masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۲ سلام به همگی:hapydancsmil: میخوام هر کی وارد این تاپیک میشه بگه که برای چی داره زندگی میکنه..یا بهتر بگم هدف اصلیش ( یعنی هدفی که تمام اهداف دیگه اش رو سازماندهی میکنه و به افکار و اعمالش خط میده) چیه؟ فقط نظر شخصیتون رو بگید...ممنون میشم. بعدا میتونیم با هم راجع بهش صحبت کنیم 7 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۲ راستشو بخواي ديگه هدف مشخصي براي زندگي كردن ندارم.زندگي ميكنم چون فعلا بايد نفس بكشمو زنده بمونم. اگه اختيار زنده موندنم دست خودم بود الان اين دنيا نبودم.كلا انگيزه زندگي كردنو به زور ازم گرفتن تا الان كه نتونستم با خودم كنار بيام و بتونم هدف مشخصي را براي خودم درنظر بگيرم. حالا تا بعد.............. 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۲ من دارم زندگی میکنم. برای شاد بودن خانوادم. برای موندگاریشون. تا بتونم. با یه لبخندم. با بودنم.. بهشون انرزی بدم.. 6 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۲ والا برا چیشو نمیدونم ولی چون هنوز دارم نفس میکشم پس محکوم به زندگی کردن هستم !!! خیلی سخته ؛ نه ؟!؟!؟!؟!؟ 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۲ والا برا چیشو نمیدونم ولی چون هنوز دارم نفس میکشم پس محکوم به زندگی کردن هستم !!! خیلی سخته ؛ نه ؟!؟!؟!؟!؟ نه... 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۲ من در راه تکامل اهدافم هستم و از زندگیم راضی ام وقتی همه چی عالی و بی نقص باشه ...بازم دل آدمو میزنه این بالا پایینارو سخت نگیرید دوستای گلم 7 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۲ منم که هی نفسی هست و اینکه خدا خواسته زنده بمونم و دلیلشو خودش میدونه وبس 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۲ منم که هی نفسی هست و اینکه خدا خواسته زنده بمونم و دلیلشو خودش میدونه وبس 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۲ من دارم زندگی میکنم. برای خانوادم. برای دوستای عزیزم... زندگی میکنم. که به سرانجام برسونم. موفقیتهامو. و غیره. 2 لینک به دیدگاه
SaHaR AnGeL 111 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۲ دارم واسه یکی زندگی میکنم و اینکه زندگی میکنم تا بزرگ بشم بعد میخوام برم دور دنیا رو بگردم ینی همه جای دنیا رو بگردم اصنم شوخی نیست و واقعن هدفمه 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۲ من برای پدر و مادرم زندگی میکنم(لبته شاید بعضیا بگن اشتباهه)...درسته ادم از خیلی از چیزاش میگذرهرولی همین که کنارشونم کلی برام ارامش داره:hapydancsmil: موفقیت من رضایتمندی و خوشحالی اوناست دیگه پس اینجوری به اهدافمم میرسم 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ بهخاطر هدفمون به خاطر دیگران. به خاطر خودمون. به خاطر دوستایی که منتظر ارامش ما هستن . که با ارامش و بودنمان ارامش بگیرن. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده