپیکای جنجالی میزنیااا :ws3:

خب به قول خودت اگه فعالیت نداشته باشن که مهم نیست اصلا :ws37:

اگرم فعالیت داشته باشن دو حالت داره. یا بقیه میدونن که طرف کیه یا نمیدونن و احتملا فقط دوستای خاصشون میدونن.

بازم تو حالت اولش که همه میدونن دیگه خیلی تابلوئه. ناراحتی نداره که خب همه میدونن دیگه :ws3:

ولی اگه بیاد فعالیت کنه و بقیه ندونن خب محمد جان دلیل نمیشه که بقیه رو چیزی فرض کرده باشه. شاید یکی با یه پروفایل نمیتونه کارایی که دلش میخواد رو انجام بده. مثلا کسی با یه پروفایل اینجا دو سه سال آبرو جمع میکنه حالا میخواد یه دو تا اسپم هم بزنه :ws28:

ولی خب قانون انجمن اگه اشتباه نکنم اینه که بیشتر از یک یوزر اگه باشه تمام یوزرها قفل میشن اره ؟؟ :ws38:

ولی به نظر من تا وقتی تابلو نشده و آزار طرف به کسی نرسیده دلیلی برای حساسیت وجود نداره. با اینکه کار خوبی نیست این کار :ws37:

• Like 14
لینک به دیدگاه
من که همین یه دونه هم مونده رو دستم:ws3:

ولی این چیزی رو که میگی برا یکی از بچه ها میدونم:ws3:و جالب اینه که با یوزر قبلی حتی نگام هم نمیکرد الان گه گاهی بهم سر هم میزنه:ws3:

و جالب اینه که وقتی ازش پرسیدم اسمت چیه(با اینکه میدونستم ) یه اسم دیگه گفت:w58:

ولی به قول شما ، برای تجسس اومده:ws3:

چرا به قول من :ws3: من نگفتم واسه تجسس اومده که. دلیلشونو اصلاً نمیدونم :ws3:

محمد تاپیکای جنجالی میزنیااا :ws3:

خب به قول خودت اگه فعالیت نداشته باشن که مهم نیست اصلا :ws37:

اگرم فعالیت داشته باشن دو حالت داره. یا بقیه میدونن که طرف کیه یا نمیدونن و احتملا فقط دوستای خاصشون میدونن.

بازم تو حالت اولش که همه میدونن دیگه خیلی تابلوئه. ناراحتی نداره که خب همه میدونن دیگه :ws3:

ولی اگه بیاد فعالیت کنه و بقیه ندونن خب محمد جان دلیل نمیشه که بقیه رو چیزی فرض کرده باشه. شاید یکی با یه پروفایل نمیتونه کارایی که دلش میخواد رو انجام بده. مثلا کسی با یه پروفایل اینجا دو سه سال آبرو جمع میکنه حالا میخواد یه دو تا اسپم هم بزنه :ws28:

ولی خب قانون انجمن اگه اشتباه نکنم اینه که بیشتر از یک یوزر اگه باشه تمام یوزرها قفل میشن اره ؟؟ :ws38:

ولی به نظر من تا وقتی تابلو نشده و آزار طرف به کسی نرسیده دلیلی برای حساسیت وجود نداره. با اینکه کار خوبی نیست این کار :ws37:

راستش این اواخر دیدم باز تا حدودی زیاد شده و بعضیا که ماشالا ید طولانی هم دارن تو این کار هنوز به راه راست هدایت نشدن :banel_smiley_4: واسه همین گفتم شاید تو این تاپیک بتونم 4تا دلیل منطقی واسه این نوع رفتارا پیدا کنم :ws3:

آخه عباس جان ای کاش میومدن با یوزر دوم مثلاً اسپم میکردن :ws28: میگم که قشنگ فعالیتای معمولی رو میکنن که با یوزر اصلی هم میکردن و میتونن بکنن :ws3:

اون دسته دومو واسه این گفتم چیز فرض کردن، چون میخوان مثلاً گمراه کنن و بگن یوزر جدیدن :ws3: اغلب مواردم میتوننا. ولی خب میشه قضیه یه بار جستی ملخک و اینا :ws3:

طبق قانون باید همشون اخراج بشه. ولی خب اون میشه جنجال بیشتر. چون خیلی از یوزرا باید اخراج بشن اون موقع. حتی خیلی از اعضای فعال و خیلی فعال :w58:

واسه همین گفتم دوستانه ببینم هدف چیه آخه. بابا اکثرشون دوستامونن. چرا باید اینجوری باشه آخه :icon_pf (34):

• Like 13
لینک به دیدگاه
چرا به قول من :ws3: من نگفتم واسه تجسس اومده که. دلیلشونو اصلاً نمیدونم :ws3:

راستش این اواخر دیدم باز تا حدودی زیاد شده و بعضیا که ماشالا ید طولانی هم دارن تو این کار هنوز به راه راست هدایت نشدن :banel_smiley_4: واسه همین گفتم شاید تو این تاپیک بتونم 4تا دلیل منطقی واسه این نوع رفتارا پیدا کنم :ws3:

آخه عباس جان ای کاش میومدن با یوزر دوم مثلاً اسپم میکردن :ws28: میگم که قشنگ فعالیتای معمولی رو میکنن که با یوزر اصلی هم میکردن و میتونن بکنن :ws3:

اون دسته دومو واسه این گفتم چیز فرض کردن، چون میخوان مثلاً گمراه کنن و بگن یوزر جدیدن :ws3: اغلب مواردم میتوننا. ولی خب میشه قضیه یه بار جستی ملخک و اینا :ws3:

طبق قانون باید همشون اخراج بشه. ولی خب اون میشه جنجال بیشتر. چون خیلی از یوزرا باید اخراج بشن اون موقع. حتی خیلی از اعضای فعال و خیلی فعال :w58:

واسه همین گفتم دوستانه ببینم هدف چیه آخه. بابا اکثرشون دوستامونن. چرا باید اینجوری باشه آخه :icon_pf (34):

حرفت درسته محمد. منم اتفاقا میترسیدم که یه وقت بگی میخوای همه شونو اخراج کنی :ws28: :ws28: :ws28:

انجمن فک کنم خالی بشه :ws3:

ببین من بعضیارو میشناسم چند وقت یه بار یه یوزر میسازن که بعدا شاید به درد بخوره :ws28:

البته معمولا به درد نمیخوره ولی خب میسازن دیگه icon_pf%20(34).gif

اون دسته دوم که میگی میخوان ملت رو گمراه کنن، خب اینو من قبول دارم. این خوب نیست.

بچه ها از این به بعد از این کارا نکنید، دوستاتونو گمراه نکنید انصافا icon_pf%20(34).gif

ولی محمد اینجوری که معلومه دقیقا میدونی کیا چند یوزری هستن و میخوان ملت رو گمراه کنن :ws28:

• Like 10
لینک به دیدگاه
حرفت درسته محمد. منم اتفاقا میترسیدم که یه وقت بگی میخوای همه شونو اخراج کنی :ws28: :ws28: :ws28:

انجمن فک کنم خالی بشه :ws3:

ببین من بعضیارو میشناسم چند وقت یه بار یه یوزر میسازن که بعدا شاید به درد بخوره :ws28:

البته معمولا به درد نمیخوره ولی خب میسازن دیگه icon_pf%20(34).gif

اون دسته دوم که میگی میخوان ملت رو گمراه کنن، خب اینو من قبول دارم. این خوب نیست.

بچه ها از این به بعد از این کارا نکنید، دوستاتونو گمراه نکنید انصافا icon_pf%20(34).gif

ولی محمد اینجوری که معلومه دقیقا میدونی کیا چند یوزری هستن و میخوان ملت رو گمراه کنن :ws28:

این بعداً بدرد بخوره رو خوب اومدی :ws28:

خب تا حدی که آره :ws3: ولی دونستن ندونستن منم مهم نیست که :icon_pf (34):

• Like 10
لینک به دیدگاه

آخه شماهاکه ازهمه چیزخبرندارین!؟یه اتفاقایی افتادکه باعث شد بعضی ازکاربرای خوب انجمن ناراحت شن ودیگه فعالیت نکنن خداییش بعضیارفتارشون خیلی بدبودومنوبعضی ازدوستام وبد رنجوندن!من ازاولش زیادفعالیت نمی کردم ولی اون دوستام فعالیتشون خیلی زیادبود وبااتفاقایی که افتاداونامجبورشدن مخفیانه بیان انجمن یه تعدادیشونم یوزر دوم ساختن!ولی خداییش اوناکسی روخر فرض نکردن!همه رونمیگم ولی مطمئن باشین بعضیاواسه این کارشون دلیل قانع کننده ای دارن که ازگفتنش معذورم!!!!!!امیدوارم شماهم درنوردهمشون قضاوت اشتباه نکنین!!!!!!!

• Like 11
لینک به دیدگاه

آقا یعنی چی چرا منو دعوت کردید:ws3::ws38:خاموش بودیم روشن شدیم دیگه :w000:

ولی دیگه مولتی یوزر نیستیم همین یکی هم به زور اداره میکنیم:w02::banel_smiley_4:

ولی حالا خارج از این مسائل واقعا چرا:ws52:اتفاقا دیروز حرفش بود میرفتیم تو پروف تازه وارد بسته بود پروفشون :w58:

خو خعیلی تابلوا

به ما هم دلیلشو بگید خیر ببینید موندیم تو خماری:w02:

• Like 15
لینک به دیدگاه
من هم اعتراف میکنم ی یوز دیگه ه ه دار م م م م م م مم م م م :5c6ipag2mnshmsf5ju3

Mehdi.Aref

:5c6ipag2mnshmsf5ju3

اخر دست منو رو کردی محمد:w000:

:w58: ا... اکبر:w02:

• Like 11
لینک به دیدگاه

واقعا الان همون یه یوزر هم به زور یافت میشود اونایی که با چند تا یوزر فعالیت میکنن دیگه چه دل خجسته ای دارن :ws3:من یه زمانی دوس داشتم کسایی که با یه یوزر دیگه میان اسمشونو تو یه تاپیک اعلام کنید همه بدونن که بازیچه دست آدمای مریض نشن ولی خب الان که انجمن خیلی خلوت شده دیگه مهم نیس زیاد

• Like 20
لینک به دیدگاه

من با اینکه بگید کسیو خر فرض کردید به شدت مخالفم کسایی که با دوتا یوزر میان کسی رو چیزی فرض کنند

ولی حتما یک دلیلی داره که این کارو کردن شاید دلخوری بوده شاید فرار از مسئولیت شاید کسب امتیاز شاید اسپم بازی و.... پس اینا دلیل نمیشه که اینها کسی رو چیزی فرض کنند محمد جان

• Like 9
لینک به دیدگاه

منم فقط همین یک یوزر رو دارم... راستشم بگم که یوزر دوم اشخاص رو اصلا نمی تونم تشخیص بدم ! بعضی موقع ها دیدم که بچه ها با یکی شوخی می کنن و می گن می دونیم کی هستی و این حرفا .نمی دونم شاید به خاطر کم فعالیت کردنم باشه که کمتر پستهارو می خونم یا شاید هم از بس پاک و معصوم هستم :ws3:

ولی دوست دارم بدونم هر کسی که یوزر دوم می سازه و باهاش فعالیت می کنه ، چه قصدی داره واقعا ... مثلا بعضی موقع ها سر کار گذاشتن دوستان و خندیدن می تونه باشه اما واقعا نمی دونم :5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 14
لینک به دیدگاه

من 3 تا یوزر دارم و تقریبا با همه هم آنلاین میشم و فعالیت هم میکنم.

محمد من از شما سوال میکنم::ws3:

تا حالا تونستی منو گیر بندازی یا متوجه بشی؟

باید کسانی که تابلو هستند رو بخاطر تابلو بودن اخراج کنی :w02:

• Like 17
لینک به دیدگاه

ارشد که بودم به دلایلی چند تا یوزر داشتم ک الان اسمشم یادم نمونده

یادمه با یکی از یوزرا پیغام پروفایل یکی از دوستانو پاک کردم بعد پ خ داد تو رباطی؟نمیدونستم چی جواب بدم:ws3:

• Like 14
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...