Abbas.H 15131 ارسال شده در 21 دی، 2013 سلام سوالات و درخواست هاتون رو در این تاپیک مطرح کنید دوستان :rose: 7
m@f 1923 ارسال شده در 1 بهمن، 2013 سلام برمهندسین برق نو اندیشان یه جزوه خوب وروان در مورد الکترو مغناطیس میخواستم ممنون میشم کمکم کنید 5
a.namdar 5908 ارسال شده در 11 فروردین، 2014 سلام. یک سوال داشتم: تو LEDها، زیرآیند bias ربطی به ولتاژ Bias داره؟ منظور از زیرایند بایاس چیه؟ 4
Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 12 فروردین، 2014 سلام. یک سوال داشتم: تو LEDها، زیرآیند bias ربطی به ولتاژ Bias داره؟ منظور از زیرایند بایاس چیه؟ سلام نمیدونم والا من اولین باره همچین اصطلاحی میشنوم 6
a.namdar 5908 ارسال شده در 12 فروردین، 2014 سلامنمیدونم والا من اولین باره همچین اصطلاحی میشنوم مرسی سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد. شاید یه چیزی باشه که در فرایند ساخت LED استفاده میشه (شاید تو قرار دادن لایه کاتد یا شاید کپسوله کردنش). احتمالا تو ساختار نهایی باقی نمیمونه. 6
Sh.92 3961 ارسال شده در 23 فروردین، 2014 سلام از دوستانی که پردازش تصویر کار کردن کسی در مورد PCA مطلب داره ؟ 5
Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 24 فروردین، 2014 سلام از دوستانی که پردازش تصویر کار کردن کسی در مورد PCA مطلب داره ؟ سلام مطلب کوتاهیه اما شاید به کارتون بیاد http://www.noandishaan.com/forums/thread85176.html 6
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 25 فروردین، 2014 سلام یک سوال داشتم از بچه های قدرت اقا توی مرکز ما یک تابلو هست که با کلید استپ استارت عمل میکنه و لامپهای اون قسمت توسط کنتاکتور رو روشن میکنه امروز ناگهان اتصالی کرد و با صدای خیلی عجیب برق قطع شد وقتی باز رسی کردم دیدم دوفاز از برق اصلی ساختمان رو هم قطع کرده اون دوفاز رو وصل کردم و رفتم سراغ تابلو وقتی وقی برق رو وصل میکنم دوباره فیوزهای تابلو میسوزه بار خروجی کنتاکتور رو هم قطع کردم فیوزها سوخت الان مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنید 4
pesare irani 41805 ارسال شده در 25 فروردین، 2014 سلام یک سوال داشتم از بچه های قدرت اقا توی مرکز ما یک تابلو هست که با کلید استپ استارت عمل میکنه و لامپهای اون قسمت توسط کنتاکتور رو روشن میکنه امروز ناگهان اتصالی کرد و با صدای خیلی عجیب برق قطع شد وقتی باز رسی کردم دیدم دوفاز از برق اصلی ساختمان رو هم قطع کرده اون دوفاز رو وصل کردم و رفتم سراغ تابلو وقتی وقی برق رو وصل میکنم دوباره فیوزهای تابلو میسوزه بار خروجی کنتاکتور رو هم قطع کردم فیوزها سوخت الان مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنید خیلی سوالت کلیه مجید جان روشنایی فقط به کنتاکور ها متصله ؟ مصرف کننده دیگه ای نداره ه ؟؟ کنتاکتور ها چند کیلو واته ؟؟ 5
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 25 فروردین، 2014 خیلی سوالت کلیه مجید جان روشنایی فقط به کنتاکور ها متصله بله از کنتاکتور که میاد بیرون خروجی میره داخل مینیاتوری بهد اون وصل میشه به لامپهای روشنایی مصرف کننده دیگه ای نداره ه ؟؟ نه برای لامپهای اضطراری سالن هست حدود 60لامپ کم مصرف 32 وات وصله روش کنتاکتور ها چند کیلو واته ؟؟ 10 کیلو واته ایا میتونه کنتاکتور اتصال کوتاه بکنه 5
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 26 فروردین، 2014 احتمال داره ایراد از کنتاکتور باشه و کنتاکت های کنتاکتور اتصال کوتاه شده باشند اگه میتونی کنتاکتور رو چک کن ببین سالمه 4
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 26 فروردین، 2014 احتمال داره ایراد از کنتاکتور باشه و کنتاکت های کنتاکتور اتصال کوتاه شده باشند اگه میتونی کنتاکتور رو چک کن ببین سالمه یک کنتاکتور نو گفتم بخرند بیاد چک میکنم اگه نشد دیگه از چه قسمتی میتونه باشه 5
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 26 فروردین، 2014 یک کنتاکتور نو گفتم بخرند بیاد چک میکنم اگه نشد دیگه از چه قسمتی میتونه باشه ببین موقعی که استارت میکنی معلوم نیست کجا اتصالی میکنه؟اگه بتونی نگاه کنی داخل تابلو رو زودتر ایرادش معلوم میشه محلی که جرقه یا اتصالی داره مشخص میشه البته استارت دوباره اشتباهه اما بضی وقتا واسه مشخص شدن ایراد اینکارو میکنن اگه کنتاتور خروجی نمیده پس ایراد یا ازکنتاکتوره یا قبلش یعنی به فیوزهای بعدش مربوط نمیشه 5
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 26 فروردین، 2014 راستی قبل خریدن کنتاکتور کاش تستش میکردی شاید سالم باشه میدونی که هزینه یه کنتاکتور خوب، نه از چینی ها.........بالای 100تومنه 5
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 26 فروردین، 2014 ببین موقعی که استارت میکنی معلوم نیست کجا اتصالی میکنه؟اگه بتونی نگاه کنی داخل تابلو رو زودتر ایرادش معلوم میشه محلی که جرقه یا اتصالی داره مشخص میشه البته استارت دوباره اشتباهه اما بضی وقتا واسه مشخص شدن ایراد اینکارو میکنن اگه کنتاتور خروجی نمیده پس ایراد یا ازکنتاکتوره یا قبلش یعنی به فیوزهای بعدش مربوط نمیشه موقع استار از ترمینال خروجی یک فازمون جرقه میزنه در صورتی که بار خروجی اون کامل قطع هست بعد 2ثانیه جرقه زدن یک صدای شدید ترکیدن و بعد اون فیوز خروجی هم می سوزه 5
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 26 فروردین، 2014 موقع استار از ترمینال خروجی یک فازمون جرقه میزنه در صورتی که بار خروجی اون کامل قطع هست بعد 2ثانیه جرقه زدن یک صدای شدید ترکیدن و بعد اون فیوز خروجی هم می سوزه یه فاز که به تنهایی نمیتونه جرقه بزنه چن حالت ممکنه: 1- فاز به نول : که بیشتر مواقع همینه 2-فاز به فاز (یا دوفاز باهم یا 3فاز باهم) : که 3فاز باهمش خیلی به ندرت پیش میاد......چون گفتی دوفازتون قطع شده فک میکنم از داحل کنتاکتور کنتاکت های دوفازت بهم چسبیدن و اون صدای شدید رو میشنوی چون فاز به فاز صدای بلندی ایجاد میکنه اگه تونستی کنتاکتور رو باز کن و کنتاکت هاشو ببین اتصالی کرده باشه باید سیاه شده باشه یا یکم ذوب شده باشه 4
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 26 فروردین، 2014 یه فاز که به تنهایی نمیتونه جرقه بزنه چن حالت ممکنه: 1- فاز به نول : که بیشتر مواقع همینه 2-فاز به فاز (یا دوفاز باهم یا 3فاز باهم) : که 3فاز باهمش خیلی به ندرت پیش میاد......چون گفتی دوفازتون قطع شده فک میکنم از داحل کنتاکتور کنتاکت های دوفازت بهم چسبیدن و اون صدای شدید رو میشنوی چون فاز به فاز صدای بلندی ایجاد میکنه اگه تونستی کنتاکتور رو باز کن و کنتاکت هاشو ببین اتصالی کرده باشه باید سیاه شده باشه یا یکم ذوب شده باشه به نظر منم دو فاز باهم هست جرقه زدن هم از بین ترمینالها هست حالا کنتاکتور بخره ببینیم چه میشه 5
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 26 فروردین، 2014 به نظر منم دو فاز باهم هست جرقه زدن هم از بین ترمینالها هست حالا کنتاکتور بخره ببینیم چه میشه ترمینال ها رو هم نگاه کن شاید اونا بهم وصل شده باشن 5
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 26 فروردین، 2014 ترمینال ها رو هم نگاه کن شاید اونا بهم وصل شده باشن ممنون از راهنمایی دستت درد نکنه داداشی شرمنده 4
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 26 فروردین، 2014 ممنون از راهنمایی دستت درد نکنه داداشی شرمنده فدات...آدم سر کار هم که میره پیدا کردن ایراد سخته اما بازهم اگه همه موارد از اینجا چک کنیم میشه یه جورایی ایرادو پیدا کرد 5
ارسال های توصیه شده