Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۲ این تاپیک برای تمام دوستای دهه شصتی بخصوص مهدی:hapydancsmil: بازی خاطره انگیز Re-Volt برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در عین سادگی جذابیت فوق العاده ای داشت !! کلی گشتم بازیش رو دانلود کردم دوباره یه رمز داره که توی قسمت نام میزنی همه ماشین هاش فعال میشه ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ساعت کامپیوتری دارای ماشین حساب ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دهه شصتی ها این عکس رو خوب درک میکنن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ملوان زبل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام صحنه گل خداداد عزیزی به استرالیا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بیگلی بیگلی و انگوری ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خانواده بارباباپا ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آقا اجازه هولم نکن ، دست و پامو گم کن ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام صابون جیبی ، به هیچ دردی هم نمیخورد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چاق و لاغر ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بازی خاطره انگیز و فراموش نشدنی Need For Speed 2 SE ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تیکه تیکه جاده هاش خاطره دارم ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کارنامه ما اون زمان اینجوری بود البته نمره هاشم همینجوری بودا ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حرکت محبوب ما جلوی پنکه ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بازی خاطره انگیز خرگوش سگا ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جمع خانوادگی پاکن ها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام موتور رکس بدون دنده ! البته نسخه با کلاس تر از اون اومد به نام براوو ! ولی رکس ابهت خاص خودشو داشت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شیر های آبخوری مدارس ! هرکسی یه انبردست هم باید تو جامدادیش میاورد با خودش برا باز کردن شیر ها لازم میشد ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام زبل خان ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تصمیم کبری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کارتون رامکال ! یه تبلیغ بستنی هم بود که گاوه به بچش میگفت بیا بچه جون بیا شیرتو بخور … بیا دیگه ! بچش میگفت : مامان جون بستنیش خوشمزه تره ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ویندوز ۳٫۱ ! ویندوز ۹۵ ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ویندوز ۹۸ ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چوبین ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دوار شگفت انگیز! و باز هم رامکال ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بابا نان داد ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ماجرای دهقان فداکار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یکی از سرگرمی های دهه شصتی ها ! جیمبووووووووووووووووووو ! اسمش یادم نیست ولی خیلی قیچ قیچ میکرد ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بازی محبوب کمبات ! البته این کمبات ۲ بود کمبات سه خیلی محبوبتر بودش رمز ۳۰ ضرب بروسلی رو هنوز یادمه :D xaxbcczczaaxx ! این کارتون هم اسمشو یادم نیست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از این برجسبا میخریدیم میچسبوندیم به در و دیفال ! قوطی شیر خشک قیمتشو داشته باشین ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چراغ نفتی ! علادین! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مورچه خوار ! پیک شادی روز اخر اسفند میدادن بهمون برای عید بشینیم حل کنیم تو راه مدرسه به خونه همشو حل کرده بودیم ! به جان خودم ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بامزی ! یک و یک و یک دو و دو دو سه و سه و سه مسابقه محله ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این بادکنک شانسیا عشق ما بود ارزو به دلمون موند اون گنده هه در بیاد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بچه بودیم همش اون خانوم مجری مهربونه بود چی بود فامیلیش !؟ اهان …خانوم رضایی میگفت شما… ما هم میگفتیم:ما؟؟؟ میگفت بعله شمایی که جلوی تلویزیون نشستی یکم برو عقب تر بشین ماهم میرفتیم عقب…بعد میگفت:یکم عقب تر اقا ما هم تا نزدیک در ورودی میرفتیم عقب که نکنه لج کنه کارتون نشون نده یعنی یه همچین بچه های دوس داشتنی ای بودیم ما ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این کارتو گالیور هم خیلی جذاب بود یکیشون نکبت همش آیه یاس میخوند میگفت : (من میدونستم اینجوری میشه) با صدای تو دماغی بخونید شبیه صداش میشه ! بازی ماشین اتاری خدایی بازی به این سادگی دیده بودین تا حالا ؟ از نید فور اسپید ۷ ! هم بیشتر جذابیت داشت ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هاکل بلفین !؟ هاکر برفین !؟ گواش ! میخریدیم ۲ روز بعد خشک میشد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چسب مایع من فقط بوش رو دوست داشتم ! حاج زنبور عسل ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این کارتونه هم اسمشو یادم نیست مگ مگ بود !؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام معاون کلانتر ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام زی زی گولو ! آسی پولیکا ! حروف برگردون میخریدیم نصفش چاپ میشد نصفش خراب میشد ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جا سوییچی فیلم دوربین عکاسی ! تیرکمون مگسی ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از این ترازو ها هدیه هم همه تو خونه هاشون داشتن ! تیله بازی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لوک خوش شانس یه سگ هم داشت به نام بوشوِگ ! اسم این کارتون هم یادم نیستش ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این دمپایی ها رو میخریدیم ۳ سوته پاره میشد بعدش همون پاره شدش رو هم پا میکردیم سطل جادویی بود اسمش آیا !؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خونه مادر بزرگه هزارتا قصه داره ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اتاری محبوب دل ها ! فلاپی دیسک ۱٫۴۴ مگابایت حجم داشت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فرشاد پیوس و عابدزاده پسر شجاع برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تیم استقلال دهه ۶۰ تیم پرسپولیس دهه ۶۰ نوع قدیمی تر فلاپی دیسک ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چرخ و فلک دوزار میدادیم ۱۰ دور میچرخیدیم ذوق مرگ میشدیم ! موس های قدیمی ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هادی و هدا ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بخش نقاشی ویندوز ۳٫۱ یکی از بازی های محبوب زمان ما ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دیال آپ ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سفر های علمی ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 19 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۲ :5c6ipag2mnshmsf5ju3:sigh: 6 لینک به دیدگاه
SaHaR AnGeL 111 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۲ من دهه هفتادیم ولی بعضیاشو یادمه 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۲ من دهه هفتادیم ولی بعضیاشو یادمه من نیز بیشترشون یادمه 6 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۲ یه عالمه دلم تنگ شد واسه قبلنا .... چقدر خوش بودیم و عمیق میخندیدیم الان دنبال هزارتا بهونه ایم که بخندیم ولی دریغ و افسوس ........... 6 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۲ ....بچه های الان که میبینم تازه میفهمم ما چقد بچگی کردیم و خوش بودیم!!!!:hapydancsmil: حداقل یه دوره ای داشتیم که دلمون براش تنگ شه....اینا دلشون برا چی تنگ میشه 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۲ یه عالمه دلم تنگ شد واسه قبلنا .... چقدر خوش بودیم و عمیق میخندیدیم الان دنبال هزارتا بهونه ایم که بخندیم ولی دریغ و افسوس ........... دوستی یه چیزی بگم یه جایی خوندم که یه بزرگی یه لطیفه ای رو تو یه جمع تعریف کرد همه خندیدنبعد چند بار همون رو هی گفت تا جایی که دیگه کسی نخندید بعد یه نفر گفت خب چرا انقدر اینو تعریف میکنید؟ دیگه تکراری شده ما خندمون نمیاد اون بزرگ گفت پس چرا برا یه موضوع تکراری مدت ها غصه میخورید؟ پ.ن : اول با خودمم 4 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۲ دوستی یه چیزی بگم یه جایی خوندم که یه بزرگی یه لطیفه ای رو تو یه جمع تعریف کرد همه خندیدنبعد چند بار همون رو هی گفت تا جایی که دیگه کسی نخندید بعد یه نفر گفت خب چرا انقدر اینو تعریف میکنید؟ دیگه تکراری شده ما خندمون نمیاد اون بزرگ گفت پس چرا برا یه موضوع تکراری مدت ها غصه میخورید؟ پ.ن : اول با خودمم اوورییییییییین 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ راضیه جان این تیم دهه 70 یا 80 هست فک کنمااااااااا عشق من بود انصافا 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ :4564::4564:افسوس این قافله عمر عجب 7 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ این تاپیک برای تمام دوستای دهه شصتی بخصوص مهدی:hapydancsmil: بازی خاطره انگیز Re-Volt برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در عین سادگی جذابیت فوق العاده ای داشت !! کلی گشتم بازیش رو دانلود کردم دوباره یه رمز داره که توی قسمت نام میزنی همه ماشین هاش فعال میشه ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ساعت کامپیوتری دارای ماشین حساب ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دهه شصتی ها این عکس رو خوب درک میکنن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ملوان زبل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام صحنه گل خداداد عزیزی به استرالیا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بیگلی بیگلی و انگوری ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خانواده بارباباپا ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آقا اجازه هولم نکن ، دست و پامو گم کن ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام صابون جیبی ، به هیچ دردی هم نمیخورد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چاق و لاغر ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بازی خاطره انگیز و فراموش نشدنی Need For Speed 2 SE ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تیکه تیکه جاده هاش خاطره دارم ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کارنامه ما اون زمان اینجوری بود البته نمره هاشم همینجوری بودا ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حرکت محبوب ما جلوی پنکه ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بازی خاطره انگیز خرگوش سگا ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جمع خانوادگی پاکن ها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام موتور رکس بدون دنده ! البته نسخه با کلاس تر از اون اومد به نام براوو ! ولی رکس ابهت خاص خودشو داشت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شیر های آبخوری مدارس ! هرکسی یه انبردست هم باید تو جامدادیش میاورد با خودش برا باز کردن شیر ها لازم میشد ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام زبل خان ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تصمیم کبری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کارتون رامکال ! یه تبلیغ بستنی هم بود که گاوه به بچش میگفت بیا بچه جون بیا شیرتو بخور … بیا دیگه ! بچش میگفت : مامان جون بستنیش خوشمزه تره ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ویندوز ۳٫۱ ! ویندوز ۹۵ ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ویندوز ۹۸ ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چوبین ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دوار شگفت انگیز! و باز هم رامکال ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بابا نان داد ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ماجرای دهقان فداکار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یکی از سرگرمی های دهه شصتی ها ! جیمبووووووووووووووووووو ! اسمش یادم نیست ولی خیلی قیچ قیچ میکرد ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بازی محبوب کمبات ! البته این کمبات ۲ بود کمبات سه خیلی محبوبتر بودش رمز ۳۰ ضرب بروسلی رو هنوز یادمه :D xaxbcczczaaxx ! این کارتون هم اسمشو یادم نیست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از این برجسبا میخریدیم میچسبوندیم به در و دیفال ! قوطی شیر خشک قیمتشو داشته باشین ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چراغ نفتی ! علادین! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مورچه خوار ! پیک شادی روز اخر اسفند میدادن بهمون برای عید بشینیم حل کنیم تو راه مدرسه به خونه همشو حل کرده بودیم ! به جان خودم ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بامزی ! یک و یک و یک دو و دو دو سه و سه و سه مسابقه محله ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این بادکنک شانسیا عشق ما بود ارزو به دلمون موند اون گنده هه در بیاد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بچه بودیم همش اون خانوم مجری مهربونه بود چی بود فامیلیش !؟ اهان …خانوم رضایی میگفت شما… ما هم میگفتیم:ما؟؟؟ میگفت بعله شمایی که جلوی تلویزیون نشستی یکم برو عقب تر بشین ماهم میرفتیم عقب…بعد میگفت:یکم عقب تر اقا ما هم تا نزدیک در ورودی میرفتیم عقب که نکنه لج کنه کارتون نشون نده یعنی یه همچین بچه های دوس داشتنی ای بودیم ما ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این کارتو گالیور هم خیلی جذاب بود یکیشون نکبت همش آیه یاس میخوند میگفت : (من میدونستم اینجوری میشه) با صدای تو دماغی بخونید شبیه صداش میشه ! بازی ماشین اتاری خدایی بازی به این سادگی دیده بودین تا حالا ؟ از نید فور اسپید ۷ ! هم بیشتر جذابیت داشت ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هاکل بلفین !؟ هاکر برفین !؟ گواش ! میخریدیم ۲ روز بعد خشک میشد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چسب مایع من فقط بوش رو دوست داشتم ! حاج زنبور عسل ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این کارتونه هم اسمشو یادم نیست مگ مگ بود !؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام معاون کلانتر ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام زی زی گولو ! آسی پولیکا ! حروف برگردون میخریدیم نصفش چاپ میشد نصفش خراب میشد ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جا سوییچی فیلم دوربین عکاسی ! تیرکمون مگسی ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از این ترازو ها هدیه هم همه تو خونه هاشون داشتن ! تیله بازی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لوک خوش شانس یه سگ هم داشت به نام بوشوِگ ! اسم این کارتون هم یادم نیستش ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این دمپایی ها رو میخریدیم ۳ سوته پاره میشد بعدش همون پاره شدش رو هم پا میکردیم سطل جادویی بود اسمش آیا !؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خونه مادر بزرگه هزارتا قصه داره ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اتاری محبوب دل ها ! فلاپی دیسک ۱٫۴۴ مگابایت حجم داشت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فرشاد پیوس و عابدزاده پسر شجاع برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تیم استقلال دهه ۶۰ تیم پرسپولیس دهه ۶۰ نوع قدیمی تر فلاپی دیسک ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چرخ و فلک دوزار میدادیم ۱۰ دور میچرخیدیم ذوق مرگ میشدیم ! موس های قدیمی ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هادی و هدا ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بخش نقاشی ویندوز ۳٫۱ یکی از بازی های محبوب زمان ما ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دیال آپ ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سفر های علمی ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من چند وقت پيش تقريبا همچين تاپيكي زدم . خواستم جهت اطلاعت بگم #1 4 لینک به دیدگاه
خانوم اسفندیاری 465 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ عزیزم ممنون خاطرات گذشتمونو به روایت تصویر برامون مرور کردی دهه ی 50 و 60 توش خیلی کم بود یاد ایام جوانی جگرم خون میکرد خوب شد پیر شدم کم کم و نسیان آمد 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ من چند وقت پيش تقريبا همچين تاپيكي زدم . خواستم جهت اطلاعت بگم #1 واسه من یه کم فرق داره خو:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
علیرضارضایی 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ [ جمع خانوادگی پاکن ها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لوک خوش شانس یه سگ هم داشت به نام بوشوِگ ! اسم این کارتون هم یادم نیستش ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اون پاکن ابی قرمز ها ذوزنقه ای شکل یادته میگفتن خودکار هم پاک میکنه ولی خیلی کثیف میکرد اسم سگ لوک خوش شانس هم فک کنم گوش بیک بود این دوتا خرس ها هم جکی وجیل اسمشون بود از دوقلو های افسانه ای یا ماسک اون پسره یه رباطی داشت موتور میشد وماشین ها برای اولین بار دراشون خفاشی باز میشد عکسی نداری خیلی عالی واقعا لذت بردممنون 6 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۵ یعنی منم مال اون دورم منم فسیلی هستما خودم نمی دونستم .بهرحال دست شما مرسی بردیمون به ......... چه دوره ای اون موتوررکس موتوربابام بود با یه خورجین میشستم جلوش میرفتم پارک یا چاقولاغریا پنکه چه حالی ی می ده هنوز!یا علایدین(همون چراغ نفتی) لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۵ بقول یه متنی خوب شد تموم شد چی بود والا همش و یا بیشترش حسرت و ترس و نداری بود خوبه که خودمونو گول بزنیم یادش بخیر ولی من هنوزم اون مداد نوکیهای که سرش عوض میشد و دوست دارم . فیلمهاش هم همش یه مامان نداشتند یا بابا نداشتند یا مهاجر بودند یا جنگ و بدبختی بود توش فیلم سینمایی هاشم که همش کمپلت جنگی بود و بس چهارتاهم فیلم کماندویی هاشمی بود. والا خوب هم بزرگ شدیم یه عده که همش ول تو کوچه و خیابون بودند . تازه با اون تیپهامون:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده