bug_nebula_6302 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۲ با سلام من یک سوال دارم که باید مسوله به روش المان محدود حل بشه ولی مشکل اینه که 3تا از نقطه ها مجهول هستش و من با 2گره یا همان نقطه مشکلی ندارم اما الان سوالی دادن بهم که سه گره پشت سر هم مجهوله آیا کسی میدونه چطوری حل میشه؟ این هم مسئله اگر توضیح بیشتر می خواد بفرمایید تا بگم 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۲ با سلاممن یک سوال دارم که باید مسوله به روش المان محدود حل بشه ولی مشکل اینه که 3تا از نقطه ها مجهول هستش و من با 2گره یا همان نقطه مشکلی ندارم اما الان سوالی دادن بهم که سه گره پشت سر هم مجهوله آیا کسی میدونه چطوری حل میشه؟ این هم مسئله اگر توضیح بیشتر می خواد بفرمایید تا بگم حل 3 معادله و 3 مجهول. مشکلش چیه؟ سمت چپ: x وسط: y راست: z Tz=(90+60+50+Ty)/4 Ty=(100+60+Tz+Tx)/4 Tx=(70+90+110+Ty)/4 نتیجه: Tx=87.32 Ty=79.28 Tz=69.82 البته همینطوری سریع حساب کردم. محاسبات دقیق به عهده خودتون. 1 لینک به دیدگاه
khz10789 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ دما در نقطه مجهول با استفاده از روش explicit به کمک سه نفطه در زمان قیل حاصل میشه .با توجه نوع معادله توریع حرارت بابد مشتفات عددی رو جایگزین کرده و عبارتی به صورت دما در نقطه زمان بعدی رو بر حسب دما در سه نقطه در زمان قیل به دست اورد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده