Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ یه راه ارتباطی باز کن واسه خودت دیگه :vahidrk: خیـــــــــلی زشته واسه تبریک تولد بری پروف بعضیا بعد ببینی پروفشون بستس :viannen_38: پروفتو باز کن لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ ممنون آریو :icon_gol: خب بهترینا رو آرزو میکنی دستت درد نکنه ولی چرا اینجوری؟ حالا آرزوم چی هستش خودم ازش خبر ندارم؟بعد دفاع کنم چی میشه ها؟ ارزوت همینه که بالاخره اگه خدا قبول کنه دفاع کنی دیگه بعدش میری سربازی، ببخشید خدمت مقدس سربازی بعد ما شادمان میشیم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ هروقت باز کردی اون پروفتو اونوقت بهت میگم تبریک مخصوص چیه لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ به به تولد کومار (آبجی پارمیس ) خودمونه. تولــــــــــدت مبـــــــــــــــــارکــــــــ امیدوارم دیگه زندگیت نبازی امیدوارم تو آسانسور وقتی دکمه g.f رو میبینی یاد...... بازم بگم؟؟ خوب یه سورپرایزم دارم. ننه بلقیس. میشناسیش که.خانومته. کلی گشتم تابالاخره یافتمش ممنون فرنوش خیلی خیلی لطف کردی:icon_gol: آبجی پارمیس کیه دیگه؟شیب؟ بام؟ این ابجی پارمیس داستان شد ها:ws28: خیلی ممنون شما هم همینطور این رفیق ما هر وقت این دکمه آسانسور رو میدید اشک تو چشماش حلقه میزد ننه بلقیس که زن من نیست چرا الکی جوسوزی میکنی ها یه راه ارتباطی باز کن واسه خودت دیگه راه ارتباطی ما دل ماست داش ممد که همیشه به روی رفقا بازهاصلا با گفتن این جمله خودم خراب شدم راستی بابات مدال ممنون، حتما باید راه های ارتباطی رو ببندم بهم مدال بدیدالبته روش خوبیه خدایی میخوام یه ماه نیام بعد یهو بیام ادمین بشم به به تولدت مبارکـــــــــــ :w14: :w14: :w14: ارزوی سلامتی هم که همیشه برای همه دارم موفق باشی پایان نامه اینقدر اذیت میکنه تخته کردی پروفایلو؟ بعد پایان نامه بازش کــــــــــــــــــــــــــــن حالا شیرینــــــــــــــــــــی بده ( جبران شیرینی تولدم) مرسی ستاره خانوم بانوی سبز:icon_gol: خیلی لطف کردی منم آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم واسه شما بعد پایان نامه حتما فعالیتم رو بیشتر میکنم شیرینی رو هم به روی چشم خیـــــــــلی زشته واسه تبریک تولد بری پروف بعضیا بعد ببینی پروفشون بستس :viannen_38: خدایی اصلا یادم نبود تولدمه وگرنه نمی بستم ولی چون بستم خواستم دیگه همینجوری بمونه فعلا گیر نده تولدتون مبارک... خیلی ممنون دوست عزیز لطف کردید لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ خدایی اصلا یادم نبود تولدمه وگرنه نمی بستم ولی چون بستم خواستم دیگه همینجوری بمونه فعلا گیر نده پروف باز نکنی کلا از سایت میرم روت کم شه لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ ممنون فرنوش خیلی خیلی لطف کردی:icon_gol:آبجی پارمیس کیه دیگه؟شیب؟ بام؟ این ابجی پارمیس داستان شد ها:ws28: خیلی ممنون شما هم همینطور این رفیق ما هر وقت این دکمه آسانسور رو میدید اشک تو چشماش حلقه میزد ننه بلقیس که زن من نیست چرا الکی جوسوزی میکنی ها جوزف این جواب کدوم قسمت از پست منه.:ws28: لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ اوه اوه،اینقدر حرف گوش کن بودی نمیدونستم لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ پروفتو باز کن یه مدال دیگه بگیرم بازش میکنم میخوام کاسبی کنم ارزوت همینه که بالاخره اگه خدا قبول کنه دفاع کنی دیگه بعدش میری سربازی، ببخشید خدمت مقدس سربازی بعد ما شادمان میشیم عجب من نرم سربازی تو میتونی با آرامش توی خیابونا راه بری؟نه واقعا میتونی؟من به خاطر امنیت عمومی دارم میرم وگرنه من کاره ای نیستم هروقت باز کردی اون پروفتو اونوقت بهت میگم تبریک مخصوص چیه پروف باز نکنی کلا از سایت میرم روت کم شه الان منو تهدید کردی یا خودتو جوزف این جواب کدوم قسمت از پست منه.:ws28: قربون دستت خودت به یه قسمتش ربطش بده من به صورت رندوم این جمله رو انتخاب کردم دیگه کسی اسپم نکنه هاما که رفتیم لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ بهتون تبریک میگم و امیدوارم بهترین ها در زندگی نصیبتون بشه.....:icon_gol: لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ ممنون مرتضی عزیز:icon_gol: خیلی خیلی لطف کردی حالا حکن این شکلک آخری که گذاشتی رو درک نکردم من دادش من اومدم ... حکایتو اینو روشن کنم واست ... دیدم مدال گرفتی ، گفتیم اول واسه مدال تبریک بگیم داداش اون شکلک آخری حکایت پایان نامست که باید ضربه فنی شه لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ واقعا خیلی زشته حرف این همه دوست رو زمین بمونه حیف تولده لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ اوه اوه،اینقدر حرف گوش کن بودی نمیدونستم بهتون تبریک میگم و امیدوارم بهترین ها در زندگی نصیبتون بشه.....:icon_gol: مرسی هستی خانوم منم واسه شما بهترینا رو آرزو دارم تولدتان مبارک لحظه هایتان زیبا مرسی خانم نهال خیلی لطف کردید تولدت مبارک جوزف...شاد باشی ممنون مینا آرتیست گنجشک لطف کردی منم شادی رو برات آرزو میکنم:icon_gol: دادش من اومدم ... حکایتو اینو روشن کنم واست ... دیدم مدال گرفتی ، گفتیم اول واسه مدال تبریک بگیم داداش اون شکلک آخری حکایت پایان نامست که باید ضربه فنی شه ممنون داش مرتضی این مدالا رفتنیه فانیه من از اون خوشگلاش میخوام بهم نمیدن آخ آخ آخخخخخخخخ باس ضربه فنی بشه راس میگی وگرنه برعکس میشه لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ واقعا خیلی زشته حرف این همه دوست رو زمین بمونهحیف تولده چرا بچه ها فکر میکنن من پروفم رو بستم احساس میکنم مایکروسافت شخصا پروفم رو هک کرده بود ولی نمیدونستن که خودم دخلشونو میارم لینک به دیدگاه
golebita6267 554 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ عه شرمنده من حواسم نبود پس تولد شما هم مبارک خواهش میکنم.کسی اینجا زیاد منو نمیشناسه.تایپیکی زده نشد که شما متوجه بشید. ممنونم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ راه ارتباطی ما دل ماست داش ممد که همیشه به روی رفقا بازهاصلا با گفتن این جمله خودم خراب شدم راستی بابات مدال ممنون، حتما باید راه های ارتباطی رو ببندم بهم مدال بدیدالبته روش خوبیه خدایی میخوام یه ماه نیام بعد یهو بیام ادمین بشم بابا مداله واسه ماه پیش بود، اون موقعی بود که یه هفته اطلاعات پاک شد. کلاً باعث شد انتخاب بهترین کاربر اون ماه نابود بشه این حالا واسه همونه. این ماه چیکار کردی بهت مدال بدیم آخه لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ تولدت مبارک جوزف خان... ما ارادت داریم به آذر ماهی ها امیدوارم به همـــــــــــــــــــــّه آرزوهای خوبت برســــــــی لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ بابا مداله واسه ماه پیش بود، اون موقعی بود که یه هفته اطلاعات پاک شد. کلاً باعث شد انتخاب بهترین کاربر اون ماه نابود بشه این حالا واسه همونه.این ماه چیکار کردی بهت مدال بدیم آخه تولدشه بهش مدال بدید:5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws28: لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ میگم هدفت از اینکه گفتی اسپم نکنیم چیه؟ هوم؟ یا همین الان یه تاپیک بزن ما اسپم کنیم یا بذار کارمون رو ادامه بدیم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده