رفتن به مطلب

روش تهیه تخم مرغ هم زده درون خــودش !


ارسال های توصیه شده

  • پاسخ 44
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ارسال شده در

چه مطلب جالبی... مرسی.:icon_gol:

  • Like 13
ارسال شده در

این روش برای کودکانی که سفیده یا زرده نمیخورخن.. خوبه. هردو رو باهم میکس میکنی. و ابپز.. جالب بود. مرسی. خیلی مطلبت به دل نشسیت. خوشم اومد. برای خواهرزادم باید بکارش ببرم..

اون زرده نمیخوره.. فکر کنم تعجب کنه.

  • Like 13
ارسال شده در
این روش برای کودکانی که سفیده یا زرده نمیخورخن.. خوبه. هردو رو باهم میکس میکنی. و ابپز.. جالب بود. مرسی. خیلی مطلبت به دل نشسیت. خوشم اومد. برای خواهرزادم باید بکارش ببرم..

اون زرده نمیخوره.. فکر کنم تعجب کنه.

 

خواهش میکنم

 

فکر خوبیه حتما تعجب میکنه

  • Like 11
ارسال شده در

چه روش خوشگلی:ws3: اگه بعد از هم زدن نیمرو کنیم بد میشه؟:ws38:

ممنون مهدی خان:a030::icon_gol:

  • Like 12
ارسال شده در

جالب بود ...:icon_gol:

  • Like 7
ارسال شده در

:w58: :ws28: :ws28: :ws28:

خیلی جالب بود خوشم اومد چون سفیده تخم مرغ رو دوست ندارم حتما امتحان میکنم :ws28:

حالا چقدر باید بچرخونیم ؟؟؟ :ws37:

  • Like 10
ارسال شده در
چه روش خوشگلی:ws3: اگه بعد از هم زدن نیمرو کنیم بد میشه؟:ws38:

ممنون مهدی خان:a030::icon_gol:

 

فکر کنم تخم مرغ کیکی میشه دیگه :ws38:

  • Like 8
ارسال شده در

با اینکه از تخم رغ زیاد خوشم نماد اما ار این مطلب واقعا خوشم اومد...:w16:

  • Like 9
ارسال شده در

بازم با مطلب اقا مهدی سورپرایزمون کردی

خیلی خوبه من که تا الان این کارو نکردم شب برم خونه امتحان کنم

  • Like 10
ارسال شده در

میشه یعنیییییییی:ws38:

  • Like 5
ارسال شده در

خیلی جالب بود مرسی

  • Like 2
ارسال شده در
چه روش خوشگلی:ws3: اگه بعد از هم زدن نیمرو کنیم بد میشه؟:ws38:

ممنون مهدی خان:a030::icon_gol:

 

خواهش:icon_gol:

 

تخم مرغ تبدیل به خاگینه میشه

  • Like 4
ارسال شده در
:w58: :ws28: :ws28: :ws28:

خیلی جالب بود خوشم اومد چون سفیده تخم مرغ رو دوست ندارم حتما امتحان میکنم :ws28:

حالا چقدر باید بچرخونیم ؟؟؟ :ws37:

 

اکثرا زرده دوست ندارند

 

اینقدری که سرتون گیج نره از چرخش:ws37:

  • Like 4
ارسال شده در

یه سوال قبل از اب پز کردن. باید بپرخونیم..کاملا حل بشه. بعد اب پز کنیم دیگه. اینجا شد.. اشپزی اقا مهدی.. ببخشید این سوال رو میکنم اینجا گفتم یه مقدار مرتبطه...

وگرنه شرمنده...

  • Like 3
ارسال شده در
یه سوال قبل از اب پز کردن. باید بپرخونیم..کاملا حل بشه. بعد اب پز کنیم دیگه. اینجا شد.. اشپزی اقا مهدی.. ببخشید این سوال رو میکنم اینجا گفتم یه مقدار مرتبطه...

وگرنه شرمنده...

 

من آشپز نیستم !! بله درسته اگه تصاویر هم ببینید (از بالا به پایین) به ترتیب و مرحله به مرحله گذاشتم فکر نمیکنم نیازی به توضیح باشه چون خیلی ساده هست روش کار

  • Like 2
ارسال شده در

ممنون جالب بود

  • Like 2
ارسال شده در
خواهش:icon_gol:

 

تخم مرغ تبدیل به خاگینه میشه

 

اگه بهش آردم بزنیم خیلی خوب میشه...

  • Like 2
ارسال شده در
من آشپز نیستم !! بله درسته اگه تصاویر هم ببینید (از بالا به پایین) به ترتیب و مرحله به مرحله گذاشتم فکر نمیکنم نیازی به توضیح باشه چون خیلی ساده هست روش کار

به شوخی گفتم. ناراحت نشید... قصد توهین نداشتم.:sigh:

  • Like 2
ارسال شده در
اگه بهش آردم بزنیم خیلی خوب میشه...

بابا چه جوری تو تخم مرغ بسته ارد بزنیم...؟:ws3:

بله خاگینه یه مقدار ارد میخواد. ولی موقعی که تو ظرفی بریزید..:ws37:

  • Like 2

×
×
  • اضافه کردن...