Sophist 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۲ دوستان همونطور که اطلاع دارید هم وطن های ایرانی ما در صفحه شخصی فیسبوک اقای مسی بیش تر از 20 هزار کامنت به فارسی و انگلیسی گذاشتند که از پر از فحاشی و بی ادبی بوده .همین کار هم با پیج شخصی خانومی که لباس باز داشته و در قرعه کشی جام جهانی مجری بوده کردند. ابعاد این کار وسیع بوده و اولین بار هم نبوده انجام شده (مثالش اکادمی موسیقی گذشته بود که به پیج امیربهمن شرکت کننده این برنامه بود که انواع فحش های نژادی بهش دادند) اینا مردمی هستند که 1- به اینترنت ازاد (دانش کافی بابت رشد هر فرد )دسترسی دارند 2- عموما جز طبقه تحصیل کرده جامعه هستند 3-و مهم تر از این ها نماینده نسل جوانی هستند که قراره اینده کشورو بسازند:icon_pf (34): حالا سوال من اینه : ادعای شدیدی داریم که فرهنگ ایرانی خیلی خوبه و عالیه ما از نوادگان کوروش کبیر یا از نسل اریایی هستیم و ..... اگه به جمله بالا اعتقاد دارید خوب الان یک نمونه زنده و در دسترس که نشون بده اره واقعا این ماییم ایرانی برتر و نژآد برتر مثال بزنید .بگید این کار ما در دنیا تکه خاصه . ایرانی چه چیزی داره (از خودش از الان ) که افتخار میکنه که فرهنگ و نژآد والایی رو داره؟ 7 لینک به دیدگاه
سکولار 101 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۲ موضوع جالبی هست من هم میخواستم تاپیکش رو ایجاد کنم. من مقصر اصلی این جریانات رو حکومت دین میدونم. تا قبل حاکمیت دین بر مردم، ایران توی ورزش میزبان بازی های آسیایی بود. مرد و زن دوشادوش هم روی سکوها و داخل میدان ورزش میکردن. پاسپورت ایرانی جز معتبرترین پاسپورت های دنیا بود. اما یهو همه چی برگشت، چرا؟ چون با حاکمیت دین، مردم ریاکار شدن، دو رو شدن، ظاهرگرا شدن. از طرفی خیلی از غرایز سرکوب شد، هیجانات خفه شد. همه اینا الان به صورت عقده زده بیرون. مطمئن باشید فیسبوک و امثالهم اگر فیلــتر نبود این وضعیت رو شاهد نبودیم. آدمی که فیلــتر شکونده و سرکوب شده عصبانیه، نا احته که چرا محدوده و به هر طریقی میخواد ناراحتی خودش رو نشون بده. تحصیل کرده هم که عزیزم تو ایران با دانشگاه آزاد و پیام نور و... کی دیگه تحصیلکرده نیست، رفتن دانشگاه اسمش تحصبلات نمیشه اونم دانشگاه های اسلامی با اون سیلابیس و اساتیدش !! 5 لینک به دیدگاه
Run Away 226 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۲ اينايى كه به پيج هاى مسى و فرناندا لیما و... حمله كردن، فرزندان همونايين كه از ديوار سفارت امريكا و انگليس بالا رفتن. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده