Mahdi Eng 22940 این ارسال پرطرفدار است. ارسال شده در 4 بهمن، 2013 با این روش میتونید یک تخم مرغ همزده برای صبحانه و یا شام درست کنید و طرف مقابل خود را سورپرایز کنید. در این روش تخم مرغ را که درون یک دستمال پیچانده اید به سرعت بچرخانید تا زرده و سفیده در خود تخم مرغ با هم مخلوط گردند. طعمی که این تخم مرغ خواهد داشت هیچ وقت نچشیده اید. زیرا تا بحال نشده که زرده و سفیده تخم مرغ را بدون روغن یا آب با هم مخلوط کرده و پخته باشید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 54
masi eng 47044 ارسال شده در 4 بهمن، 2013 این روش برای کودکانی که سفیده یا زرده نمیخورخن.. خوبه. هردو رو باهم میکس میکنی. و ابپز.. جالب بود. مرسی. خیلی مطلبت به دل نشسیت. خوشم اومد. برای خواهرزادم باید بکارش ببرم.. اون زرده نمیخوره.. فکر کنم تعجب کنه. 13
Mahdi Eng 22940 مالک ارسال شده در 4 بهمن، 2013 این روش برای کودکانی که سفیده یا زرده نمیخورخن.. خوبه. هردو رو باهم میکس میکنی. و ابپز.. جالب بود. مرسی. خیلی مطلبت به دل نشسیت. خوشم اومد. برای خواهرزادم باید بکارش ببرم.. اون زرده نمیخوره.. فکر کنم تعجب کنه. خواهش میکنم فکر خوبیه حتما تعجب میکنه 11
Gandom.E 17805 ارسال شده در 4 بهمن، 2013 چه روش خوشگلی اگه بعد از هم زدن نیمرو کنیم بد میشه؟ ممنون مهدی خان 12
manjari 2934 ارسال شده در 4 بهمن، 2013 :ws28: خیلی جالب بود خوشم اومد چون سفیده تخم مرغ رو دوست ندارم حتما امتحان میکنم حالا چقدر باید بچرخونیم ؟؟؟ 10
manjari 2934 ارسال شده در 4 بهمن، 2013 چه روش خوشگلی اگه بعد از هم زدن نیمرو کنیم بد میشه؟ممنون مهدی خان فکر کنم تخم مرغ کیکی میشه دیگه 8
notrino 2604 ارسال شده در 4 بهمن، 2013 با اینکه از تخم رغ زیاد خوشم نماد اما ار این مطلب واقعا خوشم اومد... 9
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 5 بهمن، 2013 بازم با مطلب اقا مهدی سورپرایزمون کردی خیلی خوبه من که تا الان این کارو نکردم شب برم خونه امتحان کنم 10
Mahdi Eng 22940 مالک ارسال شده در 5 بهمن، 2013 چه روش خوشگلی اگه بعد از هم زدن نیمرو کنیم بد میشه؟ممنون مهدی خان خواهش تخم مرغ تبدیل به خاگینه میشه 4
Mahdi Eng 22940 مالک ارسال شده در 5 بهمن، 2013 :ws28: خیلی جالب بود خوشم اومد چون سفیده تخم مرغ رو دوست ندارم حتما امتحان میکنم حالا چقدر باید بچرخونیم ؟؟؟ اکثرا زرده دوست ندارند اینقدری که سرتون گیج نره از چرخش 4
masi eng 47044 ارسال شده در 5 بهمن، 2013 یه سوال قبل از اب پز کردن. باید بپرخونیم..کاملا حل بشه. بعد اب پز کنیم دیگه. اینجا شد.. اشپزی اقا مهدی.. ببخشید این سوال رو میکنم اینجا گفتم یه مقدار مرتبطه... وگرنه شرمنده... 3
Mahdi Eng 22940 مالک ارسال شده در 5 بهمن، 2013 یه سوال قبل از اب پز کردن. باید بپرخونیم..کاملا حل بشه. بعد اب پز کنیم دیگه. اینجا شد.. اشپزی اقا مهدی.. ببخشید این سوال رو میکنم اینجا گفتم یه مقدار مرتبطه... وگرنه شرمنده... من آشپز نیستم !! بله درسته اگه تصاویر هم ببینید (از بالا به پایین) به ترتیب و مرحله به مرحله گذاشتم فکر نمیکنم نیازی به توضیح باشه چون خیلی ساده هست روش کار 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 5 بهمن، 2013 خواهش تخم مرغ تبدیل به خاگینه میشه اگه بهش آردم بزنیم خیلی خوب میشه... 2
masi eng 47044 ارسال شده در 5 بهمن، 2013 من آشپز نیستم !! بله درسته اگه تصاویر هم ببینید (از بالا به پایین) به ترتیب و مرحله به مرحله گذاشتم فکر نمیکنم نیازی به توضیح باشه چون خیلی ساده هست روش کار به شوخی گفتم. ناراحت نشید... قصد توهین نداشتم. 2
masi eng 47044 ارسال شده در 5 بهمن، 2013 اگه بهش آردم بزنیم خیلی خوب میشه... بابا چه جوری تو تخم مرغ بسته ارد بزنیم...؟ بله خاگینه یه مقدار ارد میخواد. ولی موقعی که تو ظرفی بریزید.. 2
ارسال های توصیه شده