m.reza62 445 ارسال شده در 6 اسفند، 2013 وای خاک بر سرم، مردم چی می گن؟ مردم چه می گویند ؟؟ می خواستم به دنیا بیایم، در زایشگاه عمومی، پدر بزرگم به مادرم گفت: فقط بیمارستان خصوصی. مادرم گفت: چرا؟...گفت: مردم چه می گویند؟!... می خواستم به مدرسه بروم، مدرسه ی سر کوچه ی مان. مادرم گفت: فقط مدرسه ی غیر انتفاعی! پدرم گفت: چرا؟...مادرم گفت: مردم چه می گویند؟!... به رشته ی انسانی علاقه داشتم. پدرم گفت: ... فقط ریاضی! گفتم: چرا؟...گفت: مردم چه می گویند؟!... با دختری روستایی می خواستم ازدواج کنم. خواهرم گفت: مگر من بمیرم. گفتم: چرا؟...گفت: مردم چه می گویند؟!... می خواستم پول مراسم عروسی را سرمایه ی زندگی ام کنم. پدر و مادرم گفتند: مگر از روی نعش ما رد شوی. گفتم: چرا؟...گفتند: مردم چه می گویند؟!... می خواستم به اندازه ی جیبم خانه ای در پایین شهر اجاره کنم. مادرم گفت: وای بر من. گفتم: چرا؟...گفت: مردم چه می گویند؟!... اولین مهمانی بعد از عروسیمان بود. می خواستم ساده باشد و صمیمی. همسرم گفت: شکست، به همین زودی؟!...گفتم: چرا؟... گفت:مردم چه می گویند؟!... می خواستم یک ماشین مدل پایین بخرم، در حد وسعم، تا عصای دستم باشد. زنم گفت: خدا مرگم دهد. گفتم: چرا؟... گفت: مردم چه می گویند؟!... بچه ام می خواست به دنیا بیاید، در زایشگاه عمومی. پدرم گفت: فقط بیمارستان خصوصی. گفتم: چرا؟...گفت: مردم چه می گویند؟!... بچه ام می خواست به مدرسه برود، رشته ی تحصیلی اش را برگزیند، ازدواج کند... می خواستم بمیرم. بر سر قبرم بحث شد. پسرم گفت: پایین قبرستان. زنم جیغ کشید. دخترم گفت: چه شده؟...گفت: مردم چه می گویند؟!... مُردم. برادرم برای مراسم ترحیمم مسجد ساده ای در نظر گرفت. خواهرم اشک ریخت و گفت: مردم چه می گویند؟!... از طرف قبرستان سنگ قبر ساده ای بر سر مزارم گذاشتند. اما برادرم گفت: مردم چه می گویند؟!... خودش سنگ قبری برایم سفارش داد که عکسم را رویش حک کردند. حالا من در اینجا در حفره ای تنگ خانه کرده ام و تمام سرمایه ام برای ادامه ی زندگی جمله ای بیش نیست: مردم چه می گویند؟!... مردمی که عمری نگران حرفهایشان بودم، لحظه ای نگران من نیستند 34
ستاره193 4133 ارسال شده در 7 اسفند، 2013 متاسفانه خيلي از ماها با اينكه ادعا ميكنيم كه زندگي ما ربطي به مردم و حرفاي مردم و.... نداره اما تو عمل دقيقا بخاطر حرف مردم خيلي از كارهارو انجام ميديم. نميدونم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ (مرسي از دعوتت) 11
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 7 اسفند، 2013 میخوام برم یه گله گوسفند بخرم برم چوپانی!...ای وای مردم چه می گویند؟؟. واقعاً جالب بود آرزو جان مرسی از دعوتت... 6
mahyar_hematpoor 118 ارسال شده در 7 اسفند، 2013 مردم مسیر زندگی کسی رو تعیین نمی کنند فقط تماشاگر هستند مواظب این تماشاچی های بی خود باشید زندگی تو دستای خودتونه لطفا خرابش نکنید 6
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 7 اسفند، 2013 خيلي خوب بود كاش واقعا دست از سر زندگي ديگران برداريم!بذاريم هركس هرطور كه خودش دوست داره زندگي كنه!...اول از همه روي صحبتم با خودم بود... ممنون بابت دعوتت 6
خانوم اسفندیاری 465 ارسال شده در 10 اسفند، 2013 هیچوقت نگران حرفهای مردم نیستم همیشه همونجوری که دوس دارم و عقلم بهم میگه زندگی میکنم. چون هیچوقت نمیشه همه رو راضی نگه داشت.پس سعی میکنم خودم باشم و خودمو راضی نگه دارم 3
m.reza62 445 مالک ارسال شده در 11 اسفند، 2013 آفرین به شما! بعضی ها هرچی ما میگیم یه چیز دیگه میگنا! مواظب باش کم نیارین! 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 13 اسفند، 2013 میخوایم سرمون رو بذاریم بمیریم،ای وای مردم چی میگن خو مردم به درک 1
ارسال های توصیه شده