masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ سلام به دوستان عزیز.. امروز تولد یه دوسته.. یکی از کاربرای انجمن..(ستاره193) همه دوستان بیاید برای ستاره جون یه تولد کوچیک بگیریم. منتهی بدون سرو صدا. چون ماه محرمه.. و نمیتونیم. بترکونیم. ستاره جون تولدت مبارک.. این جشن تولد رو از طرف من و دوستاتون قبول کنید. ایشالله صد سال زنده باشی.. و سلامت... :icon_gol: اینم کادوی من به شما: 14 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ برای دومین بار تولدت مبارک ستاره خانم لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ عزیزم مجددا تبریک میگم کادو ومخلفاتم تو پروفت ارائه کردم خانمی ایشاله همیشه شاد و پر انرژی و سلامت باشی لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ سلام به دوستان عزیز.. امروز تولد یه دوسته.. یکی از کاربرای انجمن..(ستاره193) همه دوستان بیاید برای ستاره جون یه تولد کوچیک بگیریم. منتهی بدون سرو صدا. چون ماه محرمه.. و نمیتونیم. بترکونیم. ستاره جون تولدت مبارک.. این جشن تولد رو از طرف من و دوستاتون قبول کنید. ایشالله صد سال زنده باشی.. و سلامت... :icon_gol: اینم کادوی من به شما: مرسي عزيز دلم خيلي خوشحال شدم دست و پنجولت درد نكنه بوووووووووووس لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ برای دومین بار تولدت مبارک ستاره خانم بازم ممنون عزيزم بچه ها كادوي آقا مهدي به من اين ماشين خوشكل بوده. ياد بگيرين لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ عزیزم مجددا تبریک میگمکادو ومخلفاتم تو پروفت ارائه کردم خانمی ایشاله همیشه شاد و پر انرژی و سلامت باشی دوباره دستت درد نكنه لطف كردي بوس بوس بوس لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ بچه ها كجايين؟ بياين دارم شمعهارو روشن ميكنم بدوين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ سالها زنده باشید وزندگی کنید ...زندگیاااا..شیرین شیرین ... آسمان عمرتان ستاره باران از جنس شادیهاااا... لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ سالها زنده باشید وزندگی کنید ...زندگیاااا..شیرین شیرین ...آسمان عمرتان ستاره باران از جنس شادیهاااا... مرسي عزيزم دست و پنجولت درد نكنه لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ تولدت مبارک:hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ از همه دوستان متشکرم. و دعوتمو پذیرفتید و برای ستاره جون تولد گرفتیم. ببخشید از انکه تشکر نکردم از دوستان..تشکرم تموم شده. ایشالله شارز شد حتما... بازم ممنونم. لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ سلام سلام سلام:wavesmile: :w70:به دنیا خوش اومدی ستاره جان :w70: :heartshape2::4uboxsmiley::heartshape2: تـولّــــــدتـ مـبـارکــــــــ اینم از کیک و کادوی توأمان نواندیشانی ها یک دنیا شادی و آرامش و سبزینگی و آرزوهای خوب برات داریم... لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۲ سلام ستاره خانم ابجی گل ببخشید دیر امدم چون عصر نبودم تولدت مبارک انشاالله 120ساله بشی و همیشه شاد و سر افراز و پیروز باشی لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۲ :ha5t4lmd53df3cpu2lqتولدت مبارک ستاره جان:ha5t4lmd53df3cpu2lq :ha5t4lmd53df3cpu2lq با آرزوی بهترین ها لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده