masi eng 47044 ارسال شده در 11 اسفند، 2013 سلام به همه دوستان عزیزممممممممممممم من با دعاهای شما و دلای اکتون دوباره برگشتم به زندگی و حالم خداروشکر خوبه.. اومدم اینجا از همتون بابت تمام دعاهایی که برام کردید تشکر کنم. و ببخشید دلای نازتونو دلگیرو ناراحت کردم. ایشالله هیچ وقت مریض شید و سالم و سلامت باشید مثل من از دایی عزیزم ممنونم بابت این تا یک.. دوستای گلم من باید خیلی زود برم ونمیتونم زیاد بشینم. و اومدم از همتون تشکر کنم. دایی گفت چقدر دوستان ناراحت بودن و برام دعا کردن.. از همتون ممنونم و قلب مهربون همتونو میبوسم.. که انقدر ماهید.. من برای یه مدت میرم مسافرت مشال. نمیدونم مدتش چقدره.. ولی به خازپطر ابو هواش باید برم. تا بهرپترو بهتر بشم.. ببخشید تک تک ازهمتون تشکر نکردم.. بازم از همتون ممنونم .. خیلی خیلی ممنونم... دوستتون دارم:icon_gol:
sadafv 6584 ارسال شده در 13 اسفند، 2013 خوشحالم که حال دوستمون بهتره... امیدوارم سلامتی در تک تک لحظات زندگیت جاری باشه دوست عزیز...
مجید بهره مند 43111 مالک ارسال شده در 22 اسفند، 2013 چه خبر؟؟؟ خدا رو شکر حالشون بهتره و در حال استراحت هستن
manjari 2934 ارسال شده در 24 اسفند، 2013 عزیزم انشالله زودتر سلامتی کاملت رو بدست بیاری خدا بیشتر دوست داشت میبوسمت انشالله سرحال تر از همیشه بیای
ارسال های توصیه شده