ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ شاید دیگر زیورآلات بعنوان جا کلیدی یا جاسوئیچی در چین جذابیتی ندارد که باعث شده اینطور بیرحمانه حیوانات بی پناه را هر چند به مدت کوتاهی در پوشش پلاستیکی به معرض فروش بگذارند.:sad0: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حيوناي بيچاره. جيگرم آتيش گرفت:4564::4564::4564::4564::4564: 21 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ منم یه دونه از اون لاکپشتاش میخوام خوشگله 4 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ اشک کمه باید خون گریه کرد:4564: 5 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ تو جیب جا نمیشه که! فک کنم این چینیها تا چند سال دیگه آدم بکنن تو کیسه بجا جا کلیدی بفروشن. 8 لینک به دیدگاه
mahyar_hematpoor 118 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ اينم یه جور نوآوری خانم جیگرتت آتیش نگیره چند وقت دیگه از اعضای بدنم به جای جاسوئیچی استفاده می کنند 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ بعید میدونم زنده باشن یا حتی واقعی 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ واقعا جای تاسف داره وقتی سلاخی گوسفند، گاو و شتر رو از نزدیک ببینید، بیشتر میشه تاسف خورد کاش یکی از دوستان، مستندی از قربانی کردن شتر و نحوه کشتنش رو نشون میداد، که رگ خونی شتر رو پاره میکنن، و میزارن آروم آروم، شتر با فریاد زدن و ناله کردن، بمیره! 7 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ وقتی سلاخی گوسفند، گاو و شتر رو از نزدیک ببینید، بیشتر میشه تاسف خورد کاش یکی از دوستان، مستندی از قربانی کردن شتر و نحوه کشتنش رو نشون میداد، که رگ خونی شتر رو پاره میکنن، و میزارن آروم آروم، شتر با فریاد زدن و ناله کردن، بمیره! برادر من سلاخی این حیوانات هم دیدم کارای غیر انسانی زیادی هست که خیلی قابل توجه هست 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ برادر من سلاخی این حیوانات هم دیدم کارای غیر انسانی زیادی هست که خیلی قابل توجه هست آره متاسفانه 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ آره متاسفانه این تاپیک گویای یکسری بی رحمی ها انسان هست تصاویر تکان دهده از حیوان آزاری توسط انسان... 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ فکر کنم خشک شدس و گرنه تکون تکون میخورن خومن از مارمولکش خوشم اومد اگه بود یدونه کادو میخریدم میدادماون لاک پشته فکر کنم الکیه بابا تهش نوشتن با جوهر..لاک پشت زنده هر چند ساعت یبار ا د ر ا ر میکنه دو برابر اون کیسه که لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده