M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۲ درود...از این به بعد هر روز یک جمله در این تاپیک قرار میدهم تا با نظرات شما دوستان در مورد آن بیشتر آشنا شویم... 7 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۲ جمله اول: شازده کوچولو پرسید: پس آدم ها کجا هستند؟ آدم در بیابان احساس تنهایی می کند.. مار گفت: آدم با آدم ها هم احساس تنهایی می کند!! 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۲ جمله اول: شازده کوچولو پرسید: پس آدم ها کجا هستند؟ آدم در بیابان احساس تنهایی می کند.. مار گفت: آدم با آدم ها هم احساس تنهایی می کند!! آدمها دچار یک اتفاق هستند و دنیاشون اینقدر متفاوت هست و یجورهای سردر گم هستند که وقتی باهمدیگه هم باشند بازم تنها هستند. کسی حاضر نیست حال و روز دیگری رو درک کنه و باور کنه! 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۲ جمله دوم: جسارت زیادی میخواهد که خودت باشی! 2 لینک به دیدگاه
major7 280 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۲ جمله اول: شازده کوچولو پرسید: پس آدم ها کجا هستند؟ آدم در بیابان احساس تنهایی می کند.. مار گفت: آدم با آدم ها هم احساس تنهایی می کند!! شاید گمان شود انسان در شرایط خوب احساس تنهایی نداشته باشد. اما حقیقت این است که انسان همیشه احساس تنهایی می کند حتی اگر در ظاهر تنها نباشد. اصولا وقتی هر انسانی بخاطر انسانیتش و وجودش ،هویتی به نام ( من) داره نشون میده که در اصل تنهاست اما گاهی سرشو گرم میکنه با آدم های اطرافش . وقتی در ظاهرتنها میشه به همون هویت (من) نزدیک میشه 3 لینک به دیدگاه
major7 280 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۲ درود...از این به بعد هر روز یک جمله در این تاپیک قرار میدهم تا با نظرات شما دوستان در مورد آن بیشتر آشنا شویم... پیشنهاد میکنم خودت هم قبل از گذاشتن جمله بعدی نظرتو بدی.تشکر 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۲ جمله اول: شازده کوچولو پرسید: پس آدم ها کجا هستند؟ آدم در بیابان احساس تنهایی می کند.. مار گفت: آدم با آدم ها هم احساس تنهایی می کند!! گاهی اوقات واقعا انسان احساس تنهایی میکنه...فکر میکنه به ته خط رسیده، هیچ کس کنارش نیست، هیچ کس درکش نمیکنه و خودش تنهایی باید مسئولیت همه اعمالش رو بر عهده بگیره..شاید در این مواقع اعتقاده به خدا و اینکه یک خالق کنارش هست تسکین دهنده باشه...اما برخی از انسان ها همین تکیه گاه رو هم ندارند و واقعا تنها هستند. جمله دوم: جسارت زیادی میخواهد که خودت باشی! قبول دارم، چون در برخی از شرایط انسان ها منفعتشون رو ترجیح میدن و یا شرایطی پیش میاد که مجبور میشن خودشون نباشن..در آن شرایط خود بودن خیلی مهم هست..نه اینکه ادعای دیگری بودن رو داشته باشیم. 2 لینک به دیدگاه
major7 280 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ جمله دوم: جسارت زیادی میخواهد که خودت باشی! بعضی از انسان ها (شاید اکثریت قریب به اتفاقشون ) نقاب میزنن. این نقاب زدن دلایل مختلفی داره. شاید برای هر جامعه ای ، یک دلیل و یا چند دلیل اصلی داشته باشه . من علت اصلیه نقاب زدن مردم ایران رو این میدونم که میخوان پذیرفته بشن تو جامعه .میخوان بقیه پشت سرشون بگن فلانی آدم خوبیه . بخاطر اینکه حرف و نظر بقیه خیلی براشون مهمه و این مشکلیه که خیلی از ما ایرانیا بهش گرفتاریم متاسفانه . از خودمون میزنیم تا بقیه خوششون بیاد و تعریف ما رو بکنن. خب اگه واقعا کسی بخاطر پذیرفته شدن در اجتماع به خودش نقاب زده ، اگه نقابشو برداره با سدی مواجه میشه به نام افکار عمومی !! که در مقابلش به قضاوت میشینن. واقعا جسارت میخواد که آدم ، خودش باشه ، واقعا 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ کـســـانـی کــه بـه کـشــورشـــان افـتـخــار مـــی کـنـنـد کــم نـیـسـتـنـد ، ولـــی مـــا در تـــلاشــیـم نــسـلـی را بــسـازیـــم کـــه کشــورشـــان بــه آنــهـا افـتـخـــار کــنــــد . 2 لینک به دیدگاه
major7 280 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ کـســـانـی کــه بـه کـشــورشـــان افـتـخــار مـــی کـنـنـد کــم نـیـسـتـنـد ، ولـــی مـــا در تـــلاشــیـم نــسـلـی را بــسـازیـــم کـــه کشــورشـــان بــه آنــهـا افـتـخـــار کــنــــد . میشه منبع هر جمله ای رو که مینویسی بگی؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده