HaMiD.CFD 20,374 ارسال شده در 16 آذر 1392 با سلام نسخه سوم مجله حرکت: نویسندگانی که در این شماره با ما همراه بودند: 1-جناب آقای نیما وثوق نیا 2-سرکار خانم مریم زارع 3-حمیدرضا میرشاهولد 4-جناب آقای علی انجم شعاع ویراستار:جناب آقای علی صالحی [right][url]http://www.mediafire.com/view/hvutdp15mxe5y86[/url] [/right] 21 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
pedram pakzadian 126 ارسال شده در 20 آذر 1392 سلام : باز هم مثل همیشه عالی کار شده بود . دوستان خسته نباشید و خدا قوت . ضمنا با عرض شرمندگی که نتوانستم در این شماره سهمی داشته باشم امیدوارم در شماره های بعدی جبران کنم . 6 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
nima_vo 83 ارسال شده در 20 آذر 1392 خسته نباشید واقعا سلیقه به خرج دادید ممنون از همتون 9 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
hfml 1,543 ارسال شده در 21 آذر 1392 سلام ممنون. زحمت کشیدید. بابت مطلب خودم هم عذرخواهی می کنم که ناقص بود. کمبود وقت باعث شد. ولی کاش پایین یابالاش می نوشتید ناقصه یا اینکه ادامه دارد. چون ملت مبینن توش نوشته در بخش دو، ولی بخش دویی در کار نیست و سر کار میرن :) 9 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
crb77 16 ارسال شده در 28 آذر 1392 سلام خیلی عالی بود ممنون از زحماتتون 6 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
hamid.mov 20 ارسال شده در 2 دی 1392 سپاس پاینده باشید 5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Jafar Alishah 6,341 ارسال شده در 2 دی 1392 آقا خیلی عالی شده دست همگی درد نکنه پیشرفت زیادی کرده نسبت به دو شماره قبلی 5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال