مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ سلام دوستان میخوام اینجا از همه دوستان نو اندیش درخواست کنم برای *salamat* دعا کنید ایشون الان تویccuو ضع جسمیشون اصلا خوب نیست ازتون درخواست عاجزانه دارم برای سلامتیش دعا کنید أَمَّنْ يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ يَكْشِفُ السُّوءَ 43 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ چه قدر نگران وناراحت کننده بود این پیام .. خدایا خودت تن همه مریضهارو مخصوص این دوست عزیزمونو به لباس عافیت ملبسشون بفرماااا لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ سلام دوستان میخوام اینجا از همه دوستان نو اندیش درخواست کنم برای*salamat* دعا کنید ایشون الان تویccuو ضع جسمیشون اصلا خوب نیست ازتون درخواست عاجزانه دارم برای سلامتیش دعا کنید أَمَّنْ يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ يَكْشِفُ السُّوءَ مگه چی شده ؟خدا شفاش بده... لینک به دیدگاه
علیرضارضایی 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ أَمَّنْ يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ يَكْشِفُ السُّوءَ امروز جمعه است روز امام زمان از خود اقا میخوام شفاشون بده . لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ انشالله که چیزی نیست آقا مجید و سریع تر خوب میشن مثل اسمشون سریعت سلامتِ سلامت میان:icon_gol: دوستان لطفا همگی این دعا رو هم بخونید “ اللهم لا اله الا انت العلی العظیم ذو السلطان القدیم و المن العظیم و الوجه الکریم “” لا اله الا انت العلی العظیم ولی الکلمات التامات و الدعوات المستجابات خل ما اصبح برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام “ الهی آمین لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ وای خدای من چی شده چرا؟ خیلی ناراحت شدم ایشاا..به حق اقا صاحب الزمان خوب شه أَمَّنْ يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ يَكْشِفُ السُّوءَ لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ خدایا میدونم به روی سیاه من نگاه نمیکنی....میدونم که مهربونی تو به قدری هست که به گناهای من نگاه نکنی...خدایا میدونم که وقتی هر قطره از بارونت که به زمین میخوره میگه یا ارحم الراحمین.....خدایا میدونم وقتی یه نفر نگاش به اسمونه نگاهتو برنمیگردونی ازش....خدایا میدونم خیلی به خلقت بد کردمو تو با لطف جواب دادی...خدای همیشه خوبم دوستمون رو دوباره به جمع ما برگردون..... لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ “ اللهم لا اله الا انت العلی العظیم ذو السلطان القدیم و المن العظیم و الوجه الکریم “” لا اله الا انت العلی العظیم ولی الکلمات التامات و الدعوات المستجابات خل ما اصبح برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام “ایشالله هر چه زودتر خوب میشن لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ ایشالا خدا شفاشون بده و هرچه زودتر برگردن لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ :icon_pf (34)::icon_pf (34):خاک به سرررررررررررم:icon_pf (34)::icon_pf (34): چی شده؟؟؟؟ :4564: خدایا خودت مواظبش باش..........خدایااااااااااا لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ وای چی شده خدایا ....چرا خداجون خودت مواظبش باش که زودتر خوب بشه لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ معصومه :sad0: خدایا میدونم به حرفام اصن گوش نمیکنی ولی ... زودتر خوب بشه بیاد لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ چی شدههههه ؟؟؟ چرا ccu آخه ؟؟ :icon_pf (34): یکی به من توضیج بده خواهشا شوکه شدم اصلا ! از ته قلبم دعا می کنم برای سلامتیش... لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ معصومه خانم ایشالله حالش هر چه زودتر خوب بشه أَمَّنْ يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ يَكْشِفُ السُّوءَ لینک به دیدگاه
f.r20 659 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ ایشالا که حال دوستمون به زودی بهتر بشه... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده