Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 29 بهمن، 2013 درود به تمامی دوستان عزیز نواندیشانی با توجه به : پاک شدن اطلاعات یه هفته اخیر دوباره اطلاع رسانی میکنمپیشاپیش از همکاریتون سپاسگزارم سمت مدیریت تالار مهندسی شیمی به Farnoosh Khademi عزیز واگزار شده به ایشون تبریک میگم و امیدوارم موفق باشن. :flowerysmile: 21
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 29 بهمن، 2013 منم تبریک میگم فرنوش گلم، ایشالا که شاد و پیروز باشی:icon_gol::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:
elh@m_arch 1548 ارسال شده در 29 بهمن، 2013 فرنوش جان تبریک میگم عزیزم!!!مبارکا باشه!!!!:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:
علیرضارضایی 790 ارسال شده در 29 بهمن، 2013 فرنوش حانم منم تبریک میگم .مبارک باشه. اما و اممممما این میز ها به هیچکی وفا نمیکنه
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 29 بهمن، 2013 تبريك ميگم عزيزم اميدوارم مثل هميشه پر انرژي به فعاليتت ادامه بدي و موفق بشي
.Apameh 25173 ارسال شده در 1 اسفند، 2013 تبریک میگم عزیزم:hapydancsmil: و البته خسته نباشید به مدیر قبلی
a.namdar 5908 ارسال شده در 1 اسفند، 2013 الان تایپیک رو یافتم. :icon_pf (34): منم آرزوی موفقیت روز افزون جه تو دنیای حقیقی چه مجازی دارم برات فرنوش خانم.
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 3 اسفند، 2013 درود به تمامی دوستان عزیز نواندیشانی با توجه به : پاک شدن اطلاعات یه هفته اخیر دوباره اطلاع رسانی میکنمپیشاپیش از همکاریتون سپاسگزارم سمت مدیریت تالار مهندسی شیمی به Farnoosh Khademi عزیز واگزار شده به ایشون تبریک میگم و امیدوارم موفق باشن. :flowerysmile: مرسی دوستم
Abbas.H 15131 ارسال شده در 3 اسفند، 2013 مرسی دوستم فرنوش جان برات آرزوی موفقیت میکنم دوست خوبم و مطمئنم به نحو احسنت از پسش برمیای
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 3 اسفند، 2013 منم مکررا تبریک میگمموفق باشی فرنوش جون مرسی.منم برای n مین بار تشکر میکنم. منم تبریک میگم فرنوش گلم، ایشالا که شاد و پیروز باشی:icon_gol::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: مرسی فائزه ی مهربون. تبریک میگم فرنوش جانم مرسی فریماه جونم.:aghosh: تبریک میگم بسیار میسپاسم. m_a[/MENTION]rch;1341215]فرنوش جان تبریک میگم عزیزم!!!مبارکا باشه!!!!:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: مرسی دوستم. تبریکات من هم بپذیر پذیرفتم دیگه.مرسی دوستم تبریک خانوم مدیر ممنونم.:icon_gol: تبریک میگم فرنوش خانم ممنونم آقا قاسم. فرنوش حانم منم تبریک میگم .مبارک باشه. اما و اممممما این میز ها به هیچکی وفا نمیکنه مرسی. نصیحتت یادم میمونه ،پدربزرگ
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 3 اسفند، 2013 تبريك ميگم عزيزماميدوارم مثل هميشه پر انرژي به فعاليتت ادامه بدي و موفق بشي ممنونم، امیدوارم همینجوری که میگی باشه مبارک باشه... ممنونم. تبریک میگم عزیزم.... مرسی. تبریک میگم عزیزم:hapydancsmil: و البته خسته نباشید به مدیر قبلی مرسی خواهری مهربونم.:4uboxsmiley: الان تایپیک رو یافتم. :icon_pf (34):منم آرزوی موفقیت روز افزون جه تو دنیای حقیقی چه مجازی دارم برات فرنوش خانم. ممنونم آقا اردشیر.
zahra22 19501 ارسال شده در 3 اسفند، 2013 تبریک میگم عزیزم....شرمنده من الان تاپیک و دیدم:4uboxsmiley:
ارسال های توصیه شده