Mahdi Eng 22940 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۲ با این روش میتونید یک تخم مرغ همزده برای صبحانه و یا شام درست کنید و طرف مقابل خود را سورپرایز کنید. در این روش تخم مرغ را که درون یک دستمال پیچانده اید به سرعت بچرخانید تا زرده و سفیده در خود تخم مرغ با هم مخلوط گردند. طعمی که این تخم مرغ خواهد داشت هیچ وقت نچشیده اید. زیرا تا بحال نشده که زرده و سفیده تخم مرغ را بدون روغن یا آب با هم مخلوط کرده و پخته باشید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 54 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۲ این روش برای کودکانی که سفیده یا زرده نمیخورخن.. خوبه. هردو رو باهم میکس میکنی. و ابپز.. جالب بود. مرسی. خیلی مطلبت به دل نشسیت. خوشم اومد. برای خواهرزادم باید بکارش ببرم.. اون زرده نمیخوره.. فکر کنم تعجب کنه. 13 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۲ این روش برای کودکانی که سفیده یا زرده نمیخورخن.. خوبه. هردو رو باهم میکس میکنی. و ابپز.. جالب بود. مرسی. خیلی مطلبت به دل نشسیت. خوشم اومد. برای خواهرزادم باید بکارش ببرم.. اون زرده نمیخوره.. فکر کنم تعجب کنه. خواهش میکنم فکر خوبیه حتما تعجب میکنه 11 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۲ چه روش خوشگلی اگه بعد از هم زدن نیمرو کنیم بد میشه؟ ممنون مهدی خان 12 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۲ :ws28: خیلی جالب بود خوشم اومد چون سفیده تخم مرغ رو دوست ندارم حتما امتحان میکنم حالا چقدر باید بچرخونیم ؟؟؟ 10 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۲ چه روش خوشگلی اگه بعد از هم زدن نیمرو کنیم بد میشه؟ممنون مهدی خان فکر کنم تخم مرغ کیکی میشه دیگه 8 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۲ با اینکه از تخم رغ زیاد خوشم نماد اما ار این مطلب واقعا خوشم اومد... 9 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۲ بازم با مطلب اقا مهدی سورپرایزمون کردی خیلی خوبه من که تا الان این کارو نکردم شب برم خونه امتحان کنم 10 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۲ چه روش خوشگلی اگه بعد از هم زدن نیمرو کنیم بد میشه؟ممنون مهدی خان خواهش تخم مرغ تبدیل به خاگینه میشه 4 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۲ :ws28: خیلی جالب بود خوشم اومد چون سفیده تخم مرغ رو دوست ندارم حتما امتحان میکنم حالا چقدر باید بچرخونیم ؟؟؟ اکثرا زرده دوست ندارند اینقدری که سرتون گیج نره از چرخش 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۲ یه سوال قبل از اب پز کردن. باید بپرخونیم..کاملا حل بشه. بعد اب پز کنیم دیگه. اینجا شد.. اشپزی اقا مهدی.. ببخشید این سوال رو میکنم اینجا گفتم یه مقدار مرتبطه... وگرنه شرمنده... 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۲ یه سوال قبل از اب پز کردن. باید بپرخونیم..کاملا حل بشه. بعد اب پز کنیم دیگه. اینجا شد.. اشپزی اقا مهدی.. ببخشید این سوال رو میکنم اینجا گفتم یه مقدار مرتبطه... وگرنه شرمنده... من آشپز نیستم !! بله درسته اگه تصاویر هم ببینید (از بالا به پایین) به ترتیب و مرحله به مرحله گذاشتم فکر نمیکنم نیازی به توضیح باشه چون خیلی ساده هست روش کار 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۲ خواهش تخم مرغ تبدیل به خاگینه میشه اگه بهش آردم بزنیم خیلی خوب میشه... 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۲ من آشپز نیستم !! بله درسته اگه تصاویر هم ببینید (از بالا به پایین) به ترتیب و مرحله به مرحله گذاشتم فکر نمیکنم نیازی به توضیح باشه چون خیلی ساده هست روش کار به شوخی گفتم. ناراحت نشید... قصد توهین نداشتم. 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۲ اگه بهش آردم بزنیم خیلی خوب میشه... بابا چه جوری تو تخم مرغ بسته ارد بزنیم...؟ بله خاگینه یه مقدار ارد میخواد. ولی موقعی که تو ظرفی بریزید.. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده