linktaz 285 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ سلام. منم بحث سادگي خانوم ها رو دليل اصلي اين موضوعات ميدونم و اينكه درصد ساده بودنشون نسبت به آقايون بيشتره.كه به عوامل زيادي هم بر ميگرده.مثلا اجتماع و عوامل محيطي.و خيلي چيزاي ديگه. خوب اگر توجه كنيم ميبينيم خانوم هايي كه با آقايون بيشتري در ارتباط هستند بحث سادگي كمتر توي اونها صدق ميكنه!:mpr: 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ دیدی دستتو خوندم آقا مهدی با این یکی شدیدا موافقم اما این یه کم با بقیه فرق میکنه...مثل ورد و جادو نیست.. روضه خونی که دیگه عزاداریه فرقی نمیکنه ماهیت یکیه ،ماوراء ، حتی همین عزاداری هم زن ها مشتاق ترند هر جا مراسمی باشه اشک و آهی توش بلند باشه خانم ها در خط مقدم اون مراسم هستند 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ به نظرم الان شرایط خیلی تغییر کرده اونایی که شما مطرح کردید بیشتر چند سال پیش بود، الان اونقدرا اینطور نیست، بازم نسبیه البته و هم در خانوم ها و هم در آقایون هست. البته قبول دارم شماره 2 ( بیشتر به دنبال خرافه و فال و... هستند؟) بیشتر توی خانوم ها دیده میشه ولی بقیه موارد نه کاملا مشترکه الکی جو ندید خواهشا 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ نظرات دوستان رو خوندم و هنوز این عقیده که زن ها در این زمینه در اکثریت هستن رو قبول دارم سفره حضرت ابوالفضل ، رقیه و.... روضه خونی آش نذری ختم انعام و . . . همه اینا به کدوم جنس تعلق داره ، بله درست گفتید خانوم ها هئیت و دسته هایی که الانم هستش چطور؟نکنه مال خانوماست؟ بحث شما سر ایمان و اعتقاداته یا فال و این چیزا؟ نمیشه به همه چیز ایراد گرفت؟میتونم نمونه های بارزی از آقایونو بیارم که ببینید دست خانوما رو از پشت بستن 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ به نظرم الان شرایط خیلی تغییر کرده اونایی که شما مطرح کردید بیشتر چند سال پیش بود، الان اونقدرا اینطور نیست، بازم نسبیه البته و هم در خانوم ها و هم در آقایون هست. البته قبول دارم شماره 2 ( بیشتر به دنبال خرافه و فال و... هستند؟) بیشتر توی خانوم ها دیده میشه ولی بقیه موارد نه کاملا مشترکه الکی جو ندید خواهشا مدارک و شواهد اونقدر زیاده که جایی برای حاشا باقی نمیگذاره چرا زن ها با عرض معذرت خرافه پرست هستن؟ 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ سلام.منم بحث سادگي خانوم ها رو دليل اصلي اين موضوعات ميدونم و اينكه درصد ساده بودنشون نسبت به آقايون بيشتره.كه به عوامل زيادي هم بر ميگرده.مثلا اجتماع و عوامل محيطي.و خيلي چيزاي ديگه. خوب اگر توجه كنيم ميبينيم خانوم هايي كه با آقايون بيشتري در ارتباط هستند بحث سادگي كمتر توي اونها صدق ميكنه!:mpr: تحلیل خوبی بود تا حد زیادی صدق میکنه 2 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ مدارک و شواهد اونقدر زیاده که جایی برای حاشا باقی نمیگذاره چرا زن ها با عرض معذرت خرافه پرست هستن؟ میگم دیگه الانا خیلی کمتر شده یعنی میفرمایید فقط خانوم ها اینجوری بودن/هستن؟ آقایون نیستن؟ 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ فرقی نمیکنه ماهیت یکیه ،ماوراء ، حتی همین عزاداری هم زن ها مشتاق ترند هر جا مراسمی باشه اشک و آهی توش بلند باشه خانم ها در خط مقدم اون مراسم هستند خب خانوما اشک و آه میریزن..آقایونم میان واسه شام و بخور بخورش دیگه بابا 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ هئیت و دسته هایی که الانم هستش چطور؟نکنه مال خانوماست؟بحث شما سر ایمان و اعتقاداته یا فال و این چیزا؟ نمیشه به همه چیز ایراد گرفت؟میتونم نمونه های بارزی از آقایونو بیارم که ببینید دست خانوما رو از پشت بستن مطمئن باش حضور درصد زیادی از آقایون در اون اجتماعات بستگی عمیقی به منافع داره حالا این منفعت ممکنه هر چیزی باشه ولی قطعا مادیه ، اما خانم ها تا جایی که دیدم با صفای باطن و صداقت گفتار و رفتار در این مراسم شرکت می کنند البته بعضی هم برای نمایش آخرین مد آرایش شرکت می کنن 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ میگم دیگه الانا خیلی کمتر شده یعنی میفرمایید فقط خانوم ها اینجوری بودن/هستن؟ آقایون نیستن؟ هم اقایون می تونن باشن هم خانم ها اما به طرز معنی داری گوی سبقت رو ربودن در این باب موضوعات 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ هم اقایون می تونن باشن هم خانم ها اما به طرز معنی داری گوی سبقت رو ربودن در این باب موضوعات مممم ببینید یه بحثی داریم به عنوان خرافات یه بحث دیگه هم هست اعتقادات و باورهای مذهبی اینا بحثش جداست خلط مبحث می شه اینجوری اگه منظورتون فال و احضار ارواح و ازین چیز میزاست آره خوب خانوما پیشگامن در این حوزه ولی بحث هیات و اینجور چیزا کاملا برابرن تو آقایونم هست شاید حتی شدیدتر 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ مطمئن باش حضور درصد زیادی از آقایون در اون اجتماعات بستگی عمیقی به منافع داره حالا این منفعت ممکنه هر چیزی باشه ولی قطعا مادیه ، اما خانم ها تا جایی که دیدم با صفای باطن و صداقت گفتار و رفتار در این مراسم شرکت می کنند البته بعضی هم برای نمایش آخرین مد آرایش شرکت می کنن اول:اینکه میگید به خاطر منافع میان شرکت میکنن بخصوص تو دسته ها خیلی افتخار کردنی نیست خدایی باعث خجالته دوم:درصد زیادی از حرفاتون به خانومای گذشته مربوط میشه نه حال اونا هم مقصر نیست عموامل زیادی دست به دست هم داده بود سوم:صفای دل داشتن بد نیست.بده؟کاری به فال و این حرفا ندارم یکی میره هئیت یکی میره انعام حالا به هر دلیلی یکیم میشینه تو خونه مثل ماها بازم میگم مطلق حرف زدن هیچ موقع خوب نیست یجورایی خودمونو زیر سوال میبریم 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ سلام.منم بحث سادگي خانوم ها رو دليل اصلي اين موضوعات ميدونم و اينكه درصد ساده بودنشون نسبت به آقايون بيشتره.كه به عوامل زيادي هم بر ميگرده.مثلا اجتماع و عوامل محيطي.و خيلي چيزاي ديگه. خوب اگر توجه كنيم ميبينيم خانوم هايي كه با آقايون بيشتري در ارتباط هستند بحث سادگي كمتر توي اونها صدق ميكنه!:mpr: خيلي خوبه كه خودتون اعتراف به اين موضوع كرديد! كه براي ارتباطات معمول اجتماعي بين خانم ها و آقايون، خانم ها مجبورن كه ساده نباشن!وگرنه نميشه از پس آقايوني كه خيلي حس زرنگي بهشون دست ميده، بر اومد! فكر نميكنم خرافاتي بودن ربطي به زن و مرد داشته باشه! با حرف آرتاش هم موافقم!اعتقادات مذهبي ربطي به مسائل خرافي نداره! 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ مممم ببینید یه بحثی داریم به عنوان خرافات یه بحث دیگه هم هست اعتقادات و باورهای مذهبی اینا بحثش جداست خلط مبحث می شه اینجوری اگه منظورتون فال و احضار ارواح و ازین چیز میزاست آره خوب خانوما پیشگامن در این حوزه ولی بحث هیات و اینجور چیزا کاملا برابرن تو آقایونم هست شاید حتی شدیدتر من همه این ها رو در مفهومی به نام ماوراء می گنجونم بنابراین خانوم ها در باور به ماوراء در اکثریت هستند و سوال پیش میاد چرا؟ یعنی با ماوراء در ارتباطن و مردها نیستن ؟ یا نه از جای دیگه آب می خوره 1 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ من همه این ها رو در مفهومی به نام ماوراء می گنجونم بنابراین خانوم ها در باور به ماوراء در اکثریت هستند و سوال پیش میاد چرا؟ یعنی با ماوراء در ارتباطن و مردها نیستن ؟ یا نه از جای دیگه آب می خوره آخه برادر گرامي، اگه شما همه اين موضوعاتو تو واژه ماوراء ميگنجوني، دليل نميشه كه ما هم قبول كنيم! 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ اول:اینکه میگید به خاطر منافع میان شرکت میکنن بخصوص تو دسته ها خیلی افتخار کردنی نیست خدایی باعث خجالتهدوم:درصد زیادی از حرفاتون به خانومای گذشته مربوط میشه نه حال اونا هم مقصر نیست عموامل زیادی دست به دست هم داده بود سوم:صفای دل داشتن بد نیست.بده؟کاری به فال و این حرفا ندارم یکی میره هئیت یکی میره انعام حالا به هر دلیلی یکیم میشینه تو خونه مثل ماها بازم میگم مطلق حرف زدن هیچ موقع خوب نیست یجورایی خودمونو زیر سوال میبریم این موضوع اصلا باعث خجالت نیست نمودی از تفکر منطقی آقایونه یعنی دو دو تا چار تا کردن آقایون ، در مورد قدیمی بودن پیشنهاد می کنم یه آمار بگیری ببینی خوانندگان کتاب هایی مثل راز ، فال چینی ، فال هندی یا همین کتاب اقایون هستن یا خانوما ، من صفای دل رو به عنوان تعبیر مودبانه بکار بردم وگرنه تو فرهنگ لغت به این چیز دیگه ای میگن 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ آخه برادر گرامي، اگه شما همه اين موضوعاتو تو واژه ماوراء ميگنجوني، دليل نميشه كه ما هم قبول كنيم! خب این بر میگرده به سوال چهارم 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ خب این بر میگرده به سوال چهارم قبول دارم كه برميگرده به سوال چهارم! اما اشكالي تو اين موضوع نميبينم!چرا نبايد به باورها و اعتقاداتشون پايبند باشن و پافشاري نكنن؟! من خودم بارها با آقايوني مواجه شدم كه سر مسائل مختلف(سياسي، اقتصادي و ...) حتي با تحكم و داد و فرياد ميخوان حرفشونو به كرسي بشونن! مگه اين موارد، غير از پافشاري روي باورهاست؟! حالا چون موضوع تاپيك چيز ديگه است كه دليل نميشه اين واكنش كه فكر ميكنم بين همه آدما مشتركه رو براي خانوما بارز كنيم! به نظر من كه مورد چهارم كلا از ريشه مشكل داره! 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ این موضوع اصلا باعث خجالت نیست نمودی از تفکر منطقی آقایونه یعنی دو دو تا چار تا کردن آقایون ، در مورد قدیمی بودن پیشنهاد می کنم یه آمار بگیری ببینی خوانندگان کتاب هایی مثل راز ، فال چینی ، فال هندی یا همین کتاب اقایون هستن یا خانوما ، من صفای دل رو به عنوان تعبیر مودبانه بکار بردم وگرنه تو فرهنگ لغت به این چیز دیگه ای میگن همین دیگه دیدگاها با هم فرق داره تعریف منطق هم فرق داره. یکی به اصطلاح زرنگی و ... میگه منطق اون یکی میگه غیر منطقی من تو این کار تفکر منطقی نمیبینم واقعانم خجالت آوره وقتی آقایی میره تو مراسم دسته که خودشون به پا کردن الکی میگن حسین حسین بعد دنبال کار خودشونن که صرفا مالی نیست و هزراتا قصد و نیت دیگه هم پشت سرش داره.اگه چیز افتخار کردنی هست بگید تو کتابا بنویسن تا باعث افتخار ملت بشه الان رفتید سر بحث فال؟بازم من میگم همه اینجوری نیستن من به کشش زیاد خانوما و آقایون به این فالا و چیزا آگاهی ندارم و نمیخوامم داشته باشم چون نه خودم این تیپیم نه خانومای دور و برم پس کلی نگید این صفای دلی که میگید مربوط به فاله یا مراسمهایی مثل انعام و ..... اگه مربوط به اعتقاداته باید بگم که مودبانه باشه بهتره کلمه ی دیگه مناسب بحث نیست نه اینجا نه جای دیگه 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ قبول دارم كه برميگرده به سوال چهارم! اما اشكالي تو اين موضوع نميبينم!چرا نبايد به باورها و اعتقاداتشون پايبند باشن و پافشاري نكنن؟! من خودم بارها با آقايوني مواجه شدم كه سر مسائل مختلف(سياسي، اقتصادي و ...) حتي با تحكم و داد و فرياد ميخوان حرفشونو به كرسي بشونن! مگه اين موارد، غير از پافشاري روي باورهاست؟! حالا چون موضوع تاپيك چيز ديگه است كه دليل نميشه اين واكنش كه فكر ميكنم بين همه آدما مشتركه رو براي خانوما بارز كنيم! به نظر من كه مورد چهارم كلا از ريشه مشكل داره! هر باوری قابل دفاع نیست این هم برمیگرده به ضعف محاسباتی یعنی صفر و یک های منطقی در ذهن یک خانم به مراتب کم رنگ تر از یک آقاست از طرفی حاکم مطلق در ذهن یک خانم احساسشه احساس هم تنها عاطفه نیست احساس می تونه ترس باشه ، مثل ترس از یک صاعقه آسمانی و پودر شدن در یک چشم به هم زدن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده