Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ درود به تمامی دوستان عزیز نواندیشانی با توجه به : پاک شدن اطلاعات یه هفته اخیر دوباره اطلاع رسانی میکنمپیشاپیش از همکاریتون سپاسگزارم سمت مدیریت تالار مهندسی شیمی به Farnoosh Khademi عزیز واگزار شده به ایشون تبریک میگم و امیدوارم موفق باشن. :flowerysmile: 21 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ منم مکررا تبریک میگم موفق باشی فرنوش جون لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ منم تبریک میگم فرنوش گلم، ایشالا که شاد و پیروز باشی:icon_gol::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ فرنوش جان تبریک میگم عزیزم!!!مبارکا باشه!!!!:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
علیرضارضایی 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۲ فرنوش حانم منم تبریک میگم .مبارک باشه. اما و اممممما این میز ها به هیچکی وفا نمیکنه لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۲ تبريك ميگم عزيزم اميدوارم مثل هميشه پر انرژي به فعاليتت ادامه بدي و موفق بشي لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۲ تبریک میگم عزیزم:hapydancsmil: و البته خسته نباشید به مدیر قبلی لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۲ الان تایپیک رو یافتم. :icon_pf (34): منم آرزوی موفقیت روز افزون جه تو دنیای حقیقی چه مجازی دارم برات فرنوش خانم. لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۲ درود به تمامی دوستان عزیز نواندیشانی با توجه به : پاک شدن اطلاعات یه هفته اخیر دوباره اطلاع رسانی میکنمپیشاپیش از همکاریتون سپاسگزارم سمت مدیریت تالار مهندسی شیمی به Farnoosh Khademi عزیز واگزار شده به ایشون تبریک میگم و امیدوارم موفق باشن. :flowerysmile: مرسی دوستم لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۲ مرسی دوستم فرنوش جان برات آرزوی موفقیت میکنم دوست خوبم و مطمئنم به نحو احسنت از پسش برمیای لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۲ منم مکررا تبریک میگمموفق باشی فرنوش جون مرسی.منم برای n مین بار تشکر میکنم. منم تبریک میگم فرنوش گلم، ایشالا که شاد و پیروز باشی:icon_gol::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: مرسی فائزه ی مهربون. تبریک میگم فرنوش جانم مرسی فریماه جونم.:aghosh: تبریک میگم بسیار میسپاسم. m_a[/MENTION]rch;1341215]فرنوش جان تبریک میگم عزیزم!!!مبارکا باشه!!!!:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: مرسی دوستم. تبریکات من هم بپذیر پذیرفتم دیگه.مرسی دوستم تبریک خانوم مدیر ممنونم.:icon_gol: تبریک میگم فرنوش خانم ممنونم آقا قاسم. فرنوش حانم منم تبریک میگم .مبارک باشه. اما و اممممما این میز ها به هیچکی وفا نمیکنه مرسی. نصیحتت یادم میمونه ،پدربزرگ لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۲ تبريك ميگم عزيزماميدوارم مثل هميشه پر انرژي به فعاليتت ادامه بدي و موفق بشي ممنونم، امیدوارم همینجوری که میگی باشه مبارک باشه... ممنونم. تبریک میگم عزیزم.... مرسی. تبریک میگم عزیزم:hapydancsmil: و البته خسته نباشید به مدیر قبلی مرسی خواهری مهربونم.:4uboxsmiley: الان تایپیک رو یافتم. :icon_pf (34):منم آرزوی موفقیت روز افزون جه تو دنیای حقیقی چه مجازی دارم برات فرنوش خانم. ممنونم آقا اردشیر. لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۲ تبریک میگم عزیزم....شرمنده من الان تاپیک و دیدم:4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده