Hanaaneh 28168 ارسال شده در 19 بهمن، 2013 جوانی با چاقو وارد مسجد شد و گفت : بین شما کسی هست که مسلمان باشد ؟ همه با ترس و تعجب به هم نگاه کردند و سکوت در مسجد حکمفرما شد ، بالاخره پیرمردی با ریش سفید از جا برخواست و گفت : آری من مسلمانم. جوان به پیرمرد نگاهی کرد و گفت با من بیا ، پیرمرد بدنبال جوان براه افتاد و با هم چند قدمی از مسجد دور شدند ، جوان با اشاره به گله گوسفندان به پیرمرد گفت که میخواهد تمام آنها را قربانی کند و بین فقرا پخش کند و به کمک احتیاج دارد . پیرمرد و جوان مشغول قربانی کردن گوسفندان شدند و پس از مدتی پیرمرد خسته شد و به جوان گفت که به مسجد بازگردد و شخص دیگری را برای کمک با خود بیاورد. جوان با چاقوی خون آلود به مسجد بازگشت و باز پرسید : آیا مسلمان دیگری در بین شما هست ؟ افراد حاضر در مسجد که گمان کردند جوان پیرمرد را بقتل رسانده نگاهشان را به پیش نماز مسجد دوختند . پیش نماز رو به جمعیت کرد و گفت : چرا نگاه میکنید ، به عیسی مسیح قسم که با چند رکعت نماز خواندن کسی مسلمان نمیشود ... 16
bar☻☻n 5895 ارسال شده در 20 بهمن، 2013 چرا نگاه میکنید ، به عیسی مسیح قسم که با چند رکعت نماز خواندن کسی مسلمان نمیشود ... سلاممم ممنونیم راضیه ی گلم. پیامش رو من متوجه نشدم راضیه جان. چی بود قضیه؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 5
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 20 بهمن، 2013 سلاممم ممنونیم راضیه ی گلم. پیامش رو من متوجه نشدم راضیه جان. چی بود قضیه؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 به خاطر ترس ایمانشو فروخت(البته برداشت من اینه) 5
bar☻☻n 5895 ارسال شده در 20 بهمن، 2013 به خاطر ترس ایمانشو فروخت(البته برداشت من اینه) میگم... مسیحیا مسجد دارن؟ کلّاً گنگه برای من. فریاااد 5
Hanaaneh 28168 مالک ارسال شده در 20 بهمن، 2013 میگم... مسیحیا مسجد دارن؟ کلّاً گنگه برای من. فریاااد به نظر من اون فرد انقدر که ترسید یادش رفت مسلمونه برا همین گفت به عیسی مسیح قسم 4
Gandom.E 17805 ارسال شده در 20 بهمن، 2013 به نظر من اون فرد انقدر که ترسید یادش رفت مسلمونه برا همین گفت به عیسی مسیح قسم عزیزم به خاطر این به مسیح قسم خورد که وانمود کنه مسلمون نیست و مسیحیه تا باهاش کاری نداشته باشن 5
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 20 بهمن، 2013 ولی من در همه صورت میگم با افتخار اسم مسلمونی رو (حداقل) به دوش میکشم این حکایت مال اعراب عراقه 3
Hanaaneh 28168 مالک ارسال شده در 20 بهمن، 2013 ولی من در همه صورت میگم با افتخار اسم مسلمونی رو (حداقل) به دوش میکشماین حکایت مال اعراب عراقه نچ همه جا نمونشو هست حالا نه به این صورت اما تو همین مایه هان 5
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 20 بهمن، 2013 نچ همه جا نمونشو هستحالا نه به این صورت اما تو همین مایه هان آآآ نهه منظورم اینه که این شامل حال اونا میشه اونایی که دین و ایمانشونو به یه پخخخخخخخخ می بازن 3
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 20 بهمن، 2013 دقیقا همونایی که تا یه مشکل کوچولو تو زندگیشون پیش میاد میگن خدا ما رو دوست نداره این شامل حال اوناس اونایی که زیر حرف و قول دینیشون میزنن 3
ارسال های توصیه شده