delovan20 1048 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۲ تولدت مبارک عزیزم امیدوارم تمامی زندگیت شاد باشی هزاران سال عمر باعزت داشته باشی:4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۲ تفلدت مبارك عزيزم اميدوارم هميشه خوشحال باشي اينم كادوم لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۲ ای وااااااااااای من دیر اومدم سحر جونی به همه آرزوهای قشنگ و خوبت برســـــــــــــــــــــــــــی:hapydancsmil: خیلی خیلی مبارک باشه تولـــــــــــــــــــــــــدت:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۲ سلام... سلام... 24آبان یه تولد آسمونی داریم :icon_gol:دختر باران+ در ستاره بارانِ میلادت میان احساس من تا حضور تو حُبابی است از جنس هیچ از دستان من تا لمس نگاه تو آسمانی است به بلندای عشق جشن میلادت را به پرواز می روم دراین خانگی ترین آسمانِ بی انتها آسمانی که نه برای من نه برای تو که تنها برای “ما” آبیست مامان عزیزم تولدت مبارک عـــزیزم،برات روزهایی سراسر آرامش و موفقیت و شادی در کنــارِ عزیز ترینهات آرزو میکنم امیدوارم در همه ی مراحل زندگیت شاد و خوشحال و موفق باشی چه لطیف است حس آغازی دوباره... وچه زیباست رسیدن دوباره روز... وچه اندازه عجیب ست روز ابتدایی بودن... وچه اندازه شیرین ست امروز... روز بودن روز تو روزی که تو آغاز شدی و ساده میگویم حس بودن دوباره ات مبارک اینم کادو خوشگله فدای فریماه خوشگلم بشممممممم:hapydancsmil: مرسی عزیزمممممم:hapydancsmil: یه عالمه بوسسس برای تو عجیجم ماشینت خعلی راحت بود. لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۲ تبریک مرسی عزیزم m_a[/MENTION]rch;1337898]آخی!!تولدت مبارک دختر باران!!!!امیدوارم به هر آنچه در دل داری برسی... چراآخی ؟ ممنون.تو هم همینطور الهام جونممممم دختر باران اینم کادوی من برای شما ممنون آقا مهدی وای ببین تولد کیه آجی دوست داشتنی خودم خیلی خیلی تبریک میگم سحر جونم ، ایشالله که به همه آروهای قشنگت برسی عزیزدلم فدات بشممممممم.خوشگل خانمی مرسی عزیزم.تو هم ایشالا به آرزوهای خوشگلت برسی زودی هم پروژتو بدی :hapydancsmil: درود...ممنون از دعوت... زادروز دوست خوبمون مبارک و خجسته... مرسیییییی.خیلی لطف کردی اومدی :w70:تولدت مبارک دختر باران:w70: :happy: مرسیییییی قاسم خان.لطف کردییی:hapydancsmil:.کادوت کو؟ :happybday: تولدت مبارک معدود گرافیست بازمانده :happybday: :happy: ممنون منیجر:hapydancsmil:دیدی تنها شدم رفت:w821: تولدت مبارک خانومی لحظه های زندگیت قشنگ مرسیییییی سارای عزیزم سحری مهربونم تولدت مبارک:hapydancsmil::hapydancsmil: امیدوارم که به همه ی آرزو های قشنگت برسی:icon_gol: وااااااااایییییییی مرسی فرنوش جونم چقده کیک :hapydancsmil: مرسی عزیزم تو هم به تمام ارزوهای خوشگلت برسی. لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۲ تبریک مرسی آقا مهدی تولدت مبارک عزیزم همیشه سالم وسلامت باشی:icon_gol: مرسی عزیزم ممنون دوست خوبم تولدت مبارککککککککککککککککککککککککککک بارون عزیزم:4uboxsmiley: ایشاا... همیشه موفق شاد وسلامت باشی به هرچی بهترینه هم برسی:) مرسی پرپر جونم:hapydancsmil:ایشالاااااااااا.تو هم پولدار بشی پول برقو بدی چراغتو روشن کنی تبــــــــــــــریک میگم دختر بارونــــــــــــــــــــــ سال خوبی پیش رو داشته باشی مرسییییییی آقا عباس.ایشالا:hapydancsmil: :hapydancsmil: دينگ دينگ تفلدت مبارككككككككككككككككككككككككككككككككككككككك ♥ ♥ ♥ دینگ دینگ مرسییییی دوست خوبم تولدتون مبارک.... ممنون آقا رامین تولدت مبارک عزیزم مرسی آرزوی عزیزممممممممممم تولدت مبارک عزیزمایشالا تولدت صد سالگیت:icon_gol: مرسی مریم جونییییییی ایشالااااااا:hapydancsmil:خودتم 120 ساله بشی سحر جان تولدت مبارك خانومي اميدوارم لبخند مهمون لحظه لحظه زندگي ات باشه ♥♥♥♥♥♥♥مرسی ریحانه جونممممممممم ♥♥♥♥♥♥♥ فدات شم تو هم همینطور عزیزم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۲ تولدت رو تبریک میگمانشاالله همیشه سلامت و خوشبخت باشی:rose: ممنون راضیه جونمممممم.فدات شم .شما هم همینطور سحرجان تبریک میگم و بهترینها رو برات آرزومندم.... :icon_gol:(پروفت اومدم بسته بود) مرسی هستی جونم.فدات فدات عزیزم:hapydancsmil: تبریک میگم.:rose: ممنونم آقا پدرام تولدتون مبارک :icon_gol::icon_gol: مرسی مهناز جان تولدت مبارک سحر جوونهمیشه شاددد باشیی :* مرسی مینا جونممممم.فذات شم خانمی تولدتون مبارکبا آرزوی بهترین ها همیشه موفق و پیروز باشید ممنون آقا ساسان.شما هم همینطور من هم به شما تبریک میگم میلاد تون رو امیدوارم 120ساله بشید و همیشه شاد و سر بلند باشید مرسیییییییییی.شما خیلی لطف کردی آقا مجید.ایشالا تفلد خودت تولدت مبارک امیدوارم به همه آرزوهات برسی مرسی تینا جان.تو هم همینطور عزیزم تولدت مبارک . ممنون ووووووووویهمه جیگرای من که آبانین :دی تولدت مبارک عزیــــــــزم ♥ کادوهای خوب خوب :icon_gol: فدای پری پری مرسیییی گلم واو چه کادوهای خوجلی.دستت درد نکنه لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۲ ممنون دوست خوبم تولدت مبارک عزیزم امیدوارم تمامی زندگیت شاد باشی هزاران سال عمر باعزت داشته باشی:4uboxsmiley: مرسی خانمی.فداااااااااااااات.ایشالا.تو هم همینطور گلم تفلدت مبارك عزيزماميدوارم هميشه خوشحال باشي اينم كادوم مرسی ستاره جونم.فدات شم عزیزم.مرسی از کادوت ای وااااااااااای من دیر اومدم سحر جونی به همه آرزوهای قشنگ و خوبت برســـــــــــــــــــــــــــی:hapydancsmil: خیلی خیلی مبارک باشه تولـــــــــــــــــــــــــدت:hapydancsmil: پ چرا اینقد دیر زهرایییییییییییی:w821: مــــــــــــــرسی عزیزم.فدات شم.تو هم همینطور لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده