Mohammad Aref 120452 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ چندوقت پیش تاپیک زدم در مورد کسایی که خیلی وقتا بی دلیل و از روی عادت مخفی میان. این دفعه تاپیکم درباره کساییه که با دوتا یوزر یا چندتا یوزر فعالیت میکنن. :gnugghender: واقعاً دلیلش چیه؟ با اونایی که یوزر دوم دارن ولی فقط سر میزنن و فعالیت نمیکنن حالا کاری ندارم. چون فعالیت ندارن دیگه. بیکارن واسه خودشون یوزر الکی ساختن اونایی هم که اخراج میشن و یوزر جدید میسازن، کاری ندارم چون میگیم دلیلشون اینه که اخراج شده یوزرشون. هرچند کارش اشتباهه و خلاف قوانین. اما با این دو دسته کار دارم: یه دسته اونایی هستن که انقدر یوزر دومشون تابلو هست که اکثر اعضا میدونن که کیه. ولی خب بازم با همون یوزر میاد یه دسته اونایی هستن که احساس میکنن خیلی زرنگن، ولی خب فقط احساس میکنن یوزر دوم یا سوم یا .... میسازن، بعد لامصب میخوان مثلاً سبک دیگه ای فعالیت کنن که نشون ندن خودشونو مثلاً نشون میدن قهر کردن و میرن. بعد پا میشن این شکلی میان. یعنی عملاً خیلی ببخشید بقیه رو خر فرض میکنن هدف این دوستان چیه؟ خیلی دوست دارم هدف شما دو دسته رو بدونم و اینکه چه فرقی هست با اینکه بخواین با یوزر اصلیتون بیاین؟ 56 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ من که همین یه دونه هم مونده رو دستم ولی این چیزی رو که میگی برا یکی از بچه ها میدونمو جالب اینه که با یوزر قبلی حتی نگام هم نمیکرد الان گه گاهی بهم سر هم میزنه و جالب اینه که وقتی ازش پرسیدم اسمت چیه(با اینکه میدونستم ) یه اسم دیگه گفت ولی به قول شما ، برای تجسس اومده 18 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ محمد تاپیکای جنجالی میزنیااا خب به قول خودت اگه فعالیت نداشته باشن که مهم نیست اصلا اگرم فعالیت داشته باشن دو حالت داره. یا بقیه میدونن که طرف کیه یا نمیدونن و احتملا فقط دوستای خاصشون میدونن. بازم تو حالت اولش که همه میدونن دیگه خیلی تابلوئه. ناراحتی نداره که خب همه میدونن دیگه ولی اگه بیاد فعالیت کنه و بقیه ندونن خب محمد جان دلیل نمیشه که بقیه رو چیزی فرض کرده باشه. شاید یکی با یه پروفایل نمیتونه کارایی که دلش میخواد رو انجام بده. مثلا کسی با یه پروفایل اینجا دو سه سال آبرو جمع میکنه حالا میخواد یه دو تا اسپم هم بزنه ولی خب قانون انجمن اگه اشتباه نکنم اینه که بیشتر از یک یوزر اگه باشه تمام یوزرها قفل میشن اره ؟؟ ولی به نظر من تا وقتی تابلو نشده و آزار طرف به کسی نرسیده دلیلی برای حساسیت وجود نداره. با اینکه کار خوبی نیست این کار 14 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ خب اعتراف میکنم که .Yaprak یوزر دوم ـه منه دلیلش هم واضحه :| 13 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ من که همین یه دونه هم مونده رو دستمولی این چیزی رو که میگی برا یکی از بچه ها میدونمو جالب اینه که با یوزر قبلی حتی نگام هم نمیکرد الان گه گاهی بهم سر هم میزنه و جالب اینه که وقتی ازش پرسیدم اسمت چیه(با اینکه میدونستم ) یه اسم دیگه گفت ولی به قول شما ، برای تجسس اومده چرا به قول من من نگفتم واسه تجسس اومده که. دلیلشونو اصلاً نمیدونم محمد تاپیکای جنجالی میزنیااا خب به قول خودت اگه فعالیت نداشته باشن که مهم نیست اصلا اگرم فعالیت داشته باشن دو حالت داره. یا بقیه میدونن که طرف کیه یا نمیدونن و احتملا فقط دوستای خاصشون میدونن. بازم تو حالت اولش که همه میدونن دیگه خیلی تابلوئه. ناراحتی نداره که خب همه میدونن دیگه ولی اگه بیاد فعالیت کنه و بقیه ندونن خب محمد جان دلیل نمیشه که بقیه رو چیزی فرض کرده باشه. شاید یکی با یه پروفایل نمیتونه کارایی که دلش میخواد رو انجام بده. مثلا کسی با یه پروفایل اینجا دو سه سال آبرو جمع میکنه حالا میخواد یه دو تا اسپم هم بزنه ولی خب قانون انجمن اگه اشتباه نکنم اینه که بیشتر از یک یوزر اگه باشه تمام یوزرها قفل میشن اره ؟؟ ولی به نظر من تا وقتی تابلو نشده و آزار طرف به کسی نرسیده دلیلی برای حساسیت وجود نداره. با اینکه کار خوبی نیست این کار راستش این اواخر دیدم باز تا حدودی زیاد شده و بعضیا که ماشالا ید طولانی هم دارن تو این کار هنوز به راه راست هدایت نشدن واسه همین گفتم شاید تو این تاپیک بتونم 4تا دلیل منطقی واسه این نوع رفتارا پیدا کنم آخه عباس جان ای کاش میومدن با یوزر دوم مثلاً اسپم میکردن میگم که قشنگ فعالیتای معمولی رو میکنن که با یوزر اصلی هم میکردن و میتونن بکنن اون دسته دومو واسه این گفتم چیز فرض کردن، چون میخوان مثلاً گمراه کنن و بگن یوزر جدیدن اغلب مواردم میتوننا. ولی خب میشه قضیه یه بار جستی ملخک و اینا طبق قانون باید همشون اخراج بشه. ولی خب اون میشه جنجال بیشتر. چون خیلی از یوزرا باید اخراج بشن اون موقع. حتی خیلی از اعضای فعال و خیلی فعال واسه همین گفتم دوستانه ببینم هدف چیه آخه. بابا اکثرشون دوستامونن. چرا باید اینجوری باشه آخه :icon_pf (34): 13 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ چرا به قول من من نگفتم واسه تجسس اومده که. دلیلشونو اصلاً نمیدونم راستش این اواخر دیدم باز تا حدودی زیاد شده و بعضیا که ماشالا ید طولانی هم دارن تو این کار هنوز به راه راست هدایت نشدن واسه همین گفتم شاید تو این تاپیک بتونم 4تا دلیل منطقی واسه این نوع رفتارا پیدا کنم آخه عباس جان ای کاش میومدن با یوزر دوم مثلاً اسپم میکردن میگم که قشنگ فعالیتای معمولی رو میکنن که با یوزر اصلی هم میکردن و میتونن بکنن اون دسته دومو واسه این گفتم چیز فرض کردن، چون میخوان مثلاً گمراه کنن و بگن یوزر جدیدن اغلب مواردم میتوننا. ولی خب میشه قضیه یه بار جستی ملخک و اینا طبق قانون باید همشون اخراج بشه. ولی خب اون میشه جنجال بیشتر. چون خیلی از یوزرا باید اخراج بشن اون موقع. حتی خیلی از اعضای فعال و خیلی فعال واسه همین گفتم دوستانه ببینم هدف چیه آخه. بابا اکثرشون دوستامونن. چرا باید اینجوری باشه آخه :icon_pf (34): حرفت درسته محمد. منم اتفاقا میترسیدم که یه وقت بگی میخوای همه شونو اخراج کنی :ws28: انجمن فک کنم خالی بشه ببین من بعضیارو میشناسم چند وقت یه بار یه یوزر میسازن که بعدا شاید به درد بخوره البته معمولا به درد نمیخوره ولی خب میسازن دیگه اون دسته دوم که میگی میخوان ملت رو گمراه کنن، خب اینو من قبول دارم. این خوب نیست. بچه ها از این به بعد از این کارا نکنید، دوستاتونو گمراه نکنید انصافا ولی محمد اینجوری که معلومه دقیقا میدونی کیا چند یوزری هستن و میخوان ملت رو گمراه کنن 10 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ ببخشید این تجسس رو تو تاپیک مخفی بودن گفته بودی استعاره تلمیح استفاده کردم 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ خب اعتراف میکنم که .Yaprak یوزر دوم ـه منه دلیلش هم واضحه :| ممد راس میگه ه ه 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ من هم اعتراف میکنم ی یوز دیگه ه ه دار م م م م م م مم م م م :5c6ipag2mnshmsf5ju3 Mehdi.Aref :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اخر دست منو رو کردی محمد 14 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ حرفت درسته محمد. منم اتفاقا میترسیدم که یه وقت بگی میخوای همه شونو اخراج کنی :ws28: انجمن فک کنم خالی بشه ببین من بعضیارو میشناسم چند وقت یه بار یه یوزر میسازن که بعدا شاید به درد بخوره البته معمولا به درد نمیخوره ولی خب میسازن دیگه اون دسته دوم که میگی میخوان ملت رو گمراه کنن، خب اینو من قبول دارم. این خوب نیست. بچه ها از این به بعد از این کارا نکنید، دوستاتونو گمراه نکنید انصافا ولی محمد اینجوری که معلومه دقیقا میدونی کیا چند یوزری هستن و میخوان ملت رو گمراه کنن این بعداً بدرد بخوره رو خوب اومدی خب تا حدی که آره ولی دونستن ندونستن منم مهم نیست که :icon_pf (34): 10 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ آخه شماهاکه ازهمه چیزخبرندارین!؟یه اتفاقایی افتادکه باعث شد بعضی ازکاربرای خوب انجمن ناراحت شن ودیگه فعالیت نکنن خداییش بعضیارفتارشون خیلی بدبودومنوبعضی ازدوستام وبد رنجوندن!من ازاولش زیادفعالیت نمی کردم ولی اون دوستام فعالیتشون خیلی زیادبود وبااتفاقایی که افتاداونامجبورشدن مخفیانه بیان انجمن یه تعدادیشونم یوزر دوم ساختن!ولی خداییش اوناکسی روخر فرض نکردن!همه رونمیگم ولی مطمئن باشین بعضیاواسه این کارشون دلیل قانع کننده ای دارن که ازگفتنش معذورم!!!!!!امیدوارم شماهم درنوردهمشون قضاوت اشتباه نکنین!!!!!!! 11 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ آقا یعنی چی چرا منو دعوت کردیدخاموش بودیم روشن شدیم دیگه ولی دیگه مولتی یوزر نیستیم همین یکی هم به زور اداره میکنیم ولی حالا خارج از این مسائل واقعا چرااتفاقا دیروز حرفش بود میرفتیم تو پروف تازه وارد بسته بود پروفشون خو خعیلی تابلوا به ما هم دلیلشو بگید خیر ببینید موندیم تو خماری 15 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ من هم اعتراف میکنم ی یوز دیگه ه ه دار م م م م م م مم م م م :5c6ipag2mnshmsf5ju3 Mehdi.Aref :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اخر دست منو رو کردی محمد ا... اکبر 11 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ واقعا الان همون یه یوزر هم به زور یافت میشود اونایی که با چند تا یوزر فعالیت میکنن دیگه چه دل خجسته ای دارن من یه زمانی دوس داشتم کسایی که با یه یوزر دیگه میان اسمشونو تو یه تاپیک اعلام کنید همه بدونن که بازیچه دست آدمای مریض نشن ولی خب الان که انجمن خیلی خلوت شده دیگه مهم نیس زیاد 20 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ من با اینکه بگید کسیو خر فرض کردید به شدت مخالفم کسایی که با دوتا یوزر میان کسی رو چیزی فرض کنند ولی حتما یک دلیلی داره که این کارو کردن شاید دلخوری بوده شاید فرار از مسئولیت شاید کسب امتیاز شاید اسپم بازی و.... پس اینا دلیل نمیشه که اینها کسی رو چیزی فرض کنند محمد جان 9 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ منم فقط همین یک یوزر رو دارم... راستشم بگم که یوزر دوم اشخاص رو اصلا نمی تونم تشخیص بدم ! بعضی موقع ها دیدم که بچه ها با یکی شوخی می کنن و می گن می دونیم کی هستی و این حرفا .نمی دونم شاید به خاطر کم فعالیت کردنم باشه که کمتر پستهارو می خونم یا شاید هم از بس پاک و معصوم هستم ولی دوست دارم بدونم هر کسی که یوزر دوم می سازه و باهاش فعالیت می کنه ، چه قصدی داره واقعا ... مثلا بعضی موقع ها سر کار گذاشتن دوستان و خندیدن می تونه باشه اما واقعا نمی دونم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 14 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ خب اعتراف میکنم که .Yaprak یوزر دوم ـه منه دلیلش هم واضحه :| چه دلیلی ؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 10 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ چه دلیلی ؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 شوخی کردم خانوم ... / 9 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ من 3 تا یوزر دارم و تقریبا با همه هم آنلاین میشم و فعالیت هم میکنم. محمد من از شما سوال میکنم: تا حالا تونستی منو گیر بندازی یا متوجه بشی؟ باید کسانی که تابلو هستند رو بخاطر تابلو بودن اخراج کنی 17 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ ارشد که بودم به دلایلی چند تا یوزر داشتم ک الان اسمشم یادم نمونده یادمه با یکی از یوزرا پیغام پروفایل یکی از دوستانو پاک کردم بعد پ خ داد تو رباطی؟نمیدونستم چی جواب بدم 14 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده