Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ خوبه دیگه همون شیلنگه داره تا دکترا تورو میکشونه آی گفتی تا یه هفته و دو روز تا ماه بعد هستش پس موقتیه دنیا وفا نداره ادمین میبینی تولدت مبارک! باآرزوی بهترین هافقط وفقط برای تو... مرسی پریسا خانوم خیلی لطف دارید:icon_gol: جوزف کومار سانتوس دلیما... تولدت مبارک داداش :rose: سدیم هیدروکسید فسفاتتیم داش قاسم خعلی چاکریم اصلا یه وضعی...:icon_gol: عزیزان من دیدم آهنگش حیفه چند نفرو دعوت کردم برقصن عجبببببببب چیزی بود ها مرسی خیلی شاد شدم اصلا خدا هر چی میخوای بهت بده لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ آخ جون تولد تولد یه داداش آذری بداخلاق مبارکه مبارکه ان شالله همیشه شاد و موفق باشین و انقد پیر بشین که همه ی دندوناتون بیفته و کچل بشین اینارم اوردم که خودم نوش جان کنم اینم ازین شکلکا که دوس دارین: لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ جوزف بالاخره داریم به لحظات ملکوتی تولدت نزدیک میشیم بابا الان دقایق حساسه چرا تو حضور نداری؟ لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ تولدت مبارک ژوزفین!! اونم نه کم هااااااااا ......... زور زور از اون شیرینی های سنندج گرکمه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ آخ جون تولد تولد یه داداش آذری بداخلاق مبارکه مبارکه ان شالله همیشه شاد و موفق باشین و انقد پیر بشین که همه ی دندوناتون بیفته و کچل بشین اینارم اوردم که خودم نوش جان کنم اینم ازین شکلکا که دوس دارین: اینا که خوراکمه یادته؟ دمت گرم آبجی خیلی لطف کردی:icon_gol: خردادی بی جنبه جوزف بالاخره داریم به لحظات ملکوتی تولدت نزدیک میشیمبابا الان دقایق حساسه چرا تو حضور نداری؟ ملکوتی چیه راضیه جنبه مذهبی چرا به قضیه میدی لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ آخ آخ آخخخخخخ حسابی شرمندمون کردی مینا:icon_gol: انشالله تولد خودت جبران میکنم تولدتون مبارك خیلی ممنون دوست عزیز تولدت مبارک ژوزفین!! اونم نه کم هااااااااا ......... زور زوراز اون شیرینی های سنندج گرکمه بنده تشکر میکنم از شما زور رو خوب اومدی ولی شیرینی دقیق چی میخوای تا واست بیارمنه پشیمون شدم نمیارمتعارف کشکی بود لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ بنده تشکر میکنم از شما زور رو خوب اومدی ولی شیرینی دقیق چی میخوای تا واست بیارمنه پشیمون شدم نمیارمتعارف کشکی بود تشکر کن! خیلی تشکر کن! کار بسیار نیکوییه! خیلی سفارش شده گز اصفهان میخوام :| شیرینی مخصوص سنندج میخوام دیگه لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ تشکر کن! خیلی تشکر کن! کار بسیار نیکوییه! خیلی سفارش شدهگز اصفهان میخوام :| شیرینی مخصوص سنندج میخوام دیگه سوغات سنندج کلوچه کرمانشاهه میخوای واست بیارم؟ لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ سوغات سنندج کلوچه کرمانشاهه میخوای واست بیارم؟ لابد از اون وانتیای سر راهم میخری راستی میدونی صبح کرمانشاه یه زلزله 6 ریشتری اومد؟ لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ لابد از اون وانتیای سر راهم میخریراستی میدونی صبح کرمانشاه یه زلزله 6 ریشتری اومد؟ نه وانتیا که باکلاسن دست فروشه اینی که من ازش میگیرم خودشم ناخونک میزنه امتحان میکنه بعد میده مشتریای دیگه امتحان میکنن اگه همه تایید کردن بعدش همونو بسته بندی میکنه میده به ملت زلزله؟شیب؟بام؟شهرام ناظری؟ لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ نه وانتیا که باکلاسن دست فروشه اینی که من ازش میگیرمخودشم ناخونک میزنه امتحان میکنه بعد میده مشتریای دیگه امتحان میکنن اگه همه تایید کردن بعدش همونو بسته بندی میکنه میده به ملت زلزله؟شیب؟بام؟شهرام ناظری؟ عه خوبه پس 10 کیلو از همون بخر واسم میگم زلزله اود 6 ریشتررررررررررررر لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ عه خوبه پس 10 کیلو از همون بخر واسممیگم زلزله اود 6 ریشتررررررررررررر 6 ریشتر زلزله اومده؟فرنوش که تا 2 ساعت پیش سالم بود!الان یعنی زبونم لال..... اصلا شاعر میگه که هر گل که بیشتر صفا می دهد به باغگلچین روزگار امانش نمی دهد لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۲ 6 ریشتر زلزله اومده؟فرنوش که تا 2 ساعت پیش سالم بود!الان یعنی زبونم لال..... اصلا شاعر میگه که هر گل که بیشتر صفا می دهد به باغگلچین روزگار امانش نمی دهد کوره داش ما عارمان میا بلرزیم لینک به دیدگاه
delovan20 1048 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۲ تولدتوت مبارک جوزف عزیز ایشالا هزاران سال عمر کنی:happybday: لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۲ کوره داش ما عارمان میا بلرزیم تولدتوت مبارک جوزف عزیز ایشالا هزاران سال عمر کنی:happybday: خیلی ممنون دوست عزیز واقعا لطف داری هزاران سال زیاده همون هزار سال خوبه لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ تولدتون مبارک:icon_gol: بهترین ها رو پیش رو داشته باشید لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ تولدتون مبارک:icon_gol:بهترین ها رو پیش رو داشته باشید ممنون مریم خانوم منم واسه شما بهترینا رو آرزو دارم:icon_gol: لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۲ تولدتون مبارک آقای حسن یلداتم مبارک :icon_gol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده