ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ تولـــــــــــــــــــــدت مـــــبــــــــــــــــارک :icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
MOHAMMAD SAVADKOOHI 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ mobarak bashe......:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ تولدتون مبارکهمواره شاد و موفق باشید:rose: لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ سلام تولدتون خیلی مبارکا باشه آقا جوزف امضا مشترک امیدوارم به بهترینها برسین مثل اینکه سر کیک دعواساینم من آوردم اگه کم اومد ببخشید دیگه لینک به دیدگاه
Emerald_s 764 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ تولدت مبارک باشه جوزف عزیز امیدوارم همیشه سالم و موفق باشی :w14::w14::w14::w70::w70::w330::happy::626gdau::w330::w70::w70::w14::w14::w14: لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ خواهش میکنم.کسی اینجا زیاد منو نمیشناسه.تایپیکی زده نشد که شما متوجه بشید.ممنونم بابا مداله واسه ماه پیش بود، اون موقعی بود که یه هفته اطلاعات پاک شد. کلاً باعث شد انتخاب بهترین کاربر اون ماه نابود بشه این حالا واسه همونه.این ماه چیکار کردی بهت مدال بدیم آخه عجبخلاصه دست شما درد نکنه خب الان یعنی فقط واسه یه هفته این مدال مال منه نامرداسه هفته دیگه که من نمیدونستم چی میشه پس؟پول منو کی میده؟ تولدت مبارک جوزف خان... ما ارادت داریم به آذر ماهی ها امیدوارم به همـــــــــــــــــــــّه آرزوهای خوبت برســــــــی مرسی زهرا خانوم:icon_gol: خیلی لطف کردی ما هم به شما ارادت داریمانشالله شمام به مراد دلتون برسی تولدشه بهش مدال بدید اصلا حمایتت خرابم کرد میگم هدفت از اینکه گفتی اسپم نکنیم چیه؟ هوم؟یا همین الان یه تاپیک بزن ما اسپم کنیم یا بذار کارمون رو ادامه بدیم هدف خاصی نداشتم بیشتر جوسوزی بود تولـــــــــــــــــــــدت مـــــبــــــــــــــــارک:icon_gol::icon_gol: مرسی داداش خیلی مخلصیم mobarak bashe...... آقا دمت گرم لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ تولدتون مبارکهمواره شاد و موفق باشید:rose: مرسی آرزو خانوم شمام همیشه شاد باشید سلامتولدتون خیلی مبارکا باشه آقا جوزف امضا مشترک امیدوارم به بهترینها برسین مثل اینکه سر کیک دعواساینم من آوردم اگه کم اومد ببخشید دیگه مرسی گندم خیلی لطف کردی کیک رو هر کی دست بزنه دستش قلمه مال خودمه امضا مشترک تبریک میگم مرسی مینی خیلی لطف کردی تولدت مبارک باشه جوزف عزیزامیدوارم همیشه سالم و موفق باشی :w14::w14::w14::w14::w14::w14: بابا دمت گرم انشالله تولد خودت جبران کنیم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ جوسوزی؟ پس من سو استفاده میکنم اصن خاطراتم رو هم میام اینجا مینویسم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ میگم هدفت از اینکه گفتی اسپم نکنیم چیه؟ هوم؟یا همین الان یه تاپیک بزن ما اسپم کنیم یا بذار کارمون رو ادامه بدیم با من بودی الان؟ من نگفتم اسپم نکنید. گفتم برید پاتوق شهرسازا ادامه اسپمو [h=3]پاتوق شهرسازا[/h] عجبخلاصه دست شما درد نکنه خب الان یعنی فقط واسه یه هفته این مدال مال منه نامرداسه هفته دیگه که من نمیدونستم چی میشه پس؟پول منو کی میده؟ مرسی زهرا خانوم:icon_gol: خیلی لطف کردی ما هم به شما ارادت داریمانشالله شمام به مراد دلتون برسی اصلا حمایتت خرابم کرد هدف خاصی نداشتم بیشتر جوسوزی بود مرسی داداش خیلی مخلصیم آقا دمت گرم نه بابا در این حدم نیست دیگه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ جوسوزی؟پس من سو استفاده میکنم اصن خاطراتم رو هم میام اینجا مینویسم آها الان فهمیدم با من نبودی. پس کار خوبی کردی آفرین لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ آها الان فهمیدم با من نبودی. پس کار خوبی کردی آفرین آقا تا یه ماه بعد از تولدش اینو نبندین لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ جوسوزی؟پس من سو استفاده میکنم اصن خاطراتم رو هم میام اینجا مینویسم اختیار داری شما سواستفاده چیه منابع همگانی که نیست یه تایپیکه با هم خط خطیش میکنیم از اون موقع ها بگو که معلمتون خودکار میذاشت بین انگشتات اشک تو چشمات حلقه میزد با من بودی الان؟ من نگفتم اسپم نکنید. گفتم برید پاتوق شهرسازا ادامه اسپمو پاتوق شهرسازا نه بابا در این حدم نیست دیگه یعنی دقیقا در چه حدیه؟موقتی نیست یعنی؟از اون خوشگلاشه یعنی لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ اختیار داری شماسواستفاده چیه منابع همگانی که نیست یه تایپیکه با هم خط خطیش میکنیم از اون موقع ها بگو که معلمتون خودکار میذاشت بین انگشتات اشک تو چشمات حلقه میزد یعنی دقیقا در چه حدیه؟موقتی نیست یعنی؟از اون خوشگلاشه یعنی چرا خاطرات خودت رو به من نسبت میدی؟ لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ چرا خاطرات خودت رو به من نسبت میدی؟ البته راس میگی زمان شما از این چیزا نبود زمان ما معلم با شلنگ میومد داخل کلاس انگار که میخواست گل آب بده غافل از اینکه میخواست آب از چشم بچه ها بیاره لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ البته راس میگی زمان شما از این چیزا نبودزمان ما معلم با شلنگ میومد داخل کلاس انگار که میخواست گل آب بده غافل از اینکه میخواست آب از چشم بچه ها بیاره خوبه دیگه همون شیلنگه داره تا دکترا تورو میکشونه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ اختیار داری شماسواستفاده چیه منابع همگانی که نیست یه تایپیکه با هم خط خطیش میکنیم از اون موقع ها بگو که معلمتون خودکار میذاشت بین انگشتات اشک تو چشمات حلقه میزد یعنی دقیقا در چه حدیه؟موقتی نیست یعنی؟از اون خوشگلاشه یعنی تا یه هفته و دو روز تا ماه بعد هستش لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ تولدت مبارک! باآرزوی بهترین هافقط وفقط برای تو... لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ جوزف کومار سانتوس دلیما... تولدت مبارک داداش :rose: لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ عزیزان من دیدم آهنگش حیفه چند نفرو دعوت کردم برقصن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده