farhood7 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ سلام دوستاي گلم يه سري سوال دارم ممنون ميشم كمكم كنيد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سوالاي 3و 5 رو بلد نيستم اگه كسي راهنمايي كنه ممنون ميشم 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ سلام دوستاي گلم يه سري سوال دارم ممنون ميشم كمكم كنيد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سوالاي 3و 5 رو بلد نيستم اگه كسي راهنمايي كنه ممنون ميشم سلام دوست عزیز سوال 3 که نوشته مدار را حل کنید منظورش چیه ؟؟؟ یعنی ولتاژها و جریان ها رو پیدا کنید ؟؟ من تا بحال درس مبانی دیجیتال نشنیدم ... اختیاریه ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
farhood7 11 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ سلام دوست عزیز سوال 3 که نوشته مدار را حل کنید منظورش چیه ؟؟؟ یعنی ولتاژها و جریان ها رو پیدا کنید ؟؟ من تا بحال درس مبانی دیجیتال نشنیدم ... اختیاریه ؟؟ سلام دوست عزیز ، ممنون بابت جوابت آره سواله 3 منظورش اینه که باید ولتاژ و جریان و پیدا کرد نه این درسم هستش دوستم یه لطفی کن سواله 5 رو کمک کن بی زحمت آخه توو 5 بیشتر مشکل دارم .... مرسیی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده