رفتن به مطلب

تا اطلاع ثانوی بی نام

ارسال های توصیه شده

سلام:icon_redface:

راستش داشتم تو انجمن چرخ میزدم که چشمم به این خورد:

4nx0z2f6bdfhr03h2i4.jpg

بیشترین کاربران آنلاین دوم تیر ماه 91 ساعت 3 بعد از ظهر:hanghead:

راستش یه چیزی به ذهنم اومد... یعنی در اصل یه سوال:ws37:

چرا علی رغم گذشت یک سال هنوز رکورد این قضیه شکسته نشده؟:sigh:

به نظر شما چه عاملی بیشتر دخیل هست در این که کاربر ها بیشتر در انجمن سر بزنن و فعالیت کنن؟

چه کنیم که تاریخ تکرار بشه و رکورد شکسته بشه؟

بیشترین رکوردی که شما از آمار بازدید کنندگان انجمن به یاد دارین چقدره؟:ws52:

ممنون:icon_gol:

• Like 22
لینک به دیدگاه
سلام:icon_redface:

راستش داشتم تو انجمن چرخ میزدم که چشمم به این خورد:

4nx0z2f6bdfhr03h2i4.jpg

بیشترین کاربران آنلاین دوم تیر ماه 91 ساعت 3 بعد از ظهر:hanghead:

راستش یه چیزی به ذهنم اومد... یعنی در اصل یه سوال:ws37:

چرا علی رغم گذشت یک سال هنوز رکورد این قضیه شکسته نشده؟:sigh:

به نظر شما چه عاملی بیشتر دخیل هست در این که کاربر ها بیشتر در انجمن سر بزنن و فعالیت کنن؟

چه کنیم که تاریخ تکرار بشه و رکورد شکسته بشه؟

بیشترین رکوردی که شما از آمار بازدید کنندگان انجمن به یاد دارین چقدره؟:ws52:

ممنون:icon_gol:

آقا ماهیت تاپیک خوبه ها. فقط این عدده اشتباهه :ws3:

بر اساس یه مشکل فنی یهو شاید به مدت فقط یکی دو دقیقه امار نزدیک به دو برابر رسید و انقدر شد که از این تعداد اون لحظه شاید فقط یک دهمشون عضو بودن و بقیه مهمان. درحالیکه اون موقع تعداد مهمانامون خیلی کمتر بود. امار کلی رو یادم نیست. ولی بیشتر کاربران عضو شده آنلاین 100 نفر 110 نفر اینا بوده.

اما چیزی که بیشترین تأثیر رو داره شور و هیجان داخل تالاراس و فعال بودن تالارا.

خب اون موقع که این امار 100 کاربر و اینا بود تالارا اغلب فعال بودن. یا مسابقه ای بود یا بحثی بود یا نه یه پست معمولی علمی بود. ولی تالاری نبود که آخرین پستش بیشتر از 1 روز گذشته باشه (حتی غیرفعال ترین تالارا) میزان اسپمینگ هم بیشتر بود انصافاً و واقعاً تأثیر گذار:ws3:

ولی خب همین الان که این پستو میزنم بهترین تالار مهندسی آخرین پستش واسه 40 دقیقه پیشه. حالا بماند دوهفته پیش و یه هفته پیش و اینا هم هست. کمتر پستی هم هست که حالت بحث و مسابقه و اینا باشه. یعنی اون شور و هیجان خیلی ضعیف شده. مسئله فردی هم روش خیلی تأثیر داره ها. اینکه کلاً تو دنیای واقعی هم حس و حال و شور و هیجان کمتر شده. واسه همین بچه هام اکثراً زیاد حسشو ندارن مثل قبل (نمونه بارزش خود منم)

البته اینو بگم درسته از نظر عددی کمتر شده ولی خب من خودم با اون حجم اسپم زیاد با اینکه جذاب بود، زیاد موافق نبودم و از این نظر کیفیت بهتر شده. بحثا تو تالارا کم شده که خب از نظر کیفیت منفی بوده ولی یه سری بحثای و کارای خاص که تو بعضی تالارا میشه کیفیت خیلی بالایی دارن. خیلی خوبه که بشه این مدل بحثا رو دوباره گسترش داد که به نوعی نیاز به بازتر بودن ذهن و خلاقیت بیشتر تو ایجاد مباحث علمی مختلف و داشتن اون حوصله بین همه بچه ها واسه شرکت کردن تو بحثا. حالا این بحثا واسه اینکه خیلی هم خسته کننده نشه میتونه با شوخی و اسپم هم همراه باشه (نه جوری که بحثو منحرف کنه ها).

مسابقات جالب و جذاب هم میتونه تأثیرگذار باشه. یه مسابقه جالب تو یه تالاری برگزار میشه، تو اون برهه زمانی برگزاری مسابقه آمار اون تالار میره بالا که واقعاً میشه گفت مسابقهه تأثیرگذار بوده.

• Like 13
لینک به دیدگاه

بر اساس یه مشکل فنی یهو شاید به مدت فقط یکی دو دقیقه امار نزدیک به دو برابر رسید و انقدر شد که از این تعداد اون لحظه شاید فقط یک دهمشون عضو بودن و بقیه مهمان. درحالیکه اون موقع تعداد مهمانامون خیلی کمتر بود. امار کلی رو یادم نیست. ولی بیشتر کاربران عضو شده آنلاین 100 نفر 110 نفر اینا بوده.

خب اون موقع که این امار 100 کاربر و اینا بود تالارا اغلب فعال بودن. یا مسابقه ای بود یا بحثی بود یا نه یه پست معمولی علمی بود. ولی تالاری نبود که آخرین پستش بیشتر از 1 روز گذشته باشه (حتی غیرفعال ترین تالارا) میزان اسپمینگ هم بیشتر بود انصافاً و واقعاً تأثیر گذار:ws3:

ولی خب همین الان که این پستو میزنم بهترین تالار مهندسی آخرین پستش واسه 40 دقیقه پیشه. حالا بماند دوهفته پیش و یه هفته پیش و اینا هم هست. کمتر پستی هم هست که حالت بحث و مسابقه و اینا باشه. یعنی اون شور و هیجان خیلی ضعیف شده. مسئله فردی هم روش خیلی تأثیر داره ها. اینکه کلاً تو دنیای واقعی هم حس و حال و شور و هیجان کمتر شده. واسه همین بچه هام اکثراً زیاد حسشو ندارن مثل قبل (نمونه بارزش خود منم)

البته اینو بگم درسته از نظر عددی کمتر شده ولی خب من خودم با اون حجم اسپم زیاد با اینکه جذاب بود، زیاد موافق نبودم و از این نظر کیفیت بهتر شده. بحثا تو تالارا کم شده که خب از نظر کیفیت منفی بوده ولی یه سری بحثای و کارای خاص که تو بعضی تالارا میشه کیفیت خیلی بالایی دارن. خیلی خوبه که بشه این مدل بحثا رو دوباره گسترش داد که به نوعی نیاز به بازتر بودن ذهن و خلاقیت بیشتر تو ایجاد مباحث علمی مختلف و داشتن اون حوصله بین همه بچه ها واسه شرکت کردن تو بحثا. حالا این بحثا واسه اینکه خیلی هم خسته کننده نشه میتونه با شوخی و اسپم هم همراه باشه (نه جوری که بحثو منحرف کنه ها).

مسابقات جالب و جذاب هم میتونه تأثیرگذار باشه. یه مسابقه جالب تو یه تالاری برگزار میشه، تو اون برهه زمانی برگزاری مسابقه آمار اون تالار میره بالا که واقعاً میشه گفت مسابقهه تأثیرگذار بوده.

:banel_smiley_4:

خب البته کاش یه جوری این عدد رو درست میکردین که آمار واقعی دستمون بیاد

اما بازم یه سوال دیگه که اینجا مطرح میشه اینه که چه راهکار های عملی ای برای حل این مشکل پیشنهاد میکنین؟

• Like 9
لینک به دیدگاه
:banel_smiley_4:

خب البته کاش یه جوری این عدد رو درست میکردین که آمار واقعی دستمون بیاد

اما بازم یه سوال دیگه که اینجا مطرح میشه اینه که چه راهکار های عملی ای برای حل این مشکل پیشنهاد میکنین؟

چیکار کنم، نمیشه. وگرنه خودمم دوست دارم بدونم واقعیش چی بوده :ws3:

الان دقت کردم دیدم چه پست قبلیم طولانی شد :ws3:

راهکار خیلی عملی و دقیق که نمیشه گفت الان تو ذهنم هست. ولی خب چیزی که فعلاً به ذهنم میاد همیناس:

برگزاری مسابقات بیشتر - انقدر بی حس و حال نبودن و شرکت بیشتر تو بحثای علمی تالارا - گرم گرفتن بیشتر با بقیه (حتی کسایی که نمیشناسیم)

من خودمم شاید اینا رو انجام نمیدم خیلی وقتا. ولی واقعاً به نظرم موثره.

• Like 9
لینک به دیدگاه

حالا برید اونا که واسه خودشیرینی تاپیک میزدند اسپم (خفیف) ممنوع شه و تالار گفت وگو آزاد و زنگ تفریح حذف شه رو وردارید بیارید جواب گو باشن :ws3:

یارو مثلا رشتش هنر یا مدیریت یا فلسفه و این چیزاست..خیلی هم دوست داره بیاد اینجا فعالیت کنه

میره تو تالارش فوقش چند تا تاپیک میخونه و تشکر میزنه یا 2 تا تاپیک هم خودش میزنه..کاملا علمی

بعدش چی کار کنه؟ :ws3:حوصلش سر میره میره دنبال کارای دیگه.

یا همه تالارا باید مثل تالار مکانیک و شهرسازی اینا باشه...یا یه مکان عمومی برای همه وجود داشته باشه :ws37:

• Like 10
لینک به دیدگاه
حالا برید اونا که واسه خودشیرینی تاپیک میزدند اسپم (خفیف) ممنوع شه و تالار گفت وگو آزاد و زنگ تفریح حذف شه رو وردارید بیارید جواب گو باشن :ws3:

یارو مثلا رشتش هنر یا مدیریت یا فلسفه و این چیزاست..خیلی هم دوست داره بیاد اینجا فعالیت کنه

میره تو تالارش فوقش چند تا تاپیک میخونه و تشکر میزنه یا 2 تا تاپیک هم خودش میزنه..کاملا علمی

یا همه تالارا باید مثل تالار مکانیک و شهرسازی اینا باشه...یا یه مکان عمومی برای همه وجود داشته باشه :ws37:

به به سلام علیکم. بابا خودشیرینی چیه :icon_pf (34): هرکس نظری داره خب. اونا هم نظرشونو میگفتن.

منم خودم اون تیریپ زنگ تفریحو اینا رو دوست نداشتم و ندارم. اسپم دوست دارما :whistle: (هرچند حسش نمیاد الان) ولی خب تو جای خودش. نه صفر باشه نه خیلی زیاد.

گفتگوی آزاد رو خیلی وقتا حرفش شده ولی هیچ وقت حذف نشده که :ws3:

چون قبول دارم واقعاً خیلیا تو تالارای تخصصیشون دست تنها هستن و خودشونن و خودشون :icon_pf (34):

• Like 9
لینک به دیدگاه

گفتگوی آزاد رو خیلی وقتا حرفش شده ولی هیچ وقت حذف نشده که :ws3:

حذف می شد بهتر از وضع الانش بود...بازم میگفتیم حذف شده....الانم درواقع حذف شده فقط یه چیز ظاهری ازش مونده :ws3:

قبلا مثلا از هر قشری میومدند تو سایت ....چه با تخصص چه بدون تخصص...با کار بیکار و دانشجو و غیر دانشجو ...ولی اومدید برای اینکه فضا علمی تر شه محدودش کردید فقط به یسری دانشجوی دنبال علم

انگیزه اومدن برای خیلی ها از بین رفت :ws37:

بحث درباره تعداد کاربرای انلاین تو سایت و تعداد بازدید و ایناست به کیفیتش کار نداریم فعلا

همین افزایش بازدید باعث می شد خیلی ها جذب شن که از توشون متخصص و کاربر فعال هم بیرون میومد.

به مشغله کاری و زندگی و وقت نداشتن هم ربط نداره...اگه انگیزه و جذابیت باشه هر کسی میتونه از لا ب لای کاراش وقت پیدا کنه بیاد سر بزنه و یه فعالیتی بکنه.

• Like 10
لینک به دیدگاه
حذف می شد بهتر از وضع الانش بود...بازم میگفتیم حذف شده....الانم درواقع حذف شده فقط یه چیز ظاهری ازش مونده :ws3:

قبلا مثلا از هر قشری میومدند تو سایت ....چه با تخصص چه بدون تخصص...با کار بیکار و دانشجو و غیر دانشجو ...ولی اومدید برای اینکه فضا علمی تر شه محدودش کردید فقط به یسری دانشجوی دنبال علم

بحث درباره تعداد کاربرای انلاین تو سایت و تعداد بازدید و ایناست به کیفیتش کار نداریم فعلا

همین افزایش بازدید باعث می شد خیلی ها جذب شن که از توشون متخصص و کاربر فعال هم بیرون میومد.

به مشغله کاری و زندگی و وقت نداشتن هم ربط نداره...اگه انگیزه و جذابیت باشه هر کسی میتونه از لا ب لای کاراش وقت پیدا کنه بیاد سر بزنه و یه فعالیتی بکنه.

تشویق کردیم واسه فعالیت علمی ولی محدود که نکردیم :ws52:

گفتگوی آزادم همونه دیگه :ws3: خود بچه ها اونقدر فعال نیستن. گفتگوهای صمیمانه تالارای مختلف هستن (قهوه خونه سمندون، دارالمجانین، شبستانه، تالارای علمی و ...) مسابقه تشخیص هویت یا حدس عکس و 20 سوالی و اینا هست، تاپیکای طنز گونه و غیرطنز و .... تقریباً تاپیکا همه هستن، ولی اون بیشتر اون حس و حاله نیست :ws3:

نه حوصله بحث کردن هستش نه حوصله اسپم و شوخی و ...

• Like 4
لینک به دیدگاه

دقیقا موافقم

به نظرم نباید خیلی سخت گرفت که حالا مثلا من که میام انجمن خودمو موظف بدونم فقط کار علمی بکنم :ws3:و حالا اگه از یه تاپیک بی ربط سر درآوردم بگم وای من از مسیرم منحرف شدم!

یه دلیلشم که گفتن همین نبودن تاپیکای بحث و مسابقه است. من خودمو میگم: خیلی مشتاقم که تو بحثا شرکت کنم و از بقیه چیز یاد بگیرم. ولی اگه وسطش اسپم کنم میترسم که صاحابش بیاد بندازم بیرون:hanghead: در صورتی که اگه همون اسپم هم مدیریت بشه بحثم جلو میره

(مخالفم که میگی حس و حال واسه شوخی هم حتی نیست، فکر نکنم این جوری باشه ها من که خودم پر این حس و حالام:ws3:فکر کنم از بس گفته شده اسپم ممنوع این حس و حالم تهدید شده)

• Like 5
لینک به دیدگاه
تشویق کردیم واسه فعالیت علمی ولی محدود که نکردیم :ws52:

گفتگوی آزادم همونه دیگه :ws3: خود بچه ها اونقدر فعال نیستن. گفتگوهای صمیمانه تالارای مختلف هستن (قهوه خونه سمندون، دارالمجانین، شبستانه، تالارای علمی و ...) مسابقه تشخیص هویت یا حدس عکس و 20 سوالی و اینا هست، تاپیکای طنز گونه و غیرطنز و .... تقریباً تاپیکا همه هستن، ولی اون بیشتر اون حس و حاله نیست :ws3:

نه حوصله بحث کردن هستش نه حوصله اسپم و شوخی و ...

محدود کردید:vahidrk:

مگه میشه یهو همه با هم حوصله نداشته باشن دیگه و حسشون از بین بره؟

کیفیت رو خواستید بر کمیت ترجیح بدید اینگونه شد .

خود من و خیلی کسای دیگه که میشناختم هر روز چند ساعت تو نت هستیم میگذرونیم جاهای دیگه و سایتهای دیگه...هم حس داریم هم حال

قبلا همین وقت رو اینجا میگذروندیم

وقتی خود سمندون نیست دیگه قهوه خونه سمندون به چه درد میخوره؟ :ws3:

دقیقا موافقم

به نظرم نباید خیلی سخت گرفت که حالا مثلا من که میام انجمن خودمو موظف بدونم فقط کار علمی بکنم :ws3:و حالا اگه از یه تاپیک بی ربط سر درآوردم بگم وای من از مسیرم منحرف شدم!

یه دلیلشم که گفتن همین نبودن تاپیکای بحث و مسابقه است. من خودمو میگم: خیلی مشتاقم که تو بحثا شرکت کنم و از بقیه چیز یاد بگیرم. ولی اگه وسطش اسپم کنم میترسم که صاحابش بیاد بندازم بیرون:hanghead: در صورتی که اگه همون اسپم هم مدیریت بشه بحثم جلو میره

(مخالفم که میگی حس و حال واسه شوخی هم حتی نیست، فکر نکنم این جوری باشه ها من که خودم پر این حس و حالام:ws3:فکر کنم از بس گفته شده اسپم ممنوع این حس و حالم تهدید شده)

اوهوم. سخت گیری بیخودی گرفته شد

خیلی جاها هم به کسایی که صرفا کار علمی نمیکردند توهین میشد

انگیزه حضور از بین رفت :ws3:

حالا بحث فقط اسپم و شوخی و اینا نیستا

کلا محدود کردن و آقا بالا سر شدن نباید باشه.

--------------

حالا این بحثا به کنار راه حل بدید :ws3:

تعداد آدمای بیشتر و تاپیک های جذاب تر برای همه میتونه موثر باشد

• Like 5
لینک به دیدگاه

:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

یه پیشنهاد خودم دارم

و اونم اینکه درصد بچه های فعال از کاربران فعال یه جای سایت نوشته بشه

حداقل یه جوری بشه رغبت درست کرد بچه ها به غیرتشون بر بخوره:w000:

• Like 4
لینک به دیدگاه
دقیقا موافقم

آقا به اسپمرا پرو بال بدید:ws3:تنها راه علمیش همینه!!!!!!!!!!!1:w58:

ای بابا شما که دیگه باید نمونه هاشو تو تالار خودمون دیده باشین :ws3: جوزف حرفه ای رو تو تالار داریم :ws3:

این بحثای اخیرم توش اسپم شده دیگه. ممنوع نشده که. مگه اینکه دیگه خیلی زیاد که اونم اگه موضوع پرت شده باشه، بعداً پاک میشه که دیگه هم به تاپیک که بقیه می بینن لطمه نخوره هم به بحث اسپمینگی که اون موقع میشه :ws3: مثلاً تو اینا:

http://www.noandishaan.com/forums/thread117650-3.html

http://www.noandishaan.com/forums/thread115815-2.html

پاتوقم هست دیگه:

http://www.noandishaan.com/forums/thread58716-195.html

• Like 4
لینک به دیدگاه
محدود کردید:vahidrk:

مگه میشه یهو همه با هم حوصله نداشته باشن دیگه و حسشون از بین بره؟

کیفیت رو خواستید بر کمیت ترجیح بدید اینگونه شد .

خود من و خیلی کسای دیگه که میشناختم هر روز چند ساعت تو نت هستیم میگذرونیم جاهای دیگه و سایتهای دیگه...هم حس داریم هم حال

قبلا همین وقت رو اینجا میگذروندیم

وقتی خود سمندون نیست دیگه قهوه خونه سمندون به چه درد میخوره؟ :ws3:

اوهوم. سخت گیری بیخودی گرفته شد

خیلی جاها هم به کسایی که صرفا کار علمی نمیکردند توهین میشد

انگیزه حضور از بین رفت :ws3:

حالا بحث فقط اسپم و شوخی و اینا نیستا

کلا محدود کردن و آقا بالا سر شدن نباید باشه.

--------------

حالا این بحثا به کنار راه حل بدید :ws3:

تعداد آدمای بیشتر و تاپیک های جذاب تر برای همه میتونه موثر باشد

نشسته هی میگه محدود کردین :ws3: فقط تالار مذهبی محدود شده بود که :ws52: اونم فقط عده معدودی توش فعالیت داشتن و خب کلاً به دردسر و اخطار از فیلینگش نمیارزید. هنوزم که هنوزه بعد این همه مدت بعضی وقتا ترکشای اخطارشون میاد یه تاپیک زیرخاکیو یهویی اخطار میدن :ws3:

اون کم شدن حس و حال که نمیگم یهو بوده. به مرور بوده و خب بین بچه ها پخش میشه.

ولی حالا از اصل موضوع که پیشنهاد دادنه دور نشیم، خصوصی این محدود شدنو بهم بوگو ببینم چی بوده خب :ws52: چون گفتن بقیه بهتره دیگه. البته اگرم فکر میکنی تو همینجا گفته بشه بهتره، همینجا بوگو.

یه پیشنهاد خودم دارم

و اونم اینکه درصد بچه های فعال از کاربران فعال یه جای سایت نوشته بشه

حداقل یه جوری بشه رغبت درست کرد بچه ها به غیرتشون بر بخوره:w000:

چی؟ :ws52: درصد بچه های فعال از کاربران فعال؟ :ws52: زیرنویس کن ببینم چی گفتی :ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
چی؟ :ws52: درصد بچه های فعال از کاربران فعال؟ :ws52: زیرنویس کن ببینم چی گفتی :ws3:

ببینین

ما تو کل انجمن یه سری کاربر داریم تحت عنوان "کاربر فعال"

خب حالا مثلا اگه از 100 تا کاربر با این عنوان 20 تاشون آنلاین باشن اون درصد میشه 20%

البته خب فکر نکنم سودی برا خود انجمن داشته باشه

ولی به نظرم یه سری کارها رو باید انجام داد که بچه ها فعال تر بشن

و البته یه چیز دیگه

مثلا همین عنوان ها... میشه به جای اینکه این همه عنوان برا کاربرا قرار بدیم، یه جورایی یه سرگروه داشته باشن و خود سرگروه به تشخیص خودش عنوان بده

مثلا مدیریت تالار مکانیک عنوان کاربر هاش رو خودش مشخص کنه که بتونه عنوان های زیادی رو هم ایجاد کنه این باعث میشه نا خود آگاه یه سری احساس مسئولیت کنن

یا چیزایی از این دست

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...