Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ من قبلا این سوال چالش برانگیز رو پرسیدم و جواب هم دادن تو همین تاپیک اون موقع دروغ گفته الان دوباره باید بگه 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ محمد چرا سوال چالش برانگیز می پرسی؟ من از شما سوال می پرسم: خودت چقدر میگیری؟ اون موقع که گفتم شوما نبودی حتماً من 750 میگیرم 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ اون موقع که گفتم شوما نبودی حتماً من 750 میگیرم آورین آورین خوب میگیری ها مجردی تازه کاری ولی خوبه 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ یه چیزی رو الان یادم اومد امروز یه دانشجو اومده بود اداره و داشت برای پایان نامه ش نظرسنجی میکرد. کار آماری میکرد. قسمتی از سوالش در باره میزان درآمد ماهیانه پرسیده بود... من به دروغ گفتم 800 واقعا نتونستم واقعیت رو بنویسم نمیدونم چرا..... 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ یه چیزی رو الان یادم اومدامروز یه دانشجو اومده بود اداره و داشت برای پایان نامه ش نظرسنجی میکرد. کار آماری میکرد. قسمتی از سوالش در باره میزان درآمد ماهیانه پرسیده بود... من به دروغ گفتم 800 واقعا نتونستم واقعیت رو بنویسم نمیدونم چرا..... بیا. آخه الان مثلاً راستشو میگفتی به بنده خدا، میومد ازت دزدی میکرد؟ :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ بیا. آخه الان مثلاً راستشو میگفتی به بنده خدا، میومد ازت دزدی میکرد؟ :icon_pf (34): اصلا دلیلش رو نمیدونم چرا اینو نوشتم باور کن البته راستشم میگفتم میگفت اووووووووه... چه خبرته؟ 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ اصلا دلیلش رو نمیدونم چرا اینو نوشتم باور کن البته راستشم میگفتم میگفت اووووووووه... چه خبرته؟ دقیقا منم ب همین دلیل نمیگم 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ اصلا دلیلش رو نمیدونم چرا اینو نوشتم باور کن البته راستشم میگفتم میگفت اووووووووه... چه خبرته؟ مثل اینکه رئیس جدید حسابی بهتون ساخته ها 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ مثل اینکه رئیس جدید حسابی بهتون ساخته ها صداشو در نیار 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ صداشو در نیار رئیس ما که به گمونم موندگاره :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ رئیس ما که به گمونم موندگاره :icon_pf (34): فکر نکنم. اونم میره قاطی باقالیا تنها مونده الان 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ فکر نکنم.اونم میره قاطی باقالیا تنها مونده الان خودش که از اول باقالی بود این مگسای گرد شیرینیو باید دریابیم 3 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ من به غریبه چون دیگه نمیبینه منو به فامیل بگی چه کم چه زیاد میگن کوفتت بشه. میگن چقد شانس داره ملعون..... 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۲ من به غریبه چون دیگه نمیبینه منو به فامیل بگی چه کم چه زیاد میگن کوفتت بشه. میگن چقد شانس داره ملعون..... داداش ببخشیدا...شما بچه کجا هستی داداش؟تا اونجا که ما میدونیم اسم شهر شاهی از 57 به بعد شده قائمشهر داداش. فامیلای شهر ما که اینجوری نیستن...عجب فامیلایی دارین توی شاهی داداش! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده