pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ امیرحسین آکادمی گوگوش در ایران! + تصاویر امیرحسین یکی از هنرجویان آکادمی موسیقی شبکه «من و تو» هماکنون در ایران به سر میبرد و در برخی برنامههای هنری حضور مییابد. او که در این برنامه خود را ساکن نروژ معرفی کرده بود، روز شنبه 16 آذر در یک برنامه نمایشنامهخوانی که در یک بنیاد خیریه برگزار شده بود، حضور پیدا کرد. بنابراین گزارش، مشخص نیست حضور امیرحسین در ایران به آغاز فعالیت هنری او در کشورش منجر خواهد شد یا اینکه او بدون پیگیری اهداف هنری به ایران سفر کرده است. پیشتر، شهرام شکوهی، یکی دیگر از شرکتکنندگان و برگزیدگان یکی دیگر از مسابقههای خوانندگی شبکههای ماهوارهای خارج از کشور، با کسب مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دهم، تاکنون کنسرتهای متعددی برگزار و آلبوم منتشر کرده است. گردآوری: گروه فرهنگ و هنر سیمرغ منبع: isna.ir 13 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ من انقلاب نکردم که این پسره امیر حسین سرشو بندازه بیاد ایرانا....اینجا که بلاد کفر نیست جنگ نرم تا چه حددددددددددددددددددد ذوب کردید مارووووووووووووووو 6 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ دمش گرمصدای امیرحسین و احسان واقعا خوب بود دوتاشون کاش بیان داخل بلاد خودمون بخونن 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ به نام قانون عزیزانی که در این تاپیک لو دادن ماهواره دارن..فردا صبح هم خودشون هم ماهواره شون تسلیم قانون میشه پ.ن:ولی بنده از این پسره امیر حسین اصلا خوشم نمیومد نمیدونم چرا 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ به نام قانون عزیزانی که در این تاپیک لو دادن ماهواره دارن..فردا صبح هم خودشون هم ماهواره شون تسلیم قانون میشه پ.ن:ولی بنده از این پسره امیر حسین اصلا خوشم نمیومد نمیدونم چرا بذار عجالتا من تورو تسلیم قانون کنم تا بعد 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده