Moment 15228 ارسال شده در 16 اسفند، 2013 خوبه دیگه همون شیلنگه داره تا دکترا تورو میکشونه آی گفتی تا یه هفته و دو روز تا ماه بعد هستش پس موقتیه دنیا وفا نداره ادمین میبینی تولدت مبارک! باآرزوی بهترین هافقط وفقط برای تو... مرسی پریسا خانوم خیلی لطف دارید:icon_gol: جوزف کومار سانتوس دلیما... تولدت مبارک داداش :rose: سدیم هیدروکسید فسفاتتیم داش قاسم خعلی چاکریم اصلا یه وضعی...:icon_gol: عزیزان من دیدم آهنگش حیفه چند نفرو دعوت کردم برقصن عجبببببببب چیزی بود ها مرسی خیلی شاد شدم اصلا خدا هر چی میخوای بهت بده
دل مانده 7714 ارسال شده در 16 اسفند، 2013 آخ جون تولد تولد یه داداش آذری بداخلاق مبارکه مبارکه ان شالله همیشه شاد و موفق باشین و انقد پیر بشین که همه ی دندوناتون بیفته و کچل بشین اینارم اوردم که خودم نوش جان کنم اینم ازین شکلکا که دوس دارین:
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 16 اسفند، 2013 جوزف بالاخره داریم به لحظات ملکوتی تولدت نزدیک میشیم بابا الان دقایق حساسه چرا تو حضور نداری؟
not found 16275 ارسال شده در 16 اسفند، 2013 تولدت مبارک ژوزفین!! اونم نه کم هااااااااا ......... زور زور از اون شیرینی های سنندج گرکمه:5c6ipag2mnshmsf5ju3
Moment 15228 ارسال شده در 16 اسفند، 2013 آخ جون تولد تولد یه داداش آذری بداخلاق مبارکه مبارکه ان شالله همیشه شاد و موفق باشین و انقد پیر بشین که همه ی دندوناتون بیفته و کچل بشین اینارم اوردم که خودم نوش جان کنم اینم ازین شکلکا که دوس دارین: اینا که خوراکمه یادته؟ دمت گرم آبجی خیلی لطف کردی:icon_gol: خردادی بی جنبه جوزف بالاخره داریم به لحظات ملکوتی تولدت نزدیک میشیمبابا الان دقایق حساسه چرا تو حضور نداری؟ ملکوتی چیه راضیه جنبه مذهبی چرا به قضیه میدی
Moment 15228 ارسال شده در 16 اسفند، 2013 آخ آخ آخخخخخخ حسابی شرمندمون کردی مینا:icon_gol: انشالله تولد خودت جبران میکنم تولدتون مبارك خیلی ممنون دوست عزیز تولدت مبارک ژوزفین!! اونم نه کم هااااااااا ......... زور زوراز اون شیرینی های سنندج گرکمه بنده تشکر میکنم از شما زور رو خوب اومدی ولی شیرینی دقیق چی میخوای تا واست بیارمنه پشیمون شدم نمیارمتعارف کشکی بود
not found 16275 ارسال شده در 16 اسفند، 2013 بنده تشکر میکنم از شما زور رو خوب اومدی ولی شیرینی دقیق چی میخوای تا واست بیارمنه پشیمون شدم نمیارمتعارف کشکی بود تشکر کن! خیلی تشکر کن! کار بسیار نیکوییه! خیلی سفارش شده گز اصفهان میخوام :| شیرینی مخصوص سنندج میخوام دیگه
Moment 15228 ارسال شده در 16 اسفند، 2013 تشکر کن! خیلی تشکر کن! کار بسیار نیکوییه! خیلی سفارش شدهگز اصفهان میخوام :| شیرینی مخصوص سنندج میخوام دیگه سوغات سنندج کلوچه کرمانشاهه میخوای واست بیارم؟
not found 16275 ارسال شده در 16 اسفند، 2013 سوغات سنندج کلوچه کرمانشاهه میخوای واست بیارم؟ لابد از اون وانتیای سر راهم میخری راستی میدونی صبح کرمانشاه یه زلزله 6 ریشتری اومد؟
Moment 15228 ارسال شده در 16 اسفند، 2013 لابد از اون وانتیای سر راهم میخریراستی میدونی صبح کرمانشاه یه زلزله 6 ریشتری اومد؟ نه وانتیا که باکلاسن دست فروشه اینی که من ازش میگیرم خودشم ناخونک میزنه امتحان میکنه بعد میده مشتریای دیگه امتحان میکنن اگه همه تایید کردن بعدش همونو بسته بندی میکنه میده به ملت زلزله؟شیب؟بام؟شهرام ناظری؟
not found 16275 ارسال شده در 16 اسفند، 2013 نه وانتیا که باکلاسن دست فروشه اینی که من ازش میگیرمخودشم ناخونک میزنه امتحان میکنه بعد میده مشتریای دیگه امتحان میکنن اگه همه تایید کردن بعدش همونو بسته بندی میکنه میده به ملت زلزله؟شیب؟بام؟شهرام ناظری؟ عه خوبه پس 10 کیلو از همون بخر واسم میگم زلزله اود 6 ریشتررررررررررررر
Moment 15228 ارسال شده در 16 اسفند، 2013 عه خوبه پس 10 کیلو از همون بخر واسممیگم زلزله اود 6 ریشتررررررررررررر 6 ریشتر زلزله اومده؟فرنوش که تا 2 ساعت پیش سالم بود!الان یعنی زبونم لال..... اصلا شاعر میگه که هر گل که بیشتر صفا می دهد به باغگلچین روزگار امانش نمی دهد
not found 16275 ارسال شده در 16 اسفند، 2013 6 ریشتر زلزله اومده؟فرنوش که تا 2 ساعت پیش سالم بود!الان یعنی زبونم لال..... اصلا شاعر میگه که هر گل که بیشتر صفا می دهد به باغگلچین روزگار امانش نمی دهد کوره داش ما عارمان میا بلرزیم
delovan20 1048 ارسال شده در 17 اسفند، 2013 تولدتوت مبارک جوزف عزیز ایشالا هزاران سال عمر کنی:happybday:
Moment 15228 ارسال شده در 17 اسفند، 2013 کوره داش ما عارمان میا بلرزیم تولدتوت مبارک جوزف عزیز ایشالا هزاران سال عمر کنی:happybday: خیلی ممنون دوست عزیز واقعا لطف داری هزاران سال زیاده همون هزار سال خوبه
Moment 15228 ارسال شده در 19 اسفند، 2013 تولدتون مبارک:icon_gol:بهترین ها رو پیش رو داشته باشید ممنون مریم خانوم منم واسه شما بهترینا رو آرزو دارم:icon_gol:
ارسال های توصیه شده