Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۲ سلام. تست زیر رو بزنید و بگین چند درصد راست مغز هستید و چند درصد چپ مغز برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واسه من تقریباً وسط مغز شد 56 درصد چپ، 44 درصد راست. تو لینک زیر هم ویژگی چپ مغزا و راست مغزا هستش: http://www.noandishaan.com/forums/thread7236.html 6 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ خیلی جالب بود محمد عزیز. راست مغز تشخیص داد و تحلیلشم بله تا جایی که از خودم شناخت دارم درست بود. ممنونیممم 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ دقیقاً 50-50:w02: نه شرقی نه غری.... 5 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ %66 right brained 34% left brained ========== تست ایراد داره! من دو بار دیگه انجام دادم، مساوی شد! You use your brain equally R 53% L 47% 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ %66 right brained34% left brained ========== تست ایراد داره! من دو بار دیگه انجام دادم، مساوی شد! You use your brain equally R 53% L 47% دقیقاً همون گزینه ها رو میزنید؟ در مورد رنگا و اینا من تست میکنم همون جواب قبلی واسم بدست میاد 4 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ دقیقاً همون گزینه ها رو میزنید؟ در مورد رنگا و اینا من تست میکنم همون جواب قبلی واسم بدست میاد نه دیگه! همون جوابها رو بدم که همون می شه! مثلا اونجا که رنگ رو می نویسه و باید رنگ رو انتخاب کنیم، رندوم هست... خب جنبه روانشناسی هم باید داشته باشه، نیمکره های مغز من همونه، جوابهام تو لحظه فرق دارن!! مثلا بار اول پام رو اون یکی پام بود، تکونش ندادم همون رو علامت زدم، یا بار دوم، دست راستم بیکار بود، اونو گذاشتم رو سرم! چه کاریه! متن نیکره چپ و راست رو هم خوندم؛ هر دوشون هستم! بسته به شرایط و عشقی کار می کنه نیمکره های مقز من! 2 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ 78% چپ 22% راست ممنون جالب بود ولی خب این یعنی چی؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده