رفتن به مطلب

شهامت یا حماقت؟

M!Zare

ارسال های توصیه شده

البته الان دیگه اینطور نیست که تا دوست بشن به ازدواج هم فکر کنن .....صرفا فقط دوستیه ....:ws3:

در مورد خیانت و ..... هم مطمئنا اگر اون دونفری که با هم آشنا شدن بدون شناخت کافی و کورکورانه ازدواج کردن مطمئنا زندگی منسجمی نخواهند داشت ....

خوب اون که دیگه مشخصه که این جور افراد نظر شون چیه غدد داخلی و هیپوفیز :ws3:

من منظورم به دوست داشتن کسیه که قبل از ازدواج باهاش دوست بودن ادامه بدن یک نو خیانت هم در حق خودشون و هم در مورد نفر مقابلشونه وهیچ موقع هم با هم خوش وشاد نیستن

اگه راست میگه کسیو دوست داره و بهش نمیرسه به احترام دوستش که تنهاش گذاشته مجرد بمونه اگه دوسش داره

پس چرا دوباره ازدواج میکنند

• Like 9
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 116
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

iqt1nzba577kt2nhuby.gif

[FLASH=width=1 height=1]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
[/FLASH]

ممنون بابت موسیقی:ws3::ws3:

ولی چون دوستان به معنی باهم بودن بین دو طرف مرد و زن معنی میگیره شما دارین با منطق درست میگید بله دوست داشتن با عشق فرف میکنه ولی در عمل هیچ فرقی نمیکنه چون که چه دختر چه پسر وقتی که به قول خودشون باه دوست میشن اولین فکری که پیش خودشون میکنند ازدواجه درسته ؟

اگه این دوست داشتن هم بعد ازدواج با کسی دیگه ادامه داشته باشه این هم خیانته در حق طرف مقابلش

در دوست داشتن واقعی شخص از خودش برای خوشبختی شخص مقابل میگذره..یعنی خوشحالی و رضایت او رو به شادی خودش ترجیح میده.شاید اون شخص رو دیگه حتی نبینه ولی نمیتونه از ذهنش پاک کنه..میتونه شخص دیگری رو هم در کنارش دوست داشته باشه ، اما اون شخص همیشه در ذهنش هست...فقط کم رنگ تر می شود.

• Like 9
لینک به دیدگاه
خوب اون که دیگه مشخصه که این جور افراد نظر شون چیه غدد داخلی و هیپوفیز :ws3:

من منظورم به دوست داشتن کسیه که قبل از ازدواج باهاش دوست بودن ادامه بدن یک نو خیانت هم در حق خودشون و هم در مورد نفر مقابلشونه وهیچ موقع هم با هم خوش وشاد نیستن

اگه راست میگه کسیو دوست داره و بهش نمیرسه به احترام دوستش که تنهاش گذاشته مجرد بمونه اگه دوسش داره

پس چرا دوباره ازدواج میکنند

نظر شخصی من اینه کسی که یه زمانی کسی و دوست داشته و به هر دلیلی بهش نرسیده و دوباره ازدواج میکنه خیانت به طرف اش محسوب نمیشه (زمانی خیانت محسوب میشه که همسر داره اما با اشخاص دیگری است .)

به هر حال هر ادمی احتیاج به یه همراه داره نمیشه که تا اخر مجرد موند(البته بماند که خیلی ها هم به احترام دوست داشتن حقیقی خودشون مجرد میمونند.):ws37:

• Like 9
لینک به دیدگاه
ممنون بابت موسیقی:ws3::ws3:

در دوست داشتن واقعی شخص از خودش برای خوشبختی شخص مقابل میگذره..یعنی خوشحالی و رضایت او رو به شادی خودش ترجیح میده.شاید اون شخص رو دیگه حتی نبینه ولی نمیتونه از ذهنش پاک کنه..میتونه شخص دیگری رو هم در کنارش دوست داشته باشه ، اما اون شخص همیشه در ذهنش هست...فقط کم رنگ تر می شود.

دقیقا همینه :ws3:

منظور منو سرکار خانوم زارع بطور کامل بیان کردند:ws3::icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

نخوندم نظرات بقیه رو، سرفرصت میام میخونم باید جالب باشه:ws3:

به نظرم همیشه داشتن شهامت خوب نیست گاهی حماقته!

در مورد عشق و عاشقی بحث نمیکنم که تو اون مقوله اصلا قبولش ندارم!!

اگرم کسی رو دوس داشته باشم بهش میگم و تکلیف خودمو روشن میکنم، خودمو تو خماری نمیذارم:banel_smiley_4:

بیشتر منظورم مقوله ایه که شاید نظر استارتر هم همون باشه.

آدمی با امید زنده ست و موتور فعالیت آدم امیده.

حتی زمانی که داره برا هدفی میجنگه که خیلی براش دوره بازم ته دلش یه کور سوی امید و اعتماد به نفسی هست.

ولی هیچ عقل سلیمی برا هدفی که میدونه بهش نمیرسه قدم از قدم بر نمیداره.

حتی یک قدم!:w16:

• Like 8
لینک به دیدگاه

از قدیم و ندیم گفتن : برای به دست آوردن کسی که فرق تو با بقیه را نمیفهمه، تلاش نکن. :w16:

اگر کسی رو دوست دارین، اگر دلتون برای کسی تنگ میشه و همش میخواین ازش خبر بگیرین.

اما اون ازتون خبر نگیره و رفتارش با شما مثل بقیه عادیه، نرو جلو.

رابطه هایی خوبه که دو طرف قدم به قدم به سمت هم جلو بیان.

یکطرفه رفتن تو هرچیزی اشتباهه، چه مجبت کردن، چه عشق، چه یاد کردن، چه تن دادن به خواسته های اون و....

تنها چیزی که یکطرفه بودن توش خوبه کمک به دیگران بدون منت هست.

• Like 9
لینک به دیدگاه

به نظر من بزرگترین اشتباهی که ادما مرتکب میشن اینه که با جنس مخالفشون دوست میشن حالا چه عاشق باشن چه نباشن.....

همه ی زیبایی عشق به اینه که پاک باشه و فقط تو دل ادم باشه.اصلا قبل از ازدواج نباید عشقشون رو به طرف مقابل ابراز کنن واز احساسشون چیزی بگن.

برترین عشق عشقه پاکه....که بزرگترین ومهربون ترین حامی رو داره ( خداااااااااا......):icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
اگه نباشه(اگه مرده باشه):همينكه دوسش داري و تو قلبت زنده نگهش داري كافيه. باعث ادامه زندگيت و باز هم آرامش قلبت ميشه. فقط يه كم ناراحتي كه نميتوني بعضي وقتا ببينيش

اصلا اینطور نیست!!!!!!!ادم داااااااغون میشه....

ازبین میره.حداقلش اینه که چند سالی هیچی از زندگی نمیفهمه و مثل مرده متحرکه...

خدا نصیب هیچکس نکنه....

• Like 7
لینک به دیدگاه

خدا نصیب هیچکس نکنه....

:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

قبلا ها یکیو با این به اصطلاح شهامت دوست داشتم الان هم دوسش دارم اما دیگه میدونم اون شهامته اسمش حماقت بود...

چطور میشه کسی رو بدون اینکه سالها دیده باشی بازم دوسش داشته باشی؟با همون شور وحرارت روز اول...

و چطور میشه که کسی رو که شب و روز باهاش بودی و رابطه نزدیکی داشتی یک ماهه فراموش می کنی؟!!!

روح و احساس آدمی پیچیده تر از ظواهره...واقعا آدمها ترسناکن...

ولی از طرفی با کمی توجه میبینی عاشقی کردن و نیاز به همراه دو مقوله متفاوته...

عشق واقعا پاک شدنی نیست و همیشه تداعی میشه ولی خاطره همراه شبیه عابریه که امروز توی خیابون دقایقی همقدم و همکلامت شده بود

به سلامتی عشق که حماقت محضه... و به سلامتی عشق که هرچی از دنیا کشیدیم تقاص شهامت حماقتامون بود...

ای خدا...

• Like 7
لینک به دیدگاه
اگه می خوای معنی این جمله رو درک کنی باید خودمونو بذاریم جای کسی که ابن جمله رو گفته ولی در بالا اشاره شد کسی که به معرفت رسیده باشه میتونه این شهامت رو داشته باشه تا موقعیت خودشو خراب کنه و اون طرف رو دوست داشته باشه ولی تو این دوره این اتفاق رخ نمیده چون همه اولش میگن ما واقعا عاشق شدیم وقتی که ازش فاصله میگیرن تازه میفهمن از روی هوس بوده نه از روی عشق .---ببخشید سرتونو به درد آوردم ولی اگه تو این موقعیت قرار گرفتید خودتونو فراموش نکنید چون شما اول باید خودتونو دو ست داشته باشید بعد...........................................................................:icon_gol:

نه خيرم تو اين دوره اتفاق ميفته. مثلا خودم . الان 8 سال گذشته ولي هيچي عوض نشده. تازه بيشترم شده. در ضمن يك طرفه نيست:whistles:

خودمم فراموش نكردم. وقتي تو دلم قدرتي هست كه بهم اميد ميده و دوسش دارم چه لزومي داره بشينم غصه بخورم بخاطر نداشتنش. نميگم داشتنش برام مهم نيست اما همينكه در من زنده هست كافيه:hapydancsmil:اتفاقا به آدم اميد و سرزندگي ميده

• Like 3
لینک به دیدگاه
اگه دو طرفه باشه ادم هر کاری میکنه که به هم برسن پس متمعنا یک طرفه است هیچ جیزی نمیتونه جلوی عشق دوطرفه روبگبره

چرا ميتونه:sad0::4564:

• Like 4
لینک به دیدگاه
نه صرفا نمیشه اینطور گفت ....:ws37:خیلی چیزا میتونه جلوی خیلی چیزا رو بگیره ..... گفتم بستگی به شرایط داره .....:ws37:

در ضمن عشق کلا بحث اش با دوست داشتن متفاوته .... بنظر من عشق میتونه فراموش بشه اما دوست داشتن از قلب انسان پاک نمیشه :ws37:

ولي نظر من برعكس نظر شماست عشق نمي تونه فراموش بشه(تا تعبيرت از عشق چي باشه- منظورم عشقاي بچگانه امروزي نيستا)اما دوست داشتن ميتونه كم رنگ تر بشه(خيلي زياد)مثلا شما همكلاسي دوره راهنماييتو مثل جونت دوست داشتي اما بنا بر شرايط مجبور شدين مدرستونو عوض كنيد آيا هنوزم مثل اونوقتا دوسش دارين؟؟؟؟؟؟؟معلومه نهههههههه

• Like 6
لینک به دیدگاه

خدا نصیب هیچکس نکنه....

نه خيرم

شايد چند ماه اولش اينطوري باشه اما وقتي به دوست داشتنش ايمان داري وقتي برات همه چيزه وقتي از دوس داشتنش لذت ميبري وقتي اونو بعنوان يه جنس مخالف نبيني. حتي اگه سالها نبينيش شايد بيشتر از قبل دوسش داشته باشي و يه انرژي عجيبي تو زندگيت بهت بده. بخدا من شاعر نيستم. و ميدونم حرفام و باورهام اصلا منطقي نيست چون از يه چيزي ميگم كه كمتر كسايي هستن كه واقعا تجربش كردن(اينطوري)

• Like 4
لینک به دیدگاه
نه خيرم

شايد چند ماه اولش اينطوري باشه اما وقتي به دوست داشتنش ايمان داري وقتي برات همه چيزه وقتي از دوس داشتنش لذت ميبري وقتي اونو بعنوان يه جنس مخالف نبيني. حتي اگه سالها نبينيش شايد بيشتر از قبل دوسش داشته باشي و يه انرژي عجيبي تو زندگيت بهت بده. بخدا من شاعر نيستم. و ميدونم حرفام و باورهام اصلا منطقي نيست چون از يه چيزي ميگم كه كمتر كسايي هستن كه واقعا تجربش كردن(اينطوري)

هیچوقت نمیشه فراموشش کرد هیچوقت....

اما نمیشه گفت که ادم امیدواره و به امید اون زندگی میکنه...حتی برعکسه از نداشتن ونبودن عشق و عزیزت یه ناامیدی شدیدی رو احساس میکنی که اصلا نمیشه درستش کرد...

• Like 6
لینک به دیدگاه
ولي نظر من برعكس نظر شماست عشق نمي تونه فراموش بشه(تا تعبيرت از عشق چي باشه- منظورم عشقاي بچگانه امروزي نيستا)اما دوست داشتن ميتونه كم رنگ تر بشه(خيلي زياد)مثلا شما همكلاسي دوره راهنماييتو مثل جونت دوست داشتي اما بنا بر شرايط مجبور شدين مدرستونو عوض كنيد آيا هنوزم مثل اونوقتا دوسش دارين؟؟؟؟؟؟؟معلومه نهههههههه

خب اگه دوسش داشته باشم منم مدرسمو عوض میکنم....یا نه ساعت های خارج از مدرسه باهاش ارتباط برقرار میکنم....غیر اینه؟؟؟؟؟

• Like 6
لینک به دیدگاه
نمیتونه اگه جیزی جلوشونو بگیره مطمعنا اون چیز براش مهمتر از عشقشه

نه عزيزم

ميشه. يه سري اتفاقا باعث ميشن اين اتفاق بيفته.مجبورت ميكنن ديگه. ماهم كه نميتونيم سرنوشتو تغيير بديم

امااااااااااااا ميشه

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...