*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ آبان، ۱۳۹۲ سلام...:flowerysmile: صرفا جهت اطلاع:این موضوع تاپیک از یه جایی کپی شده گاهی یه کلمـــه ، یه جملــه یا دیالوگی کوتــاه ، که در طول روزی شنیدیم یا گفتیـــم ، برای ما یه دنیا معنی داره .. معانی ِ تلخ یا شیرین که با صفحه ها نوشتن و ساعتها حرف زدن نمی تونیم برای دیگری بیانشون کنیــم یا اینکه برامون یادآور خاطرات عزیزانمون هستن. اونها فقط و فقط برای خودمون با یادآوری ِ یه کلمه زنده میشن .. اینجــا ، می تونی اون کلمه یا جمله رو بنویسی ( حتمــــا با ذکر تاریخ ) ، لا اقل برای خودت توی این صفحه ها به یادگار میمونه ... مثلا: تو جونتو روی شیکمت میذاری تاریخ:هر موقع مریض میشم و نمیتونم از خوردنیایی که منع شده بگذرم مامانم بهم میگه.شرمنده تاریخ معینی نداره. 11 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ آبان، ۱۳۹۲ چهارشنبه هفته پیش بودهشتم آبان هزارو سیصدو نودو دو. هوا سرد شده بود.رفتم یه جایی که هر روز عصر میرم. از سرما نمیشد تکون خورد. به مسئول اونجا گفتم تاسیساتیا نیومدن گرمایش اینجارو راه اندازی کنن؟!(تاسیسات یکی از بخشهای همون سازمانه) بنده خدا گفت دیروز اومدن دیدن و گفتن شنبه !!!!(یعنی 4 روز بعدش) منم گفتم این ملت فقط بلدن انتقاد کنن ،از احمدی نجات ،ازدولت،از حکومت،از مسئولا از....،ولی خودشون از همه بدترن و بنظرم حاکمای دوران از سر این ملت هم زیادین... اون بنده خدا هم با لهجه شیرین روستائیش(اطراف مشهد)گفت که ما یه ضرب المثل داریم که میگه: "شیخ زمانه در خورد زمانه" *احتمالا در لهجه محلی منظورش از در خورد زمانه،در خور زمانه بوده. 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده