HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ با سلام نسخه سوم مجله حرکت: نویسندگانی که در این شماره با ما همراه بودند: 1-جناب آقای نیما وثوق نیا 2-سرکار خانم مریم زارع 3-حمیدرضا میرشاهولد 4-جناب آقای علی انجم شعاع ویراستار:جناب آقای علی صالحی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 21 لینک به دیدگاه
pedram pakzadian 126 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ سلام : باز هم مثل همیشه عالی کار شده بود . دوستان خسته نباشید و خدا قوت . ضمنا با عرض شرمندگی که نتوانستم در این شماره سهمی داشته باشم امیدوارم در شماره های بعدی جبران کنم . 6 لینک به دیدگاه
nima_vo 83 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ خسته نباشید واقعا سلیقه به خرج دادید ممنون از همتون 9 لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ سلام ممنون. زحمت کشیدید. بابت مطلب خودم هم عذرخواهی می کنم که ناقص بود. کمبود وقت باعث شد. ولی کاش پایین یابالاش می نوشتید ناقصه یا اینکه ادامه دارد. چون ملت مبینن توش نوشته در بخش دو، ولی بخش دویی در کار نیست و سر کار میرن :) 9 لینک به دیدگاه
crb77 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ سلام خیلی عالی بود ممنون از زحماتتون 6 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ آقا خیلی عالی شده دست همگی درد نکنه پیشرفت زیادی کرده نسبت به دو شماره قبلی 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده