B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۲ سلام شهرسازان عزيز من دنبال يه مقاله انگليسي كوتاه درباره تاسيسات و تجهيزات شهري هستم...البته اگه تاسيسات زيرساختي باشه كه خيلي عاليه پيشاپيش ازتون ممنونم 3 لینک به دیدگاه
0 maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۲ سلام شهرسازان عزيزمن دنبال يه مقاله انگليسي كوتاه درباره تاسيسات و تجهيزات شهري هستم...البته اگه تاسيسات زيرساختي باشه كه خيلي عاليه پيشاپيش ازتون ممنونم سلام دوستم ما واسه درس تاسیسامون یه مقاله انگلیسی رو به تازگی تموم کردیم کلا هم ۲ صفحه است راجع به تاسیسات و زیرساخت ها و اینا... (بیشتر ارتباطش با سرمایه گذاری و برنامه ریزی واسه تاسیسات) مقاله اش هم جدیده اگه خواستی بگو واست بفرستم 4 لینک به دیدگاه
0 B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۲ سلام دوستمما واسه درس تاسیسامون یه مقاله انگلیسی رو به تازگی تموم کردیم کلا هم ۲ صفحه است راجع به تاسیسات و زیرساخت ها و اینا... (بیشتر ارتباطش با سرمایه گذاری و برنامه ریزی واسه تاسیسات) مقاله اش هم جدیده اگه خواستی بگو واست بفرستم سلام واي يه دنيا ممنونم! :hapydancsmil::hapydancsmil: ممنون ميشم اگه برام ميل كنيد (ايميل مو براتون پ.خ كردم مريم جون) 1 لینک به دیدگاه
سوال
B nam o neshan 12214
سلام شهرسازان عزيز
من دنبال يه مقاله انگليسي كوتاه درباره تاسيسات و تجهيزات شهري هستم...البته اگه تاسيسات زيرساختي باشه كه خيلي عاليه
پيشاپيش ازتون ممنونم
لینک به دیدگاه
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده